16

Анонимен

преди 2 години

До Антиутопия 17 - Доста глупаво заключние, но както и да е. В момента ИИ ми дава най-добрия финансов анализ на това, как да си стурктурирам бизнес модела, ИИ ми дава кредитен рейитинг на бизнес партньорите ми АЗ решавам, какво да правя. ИИ, засега се проваля понякога, но В ПЪТИ по-рядко, отколкото аз се провалям в подобни оценки. Нямам време, да споря с теб какво е ИИ, но искаш, ще ти дам 3-4 книги, в които можеш понаучиш нещо.

15

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 - По-добре да не беше казвал, че нямаше да ти са смеат ората!

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 12 - Виж, мжое би си купи кола, дето е правена след 2010-а, знам ли :)

13

До 17

преди 2 години

А бе, пръчко, на какъв принцип смяташ, че самолетите летят? Колко самолетни катастрофи и колко автомобилни има? Всички самолетни катастрофи са заради грешка на пилота.

12

Анонимен

преди 2 години

Не виждам никакви предимства на ръчната скоростна кутия... Макар, че преди 5 години умишлено си избрах Хюндай в Канада защото имаше възможност да се кара както автоматичен режим, така и ръчно. Мислех си, че при канадските зими ще имам предимства при контролиране на колата в ръчен режим. При съвременните коли, автоматиката има хиляди предимства, стоп знаците в жилищните райони са на 50-100м един от друг, а системите против плъзгане са почти съвършенни - ползвал съм ги при поледици в Канада.

11

До 12

преди 2 години

Питай създалите на ламборгини, отдавна са автоматик.

10

Антиутопия

преди 2 години

То както е тръгнало след време ще е забранено сам да си управляваш колата... Задаваш маршрута и колата сама те закарва... И дядовците ще разказват на внуците как едно време сами са управлявали, а внуците ще кимат невярващо с глава и ще се чудят как въобще е възможно... ИИ ще решава какво е полезно да ядеш, какво да спортуваш днес, какво да облечеш, какво да гледаш в нета, какво да купиш в магазина... Животът ще е песен... Ама няма да я пееш ти, а ИИ... Ти само ще се съгласяваш с робството...

9

АВТО

преди 2 години

Сегашните автоматици не са като тези преди 30г. Много по-добри са. Автоматика може да сметне и да сменя много по-бързо от човек предавателното число и т.н. Ако нещо не ви кефи проверете си сетингите на колата - еко, спорт и т.н. (е, ако по принцип нямате коне... магии няма) Съвременните коли са толкова добри, че проблема вече е зад-воланното устройство, дето не чете PDF-а на колата си.

8

Анонимен

преди 2 години

Аз като нямах пари за автоматик им бях голям противник. След години подържката им се изравни, вече не виждам и смисъл за компарация

7

Хахаха

преди 2 години

Ама какви философи. Новите коли ще бъдат изцяло автоматик, независимо дали искате или не. Всичко се прави за удобство, а не да се мъчиш. Който иска да става шофер и изпитва кеф да ръчка, ми да стане шофер. То скоро и такава професия нямо да има, ама както и да е.

6

Анонимен

преди 2 години

Хахаха, абе какво се менявите до 3 години спира производството на ръчки масово !!! Да не говорим че до 5 спират производство на коли с ДВГ . Който иска ръчка да си кара трошката, ново няма да има

5

Анонимен

преди 2 години

Автоматичната скоростна кутия е в пъти по-удобна отколкото механичната. Особено за градско. Не виждам причина да ползвам механична, при положение че ИМА създаден автоматик. Защо? Да се правя на големия шофьор и да ръчкам постоянно първа, втора, трета??? А и предпоставката за катастрофа си мисля, че има логика да намалява ако караш автоматик. Но тук *** трудно приема хубавото. Все Запада и Европата са му криви.... Лично мнение.

4

Щирлиц

преди 2 години

Поредната евро г е й.ска малоумщина.. ....... . ... . ...Как по-точно "производителите не успяват да впишат този агрегат в еконормите", понеже скоростната кутия няма нищо общо със екологията?!Първо оправете бардака,наричан шофьорски курсове,защото от трима инструктора,четвъртият става горе-долу за нещо,и върнете полигона,та поне да понаучите новите шАфьори как се паркира.Дали случайно ръчната скоростна кутия не пречи на масовото ваксиниране,или както го наричате "боцкане",м?

3

Анонимен

преди 2 години

*** поколението скоро няма да може и ролкови кънки да кара от мързел и малoyмиe...

2

Анонимен

преди 2 години

Авно лобито си промени меннието? Да не да познат от Балкнстар да продават Тесла?

1

ABC

преди 2 години

И трите причини са НЕ верни. Първо като нов шофьор не ти пречи скоростната кутия, всичко. 2. Механичните скоростни кутии се вписват във всички еко-норми, защото просто имат по-малък разход на гориво от аналогичен автомобил с автомат. И трето на автомобил с механична скоростна може да има круз-контрол. Проблема при автопилота, не е в кутията, а кой е отговорен пред застрахователите при евентуален инцидент.