21

Анонимен

преди 7 месеца

До Антиутопия 17 - Доста глупаво заключние, но както и да е. В момента ИИ ми дава най-добрия финансов анализ на това, как да си стурктурирам бизнес модела, ИИ ми дава кредитен рейитинг на бизнес партньорите ми АЗ решавам, какво да правя. ИИ, засега се проваля понякога, но В ПЪТИ по-рядко, отколкото аз се провалям в подобни оценки. Нямам време, да споря с теб какво е ИИ, но искаш, ще ти дам 3-4 книги, в които можеш понаучиш нещо.

20

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 15 - По-добре да не беше казвал, че нямаше да ти са смеат ората!

19

Анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 12 - Виж, мжое би си купи кола, дето е правена след 2010-а, знам ли :)

18

До 17

преди 7 месеца

А бе, пръчко, на какъв принцип смяташ, че самолетите летят? Колко самолетни катастрофи и колко автомобилни има? Всички самолетни катастрофи са заради грешка на пилота.

17

Анонимен

преди 7 месеца

Не виждам никакви предимства на ръчната скоростна кутия... Макар, че преди 5 години умишлено си избрах Хюндай в Канада защото имаше възможност да се кара както автоматичен режим, така и ръчно. Мислех си, че при канадските зими ще имам предимства при контролиране на колата в ръчен режим. При съвременните коли, автоматиката има хиляди предимства, стоп знаците в жилищните райони са на 50-100м един от друг, а системите против плъзгане са почти съвършенни - ползвал съм ги при поледици в Канада.

16

До 12

преди 7 месеца

Питай създалите на ламборгини, отдавна са автоматик.

15

Антиутопия

преди 7 месеца

То както е тръгнало след време ще е забранено сам да си управляваш колата... Задаваш маршрута и колата сама те закарва... И дядовците ще разказват на внуците как едно време сами са управлявали, а внуците ще кимат невярващо с глава и ще се чудят как въобще е възможно... ИИ ще решава какво е полезно да ядеш, какво да спортуваш днес, какво да облечеш, какво да гледаш в нета, какво да купиш в магазина... Животът ще е песен... Ама няма да я пееш ти, а ИИ... Ти само ще се съгласяваш с робството...

14

АВТО

преди 7 месеца

Сегашните автоматици не са като тези преди 30г. Много по-добри са. Автоматика може да сметне и да сменя много по-бързо от човек предавателното число и т.н. Ако нещо не ви кефи проверете си сетингите на колата - еко, спорт и т.н. (е, ако по принцип нямате коне... магии няма) Съвременните коли са толкова добри, че проблема вече е зад-воланното устройство, дето не чете PDF-а на колата си.

13

Анонимен

преди 7 месеца

Не може роботът да изпревари човека поради простата причина, че човека е създал роботът и автоматичните скорости за негово удобство, а не за по-голяма ефективност! Това е и с автоматичните и механичните скорости. Казах!

12

Анонимен

преди 7 месеца

до 11 Хахаха....Какво мъчене бе? Моята жена предпочита да кара кола с механични скорости отколкото с автоматични. Мрази ги. Затова й купих кола с механични скорости.

11

Анонимен

преди 7 месеца

Аз като нямах пари за автоматик им бях голям противник. След години подържката им се изравни, вече не виждам и смисъл за компарация

10

Анонимен

преди 7 месеца

до 11 И ка ще изпревариш някой, ако си натоварен с 3 тона стока с бус, ако си на автоматична, а отсреща ти се задава на 400 метра кола? Че ти цял ден ще се влачиш след тоя, защото ускорението при автоматична и ръчна е двойно по- малко поради факта, че компютърът задейства след 2 секунди, а мозъкът и ръката за стотни.

9

Хахаха

преди 7 месеца

Ама какви философи. Новите коли ще бъдат изцяло автоматик, независимо дали искате или не. Всичко се прави за удобство, а не да се мъчиш. Който иска да става шофер и изпитва кеф да ръчка, ми да стане шофер. То скоро и такава професия нямо да има, ама както и да е.

8

Анонимен

преди 7 месеца

до 9 И на ток ли ще карат всички след 5 години бе, изтрещял?

7

Анонимен

преди 7 месеца

Хахаха, абе какво се менявите до 3 години спира производството на ръчки масово !!! Да не говорим че до 5 спират производство на коли с ДВГ . Който иска ръчка да си кара трошката, ново няма да има

6

...

преди 7 месеца

vremeto nalaga svoeto . vse niakoga 6te se mine samo na avtomatik

5

Анонимен

преди 7 месеца

Автоматичната скоростна кутия е в пъти по-удобна отколкото механичната. Особено за градско. Не виждам причина да ползвам механична, при положение че ИМА създаден автоматик. Защо? Да се правя на големия шофьор и да ръчкам постоянно първа, втора, трета??? А и предпоставката за катастрофа си мисля, че има логика да намалява ако караш автоматик. Но тук *** трудно приема хубавото. Все Запада и Европата са му криви.... Лично мнение.

4

Щирлиц

преди 7 месеца

Поредната евро г е й.ска малоумщина.. ....... . ... . ...Как по-точно "производителите не успяват да впишат този агрегат в еконормите", понеже скоростната кутия няма нищо общо със екологията?!Първо оправете бардака,наричан шофьорски курсове,защото от трима инструктора,четвъртият става горе-долу за нещо,и върнете полигона,та поне да понаучите новите шАфьори как се паркира.Дали случайно ръчната скоростна кутия не пречи на масовото ваксиниране,или както го наричате "боцкане",м?

3

Анонимен

преди 7 месеца

Джендър поколението скоро няма да може и ролкови кънки да кара от мързел и малoyмиe...

2

Анонимен

преди 7 месеца

Авно лобито си промени меннието? Да не да познат от Балкнстар да продават Тесла?