162

Анонимен

преди 2 години

Затваряй. Пука ни на нас образованите и добре платените как пак ще реве неваксинираният и неспазващ мерки слугинаж. Най-смешното е, че слугинажът сам си прави локдауните и после реве.

161

до 180

преди 2 години

Ти нали си образован/а.Кво си се затюхкал за останалите.

160

Анонимен

преди 2 години

Тоя народ след като се поддава на постоянни внушения за чипиране и какви ли не басни... болестно състояние. Друго не може да се каже. От необразован народ това може да се очаква.

159

ха ха

преди 2 години

Математиците първи ваксинатори! :))))) Те докторите не вярват във ваксината...

158

Анонимен

преди 2 години

Може ли за разнообразие вместо поредния математик да попитате една чистачка - пак толкова верни неща ще каже. Писна ни от вас, платени тр**олове на фарма мафията! Никой не ви чете статиите, освен 3-4 хипохондрика и няколко болни с фобии. Дори и те не ви вярват вече на всичката по**мия, която публикувате срещу заплащане за реклама на вируса и "ваксината".

157

Анонимен

преди 2 години

До Искрен"какво ти е ваксина, когато правиш емболия и умираш?"За какво ти е да излизаш от къщи, когато ти пада керемида на главата и умираш??? Шансът да получиш емболия от ваксините е значително по-малък от това да ти падне керемида на главата.

156

Всъщност

преди 2 години

Ваксините разболяват

155

Анонимен

преди 2 години

Навремето товарищ Сталин е казвал, че и 10 000 убити и ранени на ден са крайна но все пак поносима цена, която СССР може да си позволи, докато за германците това е невъзможно.Не редно да гледаме другите държави при ковид заразата. Да гледаме себе си и направим така, че да смалим страданията и жертвите.

154

Анонимен

преди 2 години

Голям страх бре, с орлите ще живееш.

153

Анонимен

преди 2 години

От даскал акъл не взимам. От когото нищо друго не става, даскал се цани.

152

Ko

преди 2 години

Колежка е пак с Ковид, след две дози. За кво ми говори тоя???

151

Искрен

преди 2 години

До АнонименЗа какво ти е ваксина, когато правиш емболия и умираш?

150

Анонимен

преди 2 години

Тия като са такива големи математици що не са си намерили някоя високо платенена IT професия, а обикалят студията като простинали кобили за некой лев.

149

Анонимен

преди 2 години

Тоя и за даскал няма да го взема. Аман от ***, всеки се занимава с това, което не му е работа. Скрий те ги тия смешковци.

148

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Разбира се с няколко хиляди починали още. Както казва "великия" д-р Мангъров всички ще минат през вируса ! Просто някои няма да го преминат защото са тъ пи парчета най-вече възрастни и не се ваксинират. Няма лошо както желаят ... тъкмо товара на пенсионната система ще намалее. Току виж намалили и осигуровките за по младите.

147

АНОНИМЕН

преди 2 години

Като му чуеш фамилията веднага разбиш що за стока е!

146

анонимен

преди 2 години

ПОДЛУДИХТЕ НИ, СПРЕТЕ СЕ !

145

СС

преди 2 години

С новите цени на тока , стоките и лекарствата повече хора ще умрат от глад и студ!!! Ковидари и *** !!!

144

ужасена майка

преди 2 години

разбрахме набиване на ваксини локдауни да фалират бизнесите и да огладнеят хората така ваксиран и гладен и уплашен човек леснои се води с големата гега бай Шиле Преезидент Президент

143

Хамалин

преди 2 години

А по мое скомно мнение Бум ще има около Коледа, като се предвижда около 200 ударени от завърналият се триумфално Свински грип подкрепен от птичия, а най-послушните за подарък ще бъдат сурвакани и коронясани за ...там ще видим:)