182

Анонимен

преди 2 години

Вдигайте ръкавчета да ви боцна.Безсмъртието ви зове

181

Анонимен

преди 2 години

Ако има нов локдаун то трябвя да е само за неваксинираните. Аз съм си поел риска и съм се ваксинирал в първия 1% в света.Те 4 вълни се чудят.

180

Анонимен

преди 2 години

" Математическо доказателство е убедителното демонстриране, че дадено твърдение е вярно по необходимост. В математиката доказателствата се получават чрез дедуктивни разсъждения, а не чрез логическа индукция или по емпиричен път, както в природните науки." ....Склонен съм да вярвам на проф. Кунчев, защото едно е сигурно и това е математика, а тези хора имат безупречни правила за изводи.

179

Беновска пипа

преди 2 години

За съжаление в България се борим с епидемията с политически средства. Хората трябва да са информирани за да направят правилния избор. Но се пускат в медиите топ експерти, които разправят че нямало вирус, ще бил леко грипче, ще щял да отмине до юли 2020 и през зимата на 2020 сме щели да забравим за него. Неща, които очевидно не се случиха, но въпреки това има хора, които вярват на тези експерти и за ваксините. Нормален човек като чуе разсъжденията на антиваксърите и се хваща за главата.

178

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 197 "Аууу, разсъждаването е нещо лошо." Лошо е, когато не ти се удава, какъвто е случая с ***.

177

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 193 "Ще затворят, ама идат избори. Къде ще ходят тогава?" Ама Радев ТОЧНО ЗАТОВА направи така, че сега да има локдаун: за да няма кампания на опонентите му. Ти сега ли го разбра? :)))

176

Анонимен

преди 2 години

"Три милиарда бели хора се ваксинираха, а родните *** още разсъждават..."Аууу, разсъждаването е нещо лошо. Колко си гениален!!! Ти си готов за военен бе, моето момче!!!! За някой фелдфебел.

175

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 194 "Не разбирам овчия манталитет на някой българи - ама виж колко други се били ваксинирали, дайте и ние. Може би защото не съм овца, затова не го разбирам." Не си овца, но вярваш на всяка конспиративна теория на антиваксърите. Иначе ИЗОБЩО не си овца. :)))

174

Анонимен

преди 2 години

Локдаун, ама гледайте какво става в Австралия. Четвърти ден се бият по улиците.

173

Анонимен

преди 2 години

Не разбирам овчия манталитет на някой българи - ама виж колко други се били ваксинирали, дайте и ние. Може би защото не съм овца, затова не го разбирам.

172

Анонимен

преди 2 години

Ще затворят, ама идат избори. Къде ще ходят тогава?

171

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте училищата ако не искате по 500 починали на ден.

170

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо за изборите, за да няма кампания, нали Радев?

169

Анонимен

преди 2 години

До Арсений "Три милиарда бели хора се ваксинираха, а родните *** още разсъждават..." Щото *** още живее в средните векове като манталитет. Той затова предпочита да се бори с вируса с методи оттогава и да се надява, точно както са се надявали тогава. Единствената разлика с тогава е, че сега има по-добра връзка със съседа *** и могат взаимно да се надъхват колко са велики.

168

Анонимен

преди 2 години

Така както е тръгнало, нека вирусолозите тогава да се занимават с нерешените теореми по математика.

167

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Навремето товарищ Сталин е казвал, че и 10 000 убити и ранени на ден са крайна но все пак поносима цена, която СССР може да си позволи, докато за германците това е невъзможно." Тавариш Сталин е сгрешил. Русия в момента е 145 милиона, а Германия 83 и ножицата се затваря все повече.

166

Арсений

преди 2 години

Три милиарда бели хора се ваксинираха, а родните *** още разсъждават...

165

Анонимен

преди 2 години

Тоя да не е брат на Кунчев

164

БГ баба

преди 2 години

Начи прерових всички готварски сайтове и канали и как пък няма един да предлага рецепта за натурална домашно приготвена ваксина...Имаме и прилепи и мишки у мазата да забъркам малко клетки в блендера, ама другите хидрокси-дифокси 2dsm-и от къде да ги зема...Не ща да лекувам домочадието с ракия, че много странични ефекти има...

163

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен ("да смалим страданията и жертвите"): Ако се ваксинираме на 100%, но все пак умира по 1 човек на месец, ти би ли спазвал мерки докрая на живота си - маски, дистанция и т.н.? Би ли се боцкал с бустер веднъж на 6 месеца, включително децата си? Една добра пропаганда (като тази) може да ти разказва всеки ден за починалия - колко е страдал, колко шокирани са били лекарите, как трябва да бъдем отговорни и че го правим "за живота". Тук даже не отчитам рисковете и ефективността на ваксината.