242

Анонимен

преди 2 години

Професоре, уважавам много това научно звание сред математиците, макар че. сред медиците всеки втори лекар е професор, но 7000 новозаразени от коронавирус на ден са много бе! Да не си се увлякъл и вместо 2-3 да си написал цифрата 7?

241

Анонимен

преди 2 години

Пак шменти-капели математици се надигнаха, нахранени със стотици хиляди

240

Офф

преди 2 години

Фако Фф

239

Край!

преди 2 години

Ужас, слагаме дъждобрани, по 3x маски, по 3x ваксини, пълним мазето с русенско варено и се готвим за края!

238

Анонимен

преди 2 години

Всеки математик е изучавал Теория на вероятностите и математическата статистика!Тази дисциплина има огромно приложение и в медицината и биологията, под наименованието - Биостатистика. Вероятностите са бъдещият Мозък на Планетата ни! Така че нормално е да се търсят мненията на математиците.

237

Aнонимен

преди 2 години

258, няма как да стане точно така. Всеки има право на лечение и на живот. Други методи има, но тук управленците треперят от страх и не взимат никакво категорично решение, та в крайна сметка ще агонизираме още дълго.

236

Анонимен

преди 2 години

Май е по-добре да пуснат всички да се заразят, да спрат да приемат пациенти с ковид в болниците, 600-800 хиляди да гушнат букета и да свършваме с вируса

235

Анонимен

преди 2 години

Още 1 Кунчо, няма отърване от Кунчовци

234

Анонимен

преди 2 години

Пикът ще е август, пикът ще е септември, пикът ще е октомври, ако не направим нищо, ще е ноември-декември....И тва са математици, а математика уж беше точна наука.

233

Анонимен

преди 2 години

А бе , тия т.нар. математици ,да не са ги уволнили от работа (не че заслужават , де) , та ми се мъкнат от студио в студио да ръсят мозък ?! Остана ли още някой бъркач ,пардон- математик ,дето не сме му видели наглата физиономия по медиите ?!

232

Анонимен

преди 2 години

Запитайте се кво право има математик да ми смята заразени и да се изказва по медицински проблеми?Все едно лекар да се изказва за космонавтика.Не коментирайте изобщо такива статии за да няма посещаемост.Дано има съд и затвор за всички тия математици,продажници МЗ медии до един.

231

Анонимен

преди 2 години

Кой ги е учил да говорят, такива набедени математици? При 10 болни в страната, имахме локдаун, после при 1000, нищо. Сега този измисленият говори за 7000 на ден болни, той с акъла ли си е?Ние не сме Китай по население, той знае ли това? Аман от псевдо- математици.

230

Анонимен потребител

преди 2 години

Дрън, дрън, дрън. Аман от гладни математици.

229

Анонимен

преди 2 години

Мерки има някакви, но те масово не се спазват. Малко са затворените неща (барове, дискотеки с вечерен час...). Вирусът е много малко забавен, но сега ще набере сила с учебната година в училищата и университетите. А и просто защото ще седим повече на затворено. Максимум след 20ти октомври ще се повтори историята с претъпкани болници и умиращи хора по стълбите им. И това можеше и да не е така, ако 80% от хората не ги беше страх да се....ваксинират. А бе не ви ли омръзна?

228

Споко

преди 2 години

САМО дето МЕРКИ и огранчение и РЕАЛНО затворени БИЗНЕСИ ИМА и съответно вируса се огравичава и забавя изкуствено което удължава епидемията да върви с бавни темпове. Виж като свърши капацитета на болниците кво ще стане и тогава ще виждаш умрели по улиците.

227

до споко

преди 2 години

Кви мерки, кви локдауни.У нас никой не спазва мерките, а ръст на заболелите и починалите има само според стъкмистиката. Ако върлуваше някакъв наистина страшен вирус по улицата вярно щяха да се валят трупове.Щом ги няма, значи и вируса е опасен само по новините.

226

Мангър

преди 2 години

Има ползва точно да се удари и да се допусне мощна прочистваща вълна, колкото повече наведнаж заразени и болни толкоз по-добре сега да се случи щото после зимата няма как лошо студено време сега е момента давайте пускайте всичко отворено, за да се имунизираме по естествен път. Зимата иде трябва да си мисли и за Зимният Туристически Сезон пара да се печели и върти. Мерките само бавят нещата да минем и Делта вълната.

225

Споко

преди 2 години

Никой не иска локдаун нито искате мерки да спазваме и накрая вируса ще ни нашибаааа много яко хубаво това си заслужаваме. Ваксини, лекарства няма да ви опазят простият акъл заразявайте се и *** като мухи.

224

Анонимен

преди 2 години

Ще умрем всички анти-вакси типове,защото вируса най-много ни харесва.

223

vivre

преди 2 години

Ще има пик ама друг път. Математиците да си заврат анализите отзат. В България при цена 100 лв за ПСР - статистиката и прогнозите на "светилата" автоматично отиват на макчу-пикчу. Близо като другите до стаден имунитет, защото: ваксинирани + преболедували / регистрирани и нерегистрирани/ + безсимптомно неразбрали преболедували + развили имунитет по бабини рецепти = между 50% и 60%. Само че управниците имат един камион с ваксини за изхвърляне и не искат да правят масов скрининг и плямпат глупости!