53

Анонимен

преди 2 години

Тук като кажеш че нямаш собствена кола и те гледат все едно си казал че нямаш фейсбук. Отдавна социалния статус се движи от това каква кола имаш и колко последователи у фейсъ.

52

Жипка

преди 2 години

Във всички класации тикволандия е на опашката или дори под опашката.

51

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да сме на последно место , както е нормално и да сме на бедни. Все пак сме излезнал и от социализъм преди тридесет години и се предвижване напред банички банички .Няма как да надминем Люксенбург. Там не зная нито комунизъм, нито насилствена колективизация, нито Тих Червен Терор /1948-1962г /, нито коц. лагери Скравена,Белене, Слънчев ден, Куциян.

50

Анонимен

преди 2 години

В софия също няма толкова много коли, а организацията на движението е лоша и затова нон-стоп задръствяния и се създава усещането че са много.

49

Ян Козина

преди 2 години

До ком. 31, това е чудесно, че пътувате с велосипеди до работата. Аз имам автомобил, но предпочитам с велосипед да ходя до работата си, или до където и да е в града. Но автомобилът според мен не е "трошляк пред блока, който да служи само за сует. Той е необходимост. Например, ако искаш да заведеш някъде децата извън града, било то някъде на почивка или на гости, трябва да си има един автомобил под ръка. Друг е въпросът, че някои дават всичките си пари само и само да се покажат пред другите автом

48

Стария Джо

преди 2 години

До 2019 г имахме 3 автомобила в семейството, а сега 1. Когато времето позволява се предвижваме с велосипеди - евтино и екологично

47

Въпрос

преди 2 години

Бедни ли са българите защото са много умни или са много умни защото са бедни?

46

Анонимен

преди 2 години

Има намаляване на броя в България, което е чудесно. Много хора осъзнаха, че да държиш две коли едната за каране, а другата за части/и като ги гледаш не знаеш коя за какво е/ е излишно. Или две-три коли в семейство пак излишно в повечето случаи - излишен разход за данък, за гаржданска, подръжка и най-вече всички си пречим за паркиране. Почти всеки може да притежава по две коли/за по 1600 лева/, но за какво са му?

45

Анонимен

преди 2 години

Последните дни има подобрение, не се чуват стари мотори без катализатор по улиците, мейби куките са ги погнали......хахахаха :)))

44

славянин

преди 2 години

Колко сме ''зле'' според атлантическите ''ценности'': последни по набодени с отрови, почти последни по брой автомобили, последни по брой дж.ндъри, направо сме за изключване от еврокочината и се чудя защо не ни изключват!

43

Киро Х

преди 2 години

До Пешо: Батка, не си лош! Само те молим, стой си в провинцията! Там ти е по-добре! Не плащаш наем, сещаш ли се?! В София ще взимаш 1200 лв, вместо 800, но ще даваш по 600 лв месечно за наем, по 150 за градски транспорт, 300 лв за храна и 50% от свободното ти време ще минава в трафици. Стой си там, Пеше!

42

Глупава...

преди 2 години

...статистика. Аз досега например, имах две коли. Едната, работната ми, тази година ще я продам. И ще си остана само с една, която ще ползвам само да ходя на почивка. А иначе не мисля да пътувам градско, ще си бачкам само хоум офис.

41

Анонимен

преди 2 години

Като имаше ТКЗС имаше много каруци и то частни, не регистрирани. Ех какви славни времена. Товариш бягаш.

40

15 годишно БеЕмВе

преди 2 години

Който няма, да си се ...

39

саистическия

преди 2 години

София е на първо место по брой таксита на човек от целия ЕС.

38

Хм

преди 2 години

Интересен факт,на който се натъкнах случайно-в Русия(!) се продават двойно повече нови коли на човек от населението,отколкото в България.Но може пък просто стари да се продават много по-малко(заради високото мито-като у нас преди 2007).

37

Анонимен

преди 2 години

Не съм забелязал Днес, българина ако нема трошка, значи се "принизява", което е смешно разбира се :)))

36

Асан

преди 2 години

Нaдapeните ги oбcлужвам без пари:)))

35

до 32

преди 2 години

Така е, обаче Спасителят от Банкя не успя да ни купи нещо повече от дрънгел за 12 години, сега пак се напъва, пък да видим!

34

Анонимен

преди 2 години

Сега погледнете статистиката за София и ще видите, че сме първенци по този показател за столицата ни.