93

Видими резултати

преди 2 години

До Е ,па ! Я не се прави на изкуфял ! Нали Буци ,Фигуранта от Банкя и шайката на БКП-ГЕРБ ни докара отдавна да сме световни шампиони по смъртност и най бедните ,болни ,нещастни в Европа ?

92

Кармен Златарева

преди 2 години

Една добра новина ако е истина - по малко коли, по чиста Природа

91

Анонимен

преди 2 години

В България 48% от домакинствата имат поне една кола. В другите държави в ЕС са доста повече, особено в Западна Европа. В София са малко повече - 54% от домакинствата имат поне една кола, което е много под нивата в столиците в Европа.

90

Анонимен

преди 2 години

Всъщност колите в България са още по-малко, понеже голяма част от тях на практика не се движат. При една част от колите - личните коли, сме три пъти под средното ниво за Европа. В България повечето коли са на фирми и държавни организации.

89

Анонимен

преди 2 години

България на опашката по брай леки коли в Европа. Но ни сложиха еко винетките нали.

88

българин

преди 2 години

Е,добре де аз какво да направя? Две коли имам,колко още да купя?

87

Анонимен

преди 2 години

Виновни са комунистите от ГЕРБ и Бойко Борисов които откраднаха колите на България.

86

Анонимен

преди 2 години

2035 г. като забранят бензина няма да има коли, всичко ще мине на тротинетки и на колела, само избрани от елита ще имат коли. Вятърните перки и соланите панели могат да произведат едва 7-10% от необходимат енергия която потребляваме сега, а и без това електричестките коли са скъпи. Производството ще се свие с 80%, останалите без работа ще е са на базов доход, ако дотогава еврокомисарите не ги прочистат с ваксините, ако останат много хора ще има доброволна евтаназия. Става въпрос на Запад, в Русия и Китай не смятат да играят тая игра.

85

Е ,па !

преди 2 години

Да , но пък сме първи по бедност ! А се очертава да сме първи по бедност в света след "успешното" управление на Фигуранта.

84

SHEFA

преди 2 години

ЩО НЕ ПРАВИТЕ ИЗЧИСЛЕНИЯ НА 14 ДНИ-КАТО ПРИ КОВИДА?-БОНГО Е ПРАВ ЩЕ СИ КАРАМЕ КАКВОТО СИ ИСКАМЕ.

83

Бонго Бацил

преди 2 години

Тия друга работа нямат ли си? Ще си караме каквото искаме, Европа да го д..а!

82

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..ако си крал яко,"благодарение на герп",ще ти стигнат..Ни са тръшкай,ние за теб са не притесняваме..

81

Анонимен

преди 2 години

Мно'о ясно, те х5 и нагоре са товарни автомобили. ;)

80

Анонимен

преди 2 години

България е дебелото черво на Европа!

79

Анонимен

преди 2 години

А дали е взето например, че България е с най-малък прираст например и оттук с най-малко деца, които пък няма как да имат автомобили?

78

ПроСоТо

преди 2 години

не познавам човек без автомобил../е,изключвам кварталния бездомник/..А комшията,при 4-членно семейство /изключвам бабата/ ,има цели три афтомбиля....Та нещо май "информацията" не се връзва с реалното положение..

77

ПроСоТо

преди 2 години

бе то хубаво,но защо след като изкарам колата не мога да се размина от върволиците автомобили,а реша ли да паркирам някъде,трябва да обиколя целия град?..Башка дето нема улица без знак "Спирането забранено",но въпреки това най-дясното платно е задръстено от паркирали автомобили....

76

Анонимен

преди 2 години

То като всичко друго и статистиката ни не е в ред. Сигурно и тея два милиона дето избягаха в чужбина ги слагат в сметките

75

Анонимен

преди 2 години

Имам си 2 коли. Една за града и чисто нова за извън него. Благодарение на "лошото" управление на ГЕРБ имам и спестени пари... Да видим, дали ще ми стигнат за кризата в която влизаме сега...?

74

ДЯДО КОЛЕДА

преди 2 години

ЗАБРАНЯВА СЕ ПРОИЗВОДСТВОТО И ПРОДАЖБИТЕА НА НОВИ АВТОМОБИЛИ ВКЛ ЕЛЕКТРОМОБИЛИ>НОвите автомобили имат заводски инсталирани тежко вредни обемно проникващо радиоактивни скенери вместо доказано безвредни жълти фарове.Увреждат над 1 000 000 пъти по тежко атмосферния океан и климатичната охрана../комбинирани с холограмни скенери..