33

данъкоплатец

преди 2 години

Еми раздайте нови лексуси и МГ-та по некоя европейска програма. Както раздавате печките, санирането ....

32

Пешо

преди 2 години

Беден съм и дрипав, но имам кола.. Бачкам за 800 лева чисто в провинцията, ям кренвирши от свински кожи и пилешка перушина и сирене с палмово масло, апартамента ми не е видял ремонт от 20 години, ама имам кола, защото без нея няма как да се правя на вървежен, че приятелчетата имат и те - същите скъсаняци като мен.. Надуваме се, а сме бедни чалгари...

31

Анонимен

преди 2 години

Бг просперитет - дрънгел пред панелката, която пък е наследство от дедо ти. Какво повече му трее на човек?!

30

Анонимен

преди 2 години

Аз нямам лична кола и приятеля ми няма такава. В града се предвижвам с велосипед и ми е много добре. Ако ми потрябва (живея извън града, имам деца и т.н.т) ще си купя кола. Познавам и доста други без коли, въпреки че могат да си го позволят. Не смятам че на всяка цена трябва да имаш трошляк пред блока заради едната суета.

29

Стъкмистики некви

преди 2 години

Аз съм всеки ден по пътищата, както и много от вас, и наблюдавам точно обратното.

28

wer

преди 2 години

Да, но ние караме добре изпитани автомобили, а не като на запад-бета версии и всеки месец апдейти.

27

Анонимен

преди 2 години

То в това няма нищо лошо. Замърсяваме въздуха по-малко.

26

пияница мистик

преди 2 години

Е, аз нямам кола, всъщност имах две, едната остана от сестра ми като замина за Италия, другата от братовчеда. Той пък си е чист италианец и не говори даже добре български. Купи я, като правихме едни далавери в Италия и дойде тук да се крие :))) Ама аз никога не съм имал и вадел книжка, карах ги пиян няколко пъти и като ме хванаха ги продадох. Сега си имам 2 скутерчета - бензинов Веспа и електрически, както и едно супер колело Волво и си джиткам с тях без книжка :))) Те и трите са колкото 1 джип

25

Анонимен

преди 2 години

Глупости, познавам хора, които имат поне 3 коли в семейството! ----///----- И като имат три коли, всичките ли ги карат едновременно? Аз като съм колекционер и имам шест коли, мога ли да ги карам сичките едновременно ?

24

Анонимен

преди 2 години

Новите коли вече са ужасно скъпи. Като изключим най големите бракми от сорта на Дачия и разни китайски марки, нормалните нови коли от нисък клас вече са към 40 000лв. А за среден клас семейна кола ти трябват поне 60 000. Ако искаш пък нещо здраво 4х4 с добра проходимост там нещата стават страшни! Базова Тойота ЛК е 100 000 лв. Просто ненормална работа. И това са цените на народните коли!

23

Анонимен

преди 2 години

Много странни числа. Поне в София, Пловдив и Стара Загора от първа ръка виждам, че колите се увеличават всяка една година без изключение.

22

Анонимен

преди 2 години

На опашката сме първо по брой хора в активна възраст. При това положение е нормално и желателно така да е и с автомобирите. Лошото е, че обрана Българя е последна по качество на живот и, съответно, автомобилите са най-стари и опасни.

21

Анонимен

преди 2 години

Да не става въпрос за нови автомобили.Като гледам повечето семейства с по два,три автомобила.Може би възрастните хора са голям процент и те нямат автомобили.

20

Ken

преди 2 години

В обратния случай, щяха да пищят : На опашката сме в Европа по замърсяване на въздуха от автомобили.Някои "журналисти" само това умеят - да пищят по всякакъв повод.

19

до "столичанина

преди 2 години

Вие в София до един ли сте такива комплексари?

18

От София

преди 2 години

До От Мездра: браво, пич, само те молим, дръж си талигата с десен волан у Мездра, недей поне ти да е докарваш в София! От такива като тебе вече не може да се кара автомобил по улиците на София от 15 септември та до 1-ви юли! Аман от *** с трошки!

17

От Мездра

преди 2 години

Ето аз, примерно, си оправих живота - хода да бера ягуди в Английки ферми, верно, живея в каравани на полето със съквартиранти от Непал, Бангладеш и Судан, но пък спестих достатъчно пари да си купя Голф! Верно, с десен волан е, ама това не пречи кой знае колко - свиква се!

16

Анонимен

преди 2 години

Всеки *** кара някаква полурарзпадаща се трошка. Смешна работа. Вдигайте данъците!

15

Анонимен до 13

преди 2 години

И къде я караш тази чисто нова мазда като пътищата ни са разбити и са с дупка до дупка? То от стабилност 80% от пътната ни мрежа е като за страна от третия свят не като Европейска.

14

до Анонимен 14

преди 2 години

Ха-ха-ха. На някой сигурно му пука, дали ще се "боцкаш"... оо.