181

Анонимен

преди 2 години

Бойко знае за какво реве и какво изпуска...Но защо обикновените хора продължават да му вярват? Не виждате ли, че този човек е безобразен лъжещ и оплюва всеки и всичко, което не се казва Бойко! Не виждате ли, че хора като него, Лукашенко, Путин, Ким Чен са болни хора. Много опасни за народа си....Болни за власт и диктатура...Не мога да разбера наистина, как може някой да му вярва след 12 години?

180

2022

преди 2 години

Всичко ще си дойде на мястото, когато бъдат арестувани враговете на ЕС и НАТО в България, а това непременно ще стане още през 2022 г.

179

До 211 Наков

преди 2 години

София - Благоевград пътувам често, пътя си е пушка, много дъжд го е валял и сняг и още си е там, не е мръднал. Преди се минаваше през шестнайсе села и паланки с ограничение 60 км/ч, сега си бича със 130 и съм в София за 30-ина минути. Баба ти няма гънки!

178

Анонимен

преди 2 години

Точно се бяхме замислили със семейството ми да се изнасяме в чужбина. Имаме си семеен бизнес и понеже тук никой с нищо не подкрепя малките. Колкото и да си изряден. Общо взето това, което каза Петков, каквото изкараме, на държавата, големите фирми никой не ги закача, защото все са на някой от властта, но под чуждо име. Нямаше помощ преди пандемията, по време на пандемията и след...Банките са за големите "бизнесмени" или крадци като Пеевски. Сега вече имам надежда, че може и ние да живнем малко..

177

Анонимен

преди 2 години

Икономическата логика е безпощадна. Различна от лозунгите и лъжите. През 2014 ДПС свали собственото си на Орешарски правителство, защото видяха, че икономиката ще се срине. След това ББ и ГЕРБ оправиха щетите, спряха предстоящите банкови фалити, като възстановиха парите на вложителите, както е по закон. Сега отново се задава криза и никой друг не осъзнава колко е важно да се действа адекватно. Другите чегъртат. Напролет ще са изчегъртали съществена част от доходите ни.

176

ПроСоТо

преди 2 години

ейиии!.."Луд умора нема"..Аз обаче се учудвам на спокойствието на българите.Нима толкова не виждат,че Тиквата е най-обикновен ЗЛОБАР,ЛЪЖЕЦ и МАНИПУЛАТОР?!..Запитайте се:..-КАКВА ПОЛЗА ИМА ОТ ПОСТОЯННИТЕ МУ ЗЛОБНИ ЗАЯЖДАНИЯ с Радев и Служебното?..Каква?..Ами за нас-НИКАКВА!..За него също,защото микроумника не се усеща,че така става противен на все повече хора...Но понеже си е безумец,на него му е простено..На нас обаче-НЕ Е !

175

Анонимен

преди 2 години

Радвам се, че разбра как не трябва да се мислиш за непобедим и колко лесно се пада от върха....Колкото и да си тарикат ( в случая умен) е неприложим, колкото и да си се овъртял с твои хора в администрации и навсякъде, идва край на търпението на тези заради които живееш този прекрасен живот. Стига вече прекалихте! Бойко с политиката и следи всяка стъпка на другите, някой да не мръдне в друга посока, Пеевски разпределя европарите и Гешев ви пази. Светата троица. Демокрация, нали Бойко!!!!

174

Анонимен

преди 2 години

Стига три коментаритекоито са истина

173

Анонимен

преди 2 години

Къдя,къдя са парите осигурени от Барисов,че не ги виждам.Нямам достъп до шкафчето.Ех,ако бях един Севдьооо...

172

Емил

преди 2 години

Ей Ид.....и-...О ..Ти Борисов нищо не строи,Борисов само осигурява парите и никога не е казал-няма пари.Проблема. Строят мързеливци и негодници като вас

171

Най доброто решение

преди 2 години

Преди да дойде БоКо на власт , имахме семеен малък към среден бизнес , работихме усилено 24/7 и не се оплаквахме всичко беше що годе поносимо ,. Дойде БоКо на власт и се почна ...тотален тормоз рекет изнудване и ежедневен психически тормоз , издържах две години , събрах си семейство и сме в друга държава занимаващи се със същия бизнес , и какво учудване за нас , чуждата държава ти помага да се развиваш , а не обратното както в България !!! Най доброто ми решение , нямам намерение да се приберем

170

Анонимен

преди 2 години

Не съм гласувал за теб и затова не изпитвам вина за състоянието на държавата. А то е плачевно. Не гласувах и на тези избори....Но сега наистина ще гласувам, защото мен ме интересува да се случва нещо различно и добро. Не съм от хората, които се страхуват и ще кажа:"По-добре старото лошо, отколкото плашещо ново". Как ще разбера дали пък този път няма наистина да стана истински и достоен член на ЕС.... Не харесвам партии и затова не гласувах, харесвам само отделни личности.

169

Храни Куче да те Лае

преди 2 години

Ние му даваме 3 мандата доверие, той ни лае. НАГЛЕЦ. Няма да видиш власт НИКОГА повече. Повтарям, НИКОГА повече.

168

До 197

преди 2 години

Я се замисли кой е виновен,дали служебнито правителство?

167

До 174 Удавник

преди 2 години

Казваш, че няма един качествен път, построен от Герб, че всичко се разпада при първия дъжд??!? Ти колега май не си излизал от бараката в която живееш ...

166

12 години

преди 2 години

Не знам защо Боко се хвали, че след 12 години управление, държавата изпада в криза на мига в който той пада. Това не е за хвалба. Това е ПРОВАЛ на управлението му.

165

Анонимен

преди 2 години

Пак ли? Нещо ново няма ли да измислиш? Може би ако разкажеш кога ще върнеш парите, може и да се заслушам....

164

пппп

преди 2 години

Абе спрете да го показвате тоя мафиот бойко, че и без това ни остави след 12 кражби космически сметки за ТОК и ГАЗ , а от там и на храни, вода, парно и всичко останало, заради скъпия ток! Нали АЕЦ Белене беше ГЬОЛ бе тулууп накъл? Мола Ви се не го показвайте извън подсъдимата скамейка!

163

Всяко зло за добро

преди 2 години

След като бандата на Румен завзе властта, стана ясно че икономиката потъна в канала. Цените стават нетърпими и дори най-задръстените чалгари ще осъзнаят че това не е добре за тях в личен план. Така страницата на 30 години леене на омраза от бТВ ще бъде прелистена. Слави ще отиде на бунището в едно с Румен Радев и нещата ще тръгнат напред.

162

Малко Факти:

преди 2 години

Народа даде картбланш на Буци 3 мандата. Подобно търпение е комплимент за ВСЕКИ и е мечта на всеки, който е управлявал тези земи от 30 години насам. Единици са имали подобно одобрение, но за съжаление когато си некъдърен, си некъдърен. Проличава си и ти бият шута с четворен червен картон. И аз преди съм подкрепял Борисов, но ме загуби с простотията си още в средата на втория си мандат.