201

Ядосан

преди 2 години

Празноглавец.

200

До 224

преди 2 години

Не 500 а 500 000км са платени и направени сляп ли си ?! И пак повтарям този път по който си караш служебната баничарка , не става за *** ...разбрахме че нямаш личен автомобил , камо ли скъп купен с честни пари ....да трепериш над него , благодарение на Асфалт паша

199

Твенти Сенчъри Фокс

преди 2 години

Олигарх ентертейнмънт представя...в главните роли...фигуранта Радев...харвардския гений Кирчо Канадеца...другия харвардски гений Кокорчо...в новия блокбастър разбийш ли... "Почтените крадци". Очаквайте по кината от 14 Ноември.

198

иван

преди 2 години

логично...

197

Кокорчо

преди 2 години

Мчи краде ми са, ко да напрая. Бай Рундю вика че иска таквиз кат мени да му станат ортаци, ми няма проблеми уе. Яз крада почтено не съм кат другити да убивам и изнасилвам.

196

Анонимен

преди 2 години

точно така, друго да имаш да кажеш крадец и лъжец разпенен от злоба такъв

195

Анонимен

преди 2 години

А какво пречи да гласуваме и за Радев и за ГЕРБ?

194

Анонимен

преди 2 години

И Батка и Радка да си вдигат чукалата.Не са незаменими.Искаме нещо ново на небосклона.Дано е по-добро,че по-лошо няма накъде...

193

Аз неискамдагласувам

преди 2 години

Аз за Радка ще гладувам.....следващите десетина години.... бас ловя.

192

Анонимен

преди 2 години

Явно за да си почтен трябва да оставиш цените за да се надуят за да видиш кои ще оцелеят и кои не. Умрелите ще ги пишат Ковид за благоприличие. Благодарим на Фигурантите Радев, Кирчо и Кокорчо, че направиха България епизод от Сървайвър.

191

Хахахаха

преди 2 години

Какви крадци се точат само...сега вече става весело.

190

Мммм да

преди 2 години

Нищо нема да направятбез Баце. Лошото е, че така ще ни забатачат, че и Баце им ще се откаже.

189

КифльокПичок от Софи

преди 2 години

Тоест Бате Бойко пак ли се връща на власт, ам?!

188

До 224

преди 2 години

Боли ме ф ара за Бургас-Варна, дадох ти пример с път който е отличен, няма една дупка по него, сега ще си направиш ли ритуално сепуко?? Герб направили 500 километра пътища, 200 да има калпави пак е по - добре от че.вените ти приятели които не построили нищо .. нула!

187

Дааа

преди 2 години

А според някой авторитети Бойко Борисов е първият човек в държавата! Досега такъв екземпляр не е населявал нашите земи и поради това той е предизвиква силен интерес в научните среди.

186

Анонимен

преди 2 години

На Бойко му трябват не повече от три изречения за да ги съсипе. А вие ще гласувате за КирКокорчо, ще управляват една година, ще ги гоните с камъни, после 10 години Бойко ще трябва да разчиства след тях. А дано не стане, но надали.

185

Слагачев

преди 2 години

Егати народопсихоло -патията сме.Когато Фардинадн дошъл във Велико Търново да обяви независимостта,тогавашния кмет наредил да се разбие вратата на крепостта,останала от далечни времена,за да мине шефа с каручката,че било тясно.

184

До 215

преди 2 години

Явно не караш хубава и стойностна кола , предполагам че даже нямаш и такава , за да ми хвалеш този път !!! Най вероятно си със служебна и те е еня за щетите по нея !!! Глупости не ми се слушат , я хвани Бургас -Варна да ти изпадат зъбите от друсане ....и нерви да си пазиш автомобила ....

183

Бойко Борисов

преди 2 години

До Тулупий Банкянски,Оххх, оххх, не с лошо, про.т съм и ми е лесно, то е кофти да си сложен, на мен английския ми е лош, аз мислех, че искате Мая Манолова да е, язък, то се токавало, то се набутало вече в ду.арата и си такова и си се върти там и това е, оххх, оххх.

182

Анонимен

преди 2 години

След всеки разумен и смислен коментар в подкрепа на ГЕРБ се появяват множество бързи и прости срещу него, за да го заглушат. Типично за чегъртачите.