36

Анонимен

преди 2 години

И тука има такива маскари бъдете бдителни.не си оставяите водата или колата без надзор.вътре ако сложат нещо гориш.пазете те се драги приятели от руснаци.

35

Анонимен

преди 2 години

Претоплена манджа,стара и безвкусна.Тоя ако са искали да му светят маслото,никой нямше да разбере.Обаче не! То не беше Новичок,агенти,ГРУ,МРУ.....и цяла плеяда догатки и глупости,ае нема нужда.Тровили го с новичок,сигурно и петолъчка в джоба са му мушнали!?Циркаджий,сър!

34

Анонимен

преди 2 години

Има си обикновенни готини руснаци, ама там Путин е до живот......хахахаха :)) Нема да се оправят хората, все некой диктатор требва да имат :))

33

Анонимен

преди 2 години

Този скрипъл явно е бил много жилав даже трима бандюги не могли да се справят. Руснашка работа, ми пратете цялото кгб бе да свърши работата. Като имаш пред вид че имат и ядрено оружие.

32

Обективен

преди 2 години

Чарли купува и пробва отровата върху жена си и като се убеждава че действа,отравя Скрипал и дъщеря му.Толкова е логично,че британските служби стават смешни.Преди няколко дни баба и внучка в един руски град умряха след ядене на диня.Оказа се,че фирма за дератизация е напръскала динята в магазин и служителя на тази фирма беше арестуван.Ами ако руснаците са искали да отровят Скрипал,отрова за плъхове е щяла да свърши работа.Скроена история.

31

Анонимен

преди 2 години

Някой от сътрудниците на МИ 6, естествено е третия човек, замесен в "отравянето" на колегата си Скрипал.

30

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 2 години

Смешни и жалки дебилоБританци, играещи по свирката на краварите...

29

Анонимен

преди 2 години

Новичок Бонд се казва. Той е уссрал съединяването на бинарното вещество. Не е отчел Лондонови, Вандер Валсови и водородни сили, защото няма академична титла по химия, а е журналистически персонаж. Не ви ли писна с простотиите - хипотези да ги копирате от западната пропаганда като факти? Дори и така да е, трябват по-солидни доказателства от това някой да е бил някъде!

28

Ха-ха

преди 2 години

Пишете в Ю-туб "Петров и Боширов" и излизат маса забавни клипчета.

27

ПУНДА ПИНДАРОВА

преди 2 години

РУСНАК Е.

26

Любопитен

преди 2 години

Защо ли все в Обединеното кралство стават тия работи,а не другаде?Да не би защото събират изм*етта на света,дето им е служила преди?

25

Ok

преди 2 години

До АнонименДве жени и Хари Потър!!! *** Христова е журналист от вестник "168 часа" и всяка седмица пише за кино и телевизия. Тя е дългогодишен фен на "Хари Потър".

24

Има ли Държава

преди 2 години

Синтетична Телепатия плюс V2K, пращат и биячи за сплашване!Защо позволяват секти с технология да убиват хора в България?Секти на Борисов!

23

Перник Тероризъм

преди 2 години

България Терористична Държава ли е, тероризират се Българи със знанието на институциите!. . . . Синтетична Телепатия плюс V2K, пращат и биячи за сплашване!

22

Анонимен

преди 2 години

Приходите на Газпром за първото полугодие са се увеличили 22 пъти в сравнение с миналата година и почти достигнаха 10 милиарда долара. До края на годината се очаква приходите да надминат 25 милиарда долара.

21

Упсььь...

преди 2 години

Не може да бъде...Прокуратурата на Короната (CPS) нещо се е заблудила...как пък разбра при толкова много пътуващи на тая дата/2 март 2018/ че това е ГЛАВНИЯ ОТРОВИТЕЛ...?Аааа сетих се ...то си пишело на ПАСПОРТА му...ха-ха-ха...

20

ДС Робство

преди 2 години

Извинете България от МВР и ДАНС ли се управлява чрез Синтетична Телепатия и V2K , щото се изтезават хора по зле от Турското Робство!

19

Анонимен

преди 2 години

Европейците ще дишаме чист въздух благодарение на новия курс на комисарите в Брюксел и на Еврокомисията който ще наказва финансвово тези чиито икономики оставят въглеродни следи и ще им налага високи мита!

18

наблюдател от ООН

преди 2 години

Една жена на пазара ми каза...че ТОЙ е....този мъж Е....обосновано можем да предположим че Е...таварищ паПутин...да му цункате ОНАЯму работа...

17

Е ле па тия...

преди 2 години

пАК ли стари историйки от Шехерезада...?А доказателства НИКС!!!!