56

Анонимен

преди 2 години

Не знаем много за Скрипал - бил агент на КГБ, двоен агент, после бил в затвора в Русия, после го пуснали в Лондон... после отровен-излекуван го скрили някъде. Във всичко това има прекалено много друга неизвестна информация.Нас какво ни интересува?

55

Анонимен

преди 2 години

"...съдържа достатъчно новичок, за да убие "хиляди хора", съобщиха от полицията. Той оцелява тъй като бързо измива ръцете си от веществото...". Страшна идея - миеш си бързо ръцете и се оправяш! Тези чували ли са за БОВ? Знаят ли как се разрежда в химията? Те ако са невежи , аз не съм!

54

Анонимен

преди 2 години

До Щерев.....Хкремент, престани! Дразниш ме с тъъъпотията си и най-накрая ще те намеря и много ще пищиш и ще се кълнеш, че повече няма да пишуркаш!

53

Да попитам

преди 2 години

защо не ни покажете Скрипал и Скрепята? Живи ли са още или МI-6 вече е наляло бетон върху тленните им останки?

52

Щерев

преди 2 години

всички с руски паспорти- куфар, гара, Сибир. Вън от Европа и България.

51

IT-спец

преди 2 години

"Чарли Роули е подарил на Даун Стърджес подарък в Еймсбъри" от къде го е взел този подарък с парфюм новичок ? руснаците са си отворили магазин в Мола ли или го е намерил на улицата и си казал "о много яко безплатен подарък за жената" и тя решила да се напръска веднага без дори да помирише и да разбере дали й харесва... абе или статията не е писана както трябва или историята на британците издиша...

50

Анонимен

преди 2 години

След изборите в Русия се започна с атаките по тях !

49

Христо

преди 2 години

До Анонимен: Копие от българския чадър има само в музей в САЩ. Интересно как се е озовал там. Важно е да се знае че агентът който извършил убийството наскоро почина в Австрия. Как си мобяснявате агент на бъгарското разузнаване да извърши такова нещо и да живее в Австрия необезпокояван толкова години. Май отново ни вземат за балъци. Лично аз виждам добре измислена история. Герги Марков вероятно е работил за някого от зьападните държави и е трябвало да замълчи по удобен за тях начин

48

Илиян

преди 2 години

Бих обърнал внимание на 3 факта .I Ако КГБ са искали да отровят Скрипал са щели да го направят без някой да разбере. II Като двоен агент Скрипал е работил непродоктивно последните години е било наложетлно е в случая да се ограничат разходите които правят разузнавателните служби в UK за него като да бъде отстранен елегантно. Изфабрикува се и се разпространява познатата ни история. III Тази история е удобна защото показва колко са некъдърни руските служби и колко са велики службите в UK

47

6

преди 2 години

Третият мъж , както и първите двама са от МИ 6!

46

Анонимен

преди 2 години

Нито Скрипал е тровен, нито Навални. А ако са тровени, то е правено внимателно, да не би случайно да умрат. Следователно руснаците нямат пръст в тази работа.

45

Анонимен

преди 2 години

Може ли темата Скрипал да я оставите да си я нищят Русия и Англия. Не ни занимавайте, не ни е интересно.

44

Е добре де...

преди 2 години

За кои будали ги пишете тея фейкове след като никой не ви верва... За пари ли го правите? За много ли?

43

Хайли лайкли стайл

преди 2 години

Много болни мозъци има на острова - даже няма нужда от обяснения защо. Те сами го показват!

42

Анонимен

преди 2 години

Британците първо лъжат, после следват бомбардировките над Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, Виетнам, Корея, Германия, България.

41

Анонимен

преди 2 години

Бонд, Джеймс Бонд. Агентът на Нейно Величество.

40

Анонимен

преди 2 години

Британците пишеха същите лъжи за България, за Българския чадър, атентата срещу папата, намериха химическо оръжие в Ирак, лъжите на британците са ясни на цял свят.

39

Щирлиц

преди 2 години

Е тогава да очакваме македонски космонавт на Луната!

38

Анонимен

преди 2 години

щом англетата пак почнаха да претоплят манджата Скрипал,това ми вдъхва надежда ,че скоро време с Ковида ще се е свършило...

37

Анонимен

преди 2 години

Вярно е нали ги има заснети всичките участници имат и доказателства властите.те са си мислили че като го отровят никои няма да разбере.но това не е детска игра за ***.които нож вади от нож умира.