139

Анонимен

преди 2 години

В момента Путин има подкрепата на 64 % от руснаците като президент. Него го подкрепя гръбнакът на руското общество - хора със семейства, със сериозни ангажименти в обществото, в зряла активна възраст, които не могат да бъдат излъгани от авантюристи като Навални. Да си спомним, че Навални призоваваше непълнолетни тийнейджъри да участват в протестите му, което е много показателно. Западните наблюдатели отбелязаха, че изборите са били много добре организирани. Така че Путин владее ситуацията и ни му трябва никаква диктатура.

138

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха хахааааааа, тая статия само баба Гинка от 5-ят етаж може да и се върже.

137

Анонимен

преди 2 години

Навални бил лидер на опозицията, ха-ха, лидер който печели на избори под 1%.

136

Анонимен

преди 2 години

Северна Корея е най-най демократична - съвременно копие на сталинския СССР (държава, която вече я няма) и путинска Рашка.

135

Анонимен

преди 2 години

Вие коментиращите, България я оправихте, тръгнали да дават акъл за Русия. Я се стегнете и си гледайте канчето, и не се месете в работата на другите.

134

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ Е СТРАНА С НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ- ТАМ ХОРА ОТ СЕЛИЩНО ОБРАЗУВАНИЕ ХУТОР, КОЕТО ДАЖЕ НЕ Е И СЕЛО- НО ЗА ДВЕ/ТРИ ГОДИНИ- МИЛИАРДЕР, КРЪГЪЛ СИРАК, НО МИЛИАРДЕР, БАЩА ДЪРВОДЕЛЕЦ, МАЙКА ЧИСТАЧКА В УЧИЛИЩЕ, НО СЛЕД ТАЛАНТЛИВО КУПУВАНЕ ПРОДАВАНЕ НА ФИРМИ/АЛА НАШ ЧЕРЕП/ И МИЛИАРДЕР- НЕ ГОВОРЕТЕ ЛОШО ЗА ХОРАТА- ТЕ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ, А МИЛИАРДЕРИТЕ ИМ ОЩЕ ПО ДОБРЕ В ТАЯ МРАЧНА ДИКТАТОРСКА ТЕРИТОРИЯ НАРЕЧЕНА ЕВРОПА. ЕТО ЗАТОВА ТАМ СЕ СТИЧАТ МИГРАНТИ С НАДЕЖДАТА ЗА ПО ДОБЪР ЖИВОТ.

133

Анонимен

преди 2 години

Ми да вьрви какво сте се запенявали нали вие вьрвите кьм демокрация

132

Анонимен

преди 2 години

И в БЪлгария беше 12 години диктатура!

131

Руски

преди 2 години

До Анонимен Разбира се, турците няма какво друго да правят. Те седят тук и пишат на български за руснаците. Това вероятно са ботове от Русия.

130

Анонимен

преди 2 години

Не всеки който пише на български в коментарите е българин. На турчаците, които се представят за други им личи от самолет. Има ли други въпроси...

129

Руски

преди 2 години

Не разбирам, всичко в страната има за щастлив живот, но те не искат да работят, но искат добър крал.

128

Руски

преди 2 години

До Анонимен Пак американци! Мисля, че гледате нашите политически предавания по телевизията в България.

127

Анонимен

преди 2 години

И ние колко време стана се мъчим и предъвкваме тази дъвка демокрацията и все не ни се получава. Това животно демокрацията не е приложимо и унивалентно. Демокрация е само ако американците го предлагат, иначе е лошо. В Америка демокрацията е в излишък, да си я държат там, да си я хапват ако ще на порции, тук и без пари да ни я дават няма да я ядем. Хапвайте си демокрация на воля и не тровете света излишно.

126

Анонимен

преди 2 години

В Русия никога не е имало демокрация. От царизма, скочиха в комунизма. Парламент получиха едва при Елцин и гласуват под команда.

125

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се пишат глупости - у Русия е и хляба и ножа! - Разбирай и газта и тръбите :):)

124

Въпрос

преди 2 години

"Русия върви към диктатура, но има ли шанс демокрацията да се върне?" ???? За коя "демокрация" дето да се върнела в Русия говори ***? Обяснете ми че съм малко глупав? Да не се е объркала със статия за САЩ и ЕС ???? Там, да !

123

Изначално збъркано

преди 2 години

То хамериканската 'демокрация' е неотличима от диктатура, а руската 'диктатура' е по-либерална от западна демокрация...За кво се косят тука?

122

Края на запада

преди 2 години

По - добре разумна диктатура отколкото изперкала демокрация! По лидерите ще познаете кой какъв е!

121

не е верно

преди 2 години

русия не върви към диктатура русия отдавна е диктатура а путин е диктатор сега се чуди как да стане император и възражда култа към личността от сталиново време

120

Анонимен

преди 2 години

Ам'чи тя диктатурата навсякъде изпълзя напоследък...