179

Анонимен

преди 2 години

Няма значение към какво върви Русия.Русия си е Русия.Тя винаги ще бъде враг на човечеството.представяте ли си диваците, които избират Путин да имат право да решават дали и кого да нападнат?Хах!?

178

ъъъ

преди 2 години

Не просто Русия, светът върви към диктатура. Това вече е толкова очевадно, че подобни материали не вършат никаква работа.

177

чоко

преди 2 години

Тази огромна страна,която като магнит привлича с природните си богатсва мнго страни.Без здрава ръка няма да я има Русия като свръх държава.Путин и неговия наследник само ще увеличават военната мощ,за да немогат да и поставят непосилни и заробващи условия и договори.Не случайно преди три години Думата прие закон за неприкосновенноста на Президента на Русия.

176

Анонимен

преди 2 години

на силното лидерство диктатура ли му викате хаха, нашите еврошматки ще се опомнят но късно

175

Крим не е руски

преди 2 години

Русия винаги е била под диктатура. Крепостните не знаят какво е да си щастливо руско прасе на свобода.

174

Анонимен

преди 2 години

Че то русия (ссср )до 1972 си бе държава с закрепостено официално население Ква демокрация... сегашното дребен одъртянаш маайймун тъй де цар слънце като гушне букетя ще е национална трагедия а след година ще го обявят за враг на народа

173

Анонимен

преди 2 години

Нито едното нито другото Русия изобщо няма бъдеще

172

Анонимен

преди 2 години

Ха ххххххххх.....а афроазиятският съюз не знам защо му казват ес има по голяма диктатура само че се управлява от скрити глобалисти които поставят свой марионетки канслери президенти.А за тлътогъзото гласуват само бежанци със немски паспорти.

171

Анонимен

преди 2 години

Заглавието казва че Демокрацията била в Русия, отишла някъде и се чуди дали да се върне.

170

Моето проклятие:

преди 2 години

Щом закона спи и позволява на един Гадолар и един Гайдоляр да си правят квото си искат ... Ще се разправяме по други начини ...

169

Моето проклятие:

преди 2 години

Обучен съм от най-добрите учители дето имаше за времето си и като педагогика и като изкуство, което върви с отговорност да не си посредствен.Да не си отбий номер!И същите тия дето ме обучиха ме изритаха и се изплюха върху мен, когато исках да започна творческия си живот и вероятно след пет години като асистент щях да съм някъде другаде в Рейкявик или някъде на студено. Не ми понася климата тук. Аз съм северно дете.

168

Ацо

преди 2 години

Кога са имали права крепостните селяни?!?

167

Диагноза ли търсиш?

преди 2 години

Неолибералистки психопат или друг начин казано корпоративен неонацист по душа и призвание - тоест Милен Велчев и др. Ще ги познаеш по квота НДСВ или преди 1989 родени в чужбина и видяли тук "Островът на съкровищата"

166

P.S.S.S

преди 2 години

Обида и недопустимо отношение към длъжностно лице. Айде да видим дали няма закон!

165

Loyko

преди 2 години

Има ли шанс демокрацията да се върне??? Ама как да се върне,когато никога не я е имало Демокрацията в Русия. От къде да се върне?

164

P.S.S.

преди 2 години

Искам да кажа нещо нацистките концлагери са груби и явни, българския нацистки образователен концлагер е изтънчен и двойно садистичен гаврейки се с науката и изкуствата. И аз искам тоя концлагер разрушен и да се върне към това което би трябвало да бъде - следващия дето ме нарече шизофреник, луд, психопат, п.е.д.е.р.а.с.т, ***.н директно завеждам дело и вкарвам за 15 години ... Ти ще се гавриш ти с културно родословното ми дърво ....Аз ще те копам ...

163

Анонимен

преди 2 години

на чужд гроб плачете господа.махнете я Русията...вижте какво се къдри у нас и нашите политици какви ги скрояват

162

Трффф

преди 2 години

И все пак, прочетете книгата на Литвиненко. Не, че не е ясно какви хора са в управлението на Русия, но е добре да се види за какво го убиха. Общо взето, всеки, който критикува властта е враг. Няма голяма промяна в манталитета на руснаците.

161

Анонимен

преди 2 години

Те никога са немали демокрация, така че това е нещо невиждано за тех :)))

160

Bul gur

преди 2 години

С КГБ начело Демокрацията няма никакъв шанс.