19

анонимен

преди 2 години

Ко ни пука на нас Българите за Путин и русия бе?ДГД бе.

18

Анонимен

преди 2 години

Спомням си преди неколко години, как ме изтипосаха за охрана в центъра на Варна....та бех сложил готини очила, руснаците туристи се чудиха, как може охрана да се надува така....хахахахаха :))) Еми тука може да имаме частична диктатура, но не е като в Русия.....хахахаха :)))

17

АнонимеН

преди 2 години

ФАЛШИВИЯ ЗЕЛЕНООК ПУТИН Е БОЖИЕ НАКАЗАНИЕ ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ КОЯТО Е ПРЕДИМНО СЪСТАВЕНА ОТ БЕЗБОЖНО АТЕИСТИЧНО НАСЕЛЕНИЕ И НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА ФАЛШИВИЯ ЗЕЛЕНООК ПУТИН!

16

Възраждане

преди 2 години

Поредната партенка и фалшива новина по поръчка на Съединените Краварски Ферми!!

15

Анонимен

преди 2 години

Да се върне??!! Че кога е имало демокрация в Империята на Злото та да се връща.

14

ПроСоТо

преди 2 години

Тая необятна страна изглежда има нужда от "твърда ръка" и..до някаква степен "диктатура"..Защото си спомняте какво стана с нея след като и Горби и най-вече Елцин се опитаха да въведат някаква форма на "демокрация"..

13

Анонимен

преди 2 години

Русия от десетилетие върви по пътя на демокрацията, но това е неудобно за САЩ. САЩ иска една слаба и разкъсана от противоречия Русия, затова прави всичко възможно да й назначи диктатор, лоялен на САЩ, който да съсипе държавността, както е в България.

12

Анонимен

преди 2 години

Тия, тия па...вървяла към диктатура! Тя отдавна е приехала и дълбае 'найсто дъно...

11

Възраждане на СССР

преди 2 години

Статията е типичен пример за фалшива новина и анти-Руска пропаганда на *** медии и Западния империализъм!! Русия е пример за свобода и демокрация в днешно време!!

10

Анонимен

преди 2 години

Само глупости. На Русия не и трябва нито Навални (предателя) нито Путин ( Вечния ) Трябва да се правят много реформи . А за газа трябва да се направи газов байпас между европейските и азиатските пазари и тогава Русия да продава на който плаща повече . В Китай консумацията на газ за година скочи с 15 % Явно газа ще става все по скъп и Русия не трябва да субсидира Европа . И без това ЕС отдавна не трябваше да го има.

9

Анонимен

преди 2 години

До Дисидент С кое не си съгласен?

8

Дисидент

преди 2 години

Статията е чиста проба антируска пропаганда.

7

izh

преди 2 години

Страхотно заглавие - каймакът на манталитета на сайт дизайнерите. Само марсианец може да каже, че преди Русия е имала демокрация , а сега не !

6

АнонимеН

преди 2 години

ФАЛШИВИЯ ЗЕЛЕНООК ПУТИН Е С ИЗДАДЕНА ЗАПОВЕД ЗА МЕЖДУНАРОДЕН АРЕСТ И СЕ КРИЕ ЗАД ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ И ЗАПЛАШВА ЦЕЛИЯ СВЯТ С НЕГО НЕПРЕСТАННО!

5

Леша

преди 2 години

Путин направи отити за задължително инжектиране на руснаците - статиите против него спряха. Путин го наби на фрикерите от Вавилон-ЕС с газта - отново се появиха статиите срещу него.

4

Анонимен

преди 2 години

"Русия се върна към типа на управление, което може да се нарече параноично, почти абсолютистично, реваншистко, националистично, имперско и се превръна в място, където човешките права в действителност не съществуват." Кратко, точно и ясно.

3

Анонимен

преди 2 години

Мечти на западните хиени. Това да не ви е 1920г. да чакате на руската граница с танковете като чакали, готови да грабите и мародерствате...

2

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОТДАВНА Е ДИКТАТУРА)! ПО ЗЛЕ СА И ОТ СЕВЕРНА КОРЕЯ, КЪДЕТО ПОНЕ НЕ ЛЪЖАТ ХОРАТА, ЧЕ С ИЗБОРИТЕ МОГАТ ДА ПРОМЕНЯТ НЕЩО!

1

Анонимен

преди 2 години

В Русия от отавна има дикттур и това даже е ясно и в Северна Корея.