121

Анонимен

преди 2 години

Днес бях в болницата. Двама старци си говореха че са ваксинирани, но преди да ги ваксинират са били добре, сега викат че им излезли не знам си колко болести и затова са по болниците.

120

Анонимен

преди 2 години

Вирус някакъв има - факт. Хора умират от него - факт. Пролетта баба ми и дядо ми починаха за една седмица. В четвъртък миналата седмица погребахме и приятел... Вирус има, но чак пък толкова смъртоносен не е. Заразен да. Познавам поне 100 човека които се заразиха и го изкараха. Някои леко, някой много тежко, но го изкараха. Аз лично го изкарах много тежко, такова чудо не ми се беше случвало никога досега. Но пък оцелях, сега се съвземам дет се вика. И да, не съм ваксиниран, не исках и няма да се

119

Зозо

преди 2 години

Нали ги имат всички ваксинирани в компютъра. Айде да ги засекат с данните от ГРАО да видим колко са измряли за 6 месеца. А сега де!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))

118

Анонимен

преди 2 години

До 114; И от пещерата научаваме колко старци са уморени с ваксините. Медиите се грижат за това и без твоята помощ.

117

Леша

преди 2 години

До 114 От какво умират?

116

До 114

преди 2 години

Един така излязъл от пещерата и го изяли вълците.

115

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да го говори това госпожата на центъра на Варна. С микрофон.

114

Pro- staka

преди 2 години

Предлагам всички лекари , математици , вирусолози,нарколози да се показват по телевизията и да твърдят че хероина ,кокаина , спиийд,пи си пи, ел ез ди и всичко друго е полезно и че ще се откриват пунктове за надрусване . Убеден съм че дрогиращите се като чуят и видят агитацията от биг фарма и драстично наркоманията ще спре !

113

Б.

преди 2 години

Защо не пишат всеки ден, колко са починалите от други болести?

112

Анонимен

преди 2 години

Да очакваме ли след месец и тази да започне да се излага като Витанов и да обяснява, че имало български вариант, само че го крием? Напоследък медийните шамани станаха за смях с прогнозите си.

111

Анонимен

преди 2 години

Да мрем, обаче не мрем.После се сърдите, като ви думаме, че е ялов тоя вирус.

110

Анонимен

преди 2 години

"Доц. Гломб: Безотговорността може да роди и български вариант на COVID-19"---------------А ако на слона му пораснат крила може и да полети, само че реалността е друга и български вариант няма.

109

До германец

преди 2 години

Оди, коментирай у дойче веле, кво си се разпенил тъдява.

108

Германец

преди 2 години

И вие ще сте дали нещо на света. Патриотарите ще имат още една причина да са горди булгарета.

107

Sylar

преди 2 години

Ще се появи варянт и ще се казва "Защо не си е... П... майна! Нямате срама и страх от Господ

106

Зозо

преди 2 години

Ваксинираният ако утре го блъсне камион дали ще го прекара по-леко? :))))))))))))))))))

105

А Х

преди 2 години

Търся статистика за умрелите в Африка и в арабските страни,но никъде не намирам,или ако намеря не са еднакви,а все различни числа .Що никой не говори за ваксинация в тия държави и за налагане на мерки,а се случва само в Европа?Тази работа смърди като централната канализация на София.И с тия измислени доценти направо ми се повръща вече.Ша земя инъ манара и ша посеча зад .ници..те.

104

Анонимен

преди 2 години

Пролетта нали един от щаба каза,че се появил бг щам. Май Кантарджиев беше.

103

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 В началото имаше само едно видео, как пенсии са на апарат за командно дишане, после ни стон, нито гък з това......хахахаха :)) Сега дори не споменават, че се били "задушавали" жертвите на медийния вирус :)))

102

Анонимен

преди 2 години

Поне изкарайте някой дето може поне малко да му се вярва, че тогава да хване декиш и някой да се излъже да се ваксинира. С тези изтъркани продажни лъжци дето ги показвате и кучето ми не им вярва.