141

Анонимен

преди 2 години

Гломб май не разбра че ковида ни мина и вече не вярваме на лъжи. Такива като нея трябва да бъдат съдени за всяване на паника.

140

Анонимен

преди 2 години

До MKII 155 И как 20 % ще накарат 80 да отидат в гората? И какво ще ядете мързеливите т..р,олове, като не ни дадете да работим? Т,р..олене яде ли се :)

139

Анонимен

преди 2 години

гломб ще ти докара ТРОМБ

138

Анонимен

преди 2 години

Безотговорност, меко казано е да задължават децата да са присъствено точно по време на делта пик и то без да се спазват никакви мерки!!!! А да се ваксинираш или не с експериментална течност, вече си е право на личен избор!-----------=========----------Инжектирани са близо 6 милиарда ваксини, т.е. над 3 милиарда души са ваксинирани. Смешно е да мънкате, че са били експериментални ваксините. А децата е съвсем нормално да са на училище и няма да има никакъв проблем за ваксинираните семейства.

137

Анонимен

преди 2 години

дай Боже да се появи!От една година се моля за това!

136

Анонимен

преди 2 години

С ваксината иРНК-информативна инжектирана в мускулните тъкани се придобива едногодишен безопасен имунитет. Една позната ми заяви, че искала да се разболее за да има естествен имунитет. Само че не знае че вместо една игла, при разболяване едно голямо гюле ще мине през организма й, не се знае дали ще оживее. А вируса ще мутира и ще зарази стотици хиляди. от които 10% ще умрат.

135

Анонимен

преди 2 години

Безотговорност, меко казано е да задължават децата да са присъствено точно по време на делта пик и то без да се спазват никакви мерки!!!! А да се ваксинираш или не с експериментална течност, вече си е право на личен избор!

134

Анонимен

преди 2 години

Ужас! Щях да брибадна от този Доцгломпф!

133

Анонимен

преди 2 години

Г-жа доц. Гломб, с нейния начин на разсъждение и ангажименти към тез-онез, донякъде е права.

132

Анонимен

преди 2 години

Айде пак Ганьовсни Номер.

131

Анонимен

преди 2 години

Новите варианти възникват единствено в неваксинирани, тежко и продължително болни хора. Така че е напълно възможно да възникне бг мутация. Нашия принос към света. :(

130

Идваааа

преди 2 години

... Гломб вариант!!!

129

Анонимен

преди 2 години

Абе то докато го няма и айде е тук и пак сме си виновни защото няма контрол на мерките

128

Анонимен

преди 2 години

Нови варианти на вируса се създават от ваксажийчетата. Много учени го казаха, първо ваксинация по време на пандемия създава нови щамове, второ, този отровен бъркоч който тестват на човечеството е опасен за здравето и хората умират от него. За ваксажийчетата обаче тези факти не са важни. Важно е само какво казва Гей-ц и Макарон

127

Анонимен

преди 2 години

името му ще бъде авантата или фигуранта, или АФ

126

Darth shadow

преди 2 години

да само болен мозък на людмила гломб ражда чудовища и призрак на ваксинация :)))

125

Pro- staka

преди 2 години

Ако информацията за ваксините от създателите им убеждават лидерите че те са напълно безвредни защо е необходим лично да разрешаваме тяхното поставяне ? Защо компаниите искат от всеки от нас да се подписваме че сме наясно какво поставят в нашето тяло ? Щом имаме пандемия с вирус и имаме решение -ваксина ,ами лидерите какво чакат ?Да ваксинират . Или май нещата не са толкова прости . Информираното съгласие е застраховка за производителя че само НИЕ и никой друг не ни принуждава да ги сложим . Ние сме доброволци и сами поемаме отговорност какво НЕ и ДА поставяме в телата си !

124

Анонимен

преди 2 години

ААА тази гениална доцента беше направила гениалното сравнение м броя ваксини с броя хранене на българина.А това откритие трябва да получи нНобелова награда за медицина и работа в престижен западен университет.Тогава ще се види българския принос в развитието на медицината.Нека да лекува западняци, та да видят що е то български уче'н.Ще видят кон боб яде ли!Тогаз коментирайте кой е виновен за високата смъртност вирусът или условията и " специалистите" в българските болници.Но коментар за оборуд...

123

Анонимен

преди 2 години

Е как да съм отговорен за нещо за което никой не носи отговорност,като въпросната ваксина?Иначе защо требва се подписваш?

122

Анонимен

преди 2 години

Как пък един път не пропусна да се червиса и нагримира по време на пандемия. Кога намира време да спасява болни не знам