181

Анонимен

преди 2 години

Поредната тъпотия. Ако бяха оставили настинката да мине от само себе си, нямаше да има варианти и химикали наречеени ваксини.

180

Анонимен

преди 2 години

Българският вариант ще се казва Комит21

179

Анонимен

преди 2 години

збезотглворността на разните гломби да агитират гьотере за бодене пенкелер и да депресират със злокобни закани и страхове за смърт на неваксинираните може да диведе само до реална неконтролируема експлозия на революционен гняв. Бог да оази България от гломбитата и подобни твари!

178

Анонимен

преди 2 години

Да, безотговорността на ваксинираните ражда новите щамове... Хората, които са с естествен имунитет - не. Ако има български щам, трябва да благодарим на опитните мишки.

177

айде стига вече

преди 2 години

На всички с такива титли "доцент" и "доктор" пред името не вярвам а само на автомонтьорите и продавачите в хранителни магазини пишещи "истината" за ваксините в коментарите. Е т'ва е логика :)

176

Анонимен

преди 2 години

Имам отговорност най-напред към собственото си здраве и това на семейството си и затова няма да се ваксинирам. Смятам, че от година на година се произвеждат нови щамове нейде из лабораториите. А безспорно компаниите производители направиха милиарди от проблема с вирусите. Ако хипотетично реша да се ваксинирам, то няма да е с експерименталка, ще държа да има фонд за пострадалите и прозрачност в това за какво се харчи печалбата. Ако се реинвестира в нови и по-смъртоносни вируси, то това е ужасно..

175

Анонимен

преди 2 години

Доцент Тромб..

174

до шаман пешо

преди 2 години

Оооо, ти вече си изхвърлен от Европата, мой човек. Не го ли осъзнаваш? Преди имаше строг митнически контрол, черни печати за нелегалните емигранти, каквито бяха повечето, още по-преди пък нас не ни пускаха, железни завеси ала бала, а сега сертификати, карантини, всевъзможни ограничения, които ще се затягат още повече тепърва, помни ми думата. Ще измислят причина да спрат и ваксинираните. Ти не си им притрябвал въобще. Нямаш пари да им наливаш в туризма.

173

Малко въпроси

преди 2 години

Я да питам съществото Гломб дали ако ида да се ваксинирам ще ме питат дали имам заболяване, при което ваксината е протвопоказна? Мисля, че направо ще ме набодат. А за страничните ефекти защо се мълчи? Защо вие, жалки, подкупни медийки, не кажете истината поне веднъж? Защо принуждавате хората да се "ваксинират" с експериментални субстанции, чиито състав производителя буквално не желае да обяви никъде? Ако бъде въведена задължителна ваксинация, доста хора ще станат с една глава по-ниски.

172

Astarot

преди 2 години

До Ржевски НеваксиниранМани я тая. Сложили са я за острие, което да вменява вина на хората на всеки 3 дни. Най-вероятно, има бюджетна линия, по която й се плаща за изявление.Ако не говореха толкова много лъжи и не ги сменяха през 2 месеца, можеше и хората да стигнат до правилните изводи: Ако си в група, където шансовете да прекараш вируса тежко са 10% и повече, ваксинирането е добра идея. При 1% шанс, не си струва рискът, който поемаш, за да го свалиш на 0.5%

171

Анонимен

преди 2 години

Шаман Пешо разбира от цигари. Направиха му мозъчето на гъба.

170

безотговорен

преди 2 години

Всеки ден се мъчат да ни втълпят колко сме безотговорни като не се ваксинираме, а всъщност безотговорните са те. Вживяли са се в ролята на шамани и са окопирали цялото пространство с безсрамното си високомерие. Защо не се обсъждат и други варианти, освен ваксините. Има достатъчно научни становища от много по-известни учени от нея, при положение, че я броим за учен. Нали ни учеха, че истината се ражда в спора? Пуснете я срещу учен, който е на друго мнение и да видим как ще заекне.

169

Анонимен

преди 2 години

Таз лелка продължава да принизява науката до " аз съм убедена", "аз смятам едикво си", "според мен", "напълно съм сигурна", "може да стане едикво си един ден, ако..." и прочие риторика в този стил.

168

До 179 славянин

преди 2 години

До АнонименА неваксинираните ще живеят во веки веков.

167

Шаши

преди 2 години

Е, до там води бокса. Слагайте каски! И да благодарим на доцент Гломб.

166

Безотговорност

преди 2 години

Мина половин век. И се предполага, че безотговорността е забравена. Да, но майките приемали "контерган" все още са живи. Деца родени без крайници, без глави ... задавям се като го пиша. Безобидно лекарство което не е минало 5-годишния период за странични ефекти.

165

Щирлиц

преди 2 години

Защо тогава искате подпис за "информирано съгласие" преди ваксиниране!?Нали са безвредни зловредните ви ваксини,или май не са ...съвсем безопасни? . . . .. . . . .. . . . . .. . . . . . . . . . . . .. .. . . .. . . .. . УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!

164

Анонимен

преди 2 години

Такива простотии наръси тая че се хващам за главата

163

Анонимен

преди 2 години

Ще ми морят с вируси и с ваксини, докато ги търпите

162

Анонимен

преди 2 години

До славянинВсички ваксинирани ще умрат!