229

Чоко

преди 2 години

Да ти натрапят ваксината е не по-малко чудовищно.

228

До: Лола

преди 2 години

Уважаема Лола, По твоята логика евреите в Третия Райх, които са отказвали да носят жълти звезди на реверите си са били престъпници, защото са нарушавали правилата и Нюрнбергските закони за Защита на Германската Кръв и Германската Чест?Интересна логика!

227

Лола

преди 2 години

До 273. Чудовищно е докъде води съзнанието на нарушителите на правилата. Винаги съм смятала, че имат престъпни мисли. Този случай доказва, как престъпната мисъл преминава в престъпно действие.Не носещите маски са хора склонни да извършат престъпление. Не ги е грижа дали ще заразят някой и дали Ковид за него няма да бъде смъртоносен.Смисълът на пандемията е да отлъчи хората с престъпни мисли и действия. След тази пандемия светът ще бъде друг.

226

наркоман

преди 2 години

Да ти отнемат линийката кока е чудовищно!

225

Анонимен

преди 2 години

"Имам пациенти, на които като има спрем антибиотиците и оздравяват"Ето това изречение само обяснява многото починали уж от ковид.Реално умират от отравяне с антибиотици като онзи абитюрент, лекуван със 7 антибиотика и лекарство за автоимунни заболявания, за които се знае че буквално блокират имунната ситема.Докторе, ти и колегите ти ще горите в ада! Заради всични невинни души, които сте убили съзнателно за печалба

224

Анонимен

преди 2 години

Ами докторе никой не те спира да се боцкаш. Но не настоява и другите да го правят, както и носенето на маски.

223

Анонимен

преди 2 години

В провинция Райнланд Пфалц 20 годишен касиер на бензиностанция е застрелян от 49 годишен клиент, защото настоял за спазване на изискването за носене на маска от клиента. Чудовищно е до къде докараха хората с измислената пандемия.

222

Анонимен

преди 2 години

Когато всички капацитети казват кое е добро,а ти,който нямаш хабер от медицина говориш друго,това означава,че в главата ти няма грам мозък.

221

Анонимен

преди 2 години

Това сигурно са простаците-*** на онова петно на Варна - лидера на оная група,дето се възроди от простотията.

220

Случаен минувач

преди 2 години

А да те карат насила да се ваксинираш не е ли чудовищно? Не случайно на протестите в САЩ нerpи издигнаха плакати - Моето тяло си е мое е аз се разпореждам с него!

219

МмАаНн

преди 2 години

"Той уточни, че у нас се правят много малко проучвания за имунитета след ваксинирането, след преболедуване. Според него трябва да се изследват и децата, за да се види каква част имат създаден имунитет."А защо ли? Защо вместо да изследват с PCR тестове не изследват задължително антителата на всички? И най-накрая да се разбере кой крив, кой прав

218

ЗАДник

преди 2 години

"Да се вземат 100 души и половината да се лекуват агресивно с антибиотици, каквито често се прилагат, а другите - с по-щадящи медикаменти."Това сега как да го разбираме?Тия експериментират с нас.4 вида антибиотик и на бик да ги даваме,и той ще умре.Въобще не знаят какво се случва и какво правят.Това са доктори колкото аз съм космонавт.Жива подигравка.

217

Анонимен

преди 2 години

Един от докторите, който заслужава да бъде не бит, а пребит. Защо нещастникът си мисли , че като подстрекава към ваксинация, той ще е изолиран и спасен? Много е наивен горкият, ако наистина мисли така. Всички ние сме една верига, и нали знаете , ако само едно звено се скъса, какво става? Тези акули, направили пандемията, въобще няма да се церемонят с него, ако трябва да го премахнат.

216

Off

преди 2 години

По принцип е прав, само забрави да рекламира онова лекарство против краста, за което пееше 1 година.

215

Анонимен

преди 2 години

хората си умират а някви доктори и доценти им викат "той/тя от ковид беше"

214

Цжййй

преди 2 години

Направете ваксината не задължителна махнете забраните и ще се оправимВече тръгваме към война защото все повече убийства стават заради тази фалшива пандемия

213

бааа го

преди 2 години

Чачо, пий си лекарствата бе, "докторе"!

212

Без коментар

преди 2 години

"Имам пациенти, на които като има спрем антибиотиците и оздравяват"

211

Анонимен

преди 2 години

Чудовищно е, а? Така обаче докторче и им СПАСЯВАТ живота като не им инжектират експериментални ОТРОВИ. Верно е че някой някъде ще вземе < комисионни, или изобщо няма да вземе, но вие убийците в бели престилки на това му казвате *чудовищно*. Да се смеем ли докторе, да плачем ли...

210

Анонимен

преди 2 години

Чавдар му дайте хапчета за зъби да не се излекува и да реве по новините и не споделяйте новините за лека Азакс, нека умират!