9

Анонимен

преди 2 години

Аре преди да се идказва да си информерате какво точно е станало, никой никого не е нападал, поискани са документи които са нямали, полицията е разкарали въпросния пункт, опашки от желаещи да се ваксат е нямало така, че никой от нищо не е лишен, тече просто гнусна пропаганда

8

Кал-Ел

преди 2 години

Горкия един човек който иска да се "ваксинира", в момента прокуратурата и следствието го издирват, за да се отчете дейност пред ЕС-Вавилон.

7

Анонимен

преди 2 години

Ау, какво "нападиние"! Божке, кокви атаки. Едни хора просто задали неуджбни въпроси! Какъв ужас - да питаш логични неща. Какво отнето право - на сляпа вяра във вълшебната отвара!

6

Анонимен

преди 2 години

Първо беше антиваксъри нападнаха ваксинационен пункт във Варна, сега стана вербално нападение....А истината е, че група будни варненци са поисксли разрешителните за употреба на ваксината и право да го упражняват там. Е, белите престилки са били изненадани, че се появили образовани хора искащи спазване на законите и след като и полицията се уверила, че не притежават разрешително, пунктът престанал да работи. Не четете заглавията, а разберете истината. Тя ще ви направи свободни!

5

Христо Ботев

преди 2 години

Явно, че д-р Чавдар Ботев е последовател на д-р Менгеле, щом предлага да се набоцкат децата с експерименталните ваксини. Пък да видим после какво ще стане. Проба-грешка.

4

славянин

преди 2 години

Ха-ха-ха, това чиче докторче ме разсмя с глас! Защо направо не го каза, че да ти отнемат правото да те набодат с отровите е ''същото като да ти спрат въздуха''!? А да ти отнемат правото да не се бодеш с отровите какво е бе, ''умно'' чиче докторче!?

3

Анонимен

преди 2 години

О, я без сополиви лъжи! Никой не е отнел нечие право да се ваксинира. Просто одобрена ваксина против ковид няма. Но и на желаещите да се боцкат с експериментални препарати никой не пречи - що кабинети са готови да заработят комисионки. Единствено права на нежелаещите да участват в опитите са накърнени. Но за тази информация пара не се дава.

2

Анонимен

преди 2 години

чавдарчо мамин, ходи поеми 5 дозички и спри да ревеш

1

Анонимен

преди 2 години

Тоя само плюе или и гълта.