249

Анонимен

преди 2 години

Не сме умни,а обратното на умни сме.Погледнете ни историята ни и ще видите,че винаги взимаме погрешни решения,които вредят на нас ,а най-вече на нашите бъдещи поколение.И така ще си остане.Гени са това,няма как да се промени нищо.Ще си бъдем най-бедни,най-болни и най-умиращи в Европа.

248

Анонимен

преди 2 години

Вижда се добре огранизирана атака на антиваксърите, досега медийни атаки, сега вече започнаха с атаки срещу медици, болни хора и малки деца. Милиони левове се хвърлят в тази кампания на омраза и ненавист.

247

Анонимен

преди 2 години

287 - не знам как още не си разбрал, че парите се получават срещу услуги. Ние не сме ***.о.близци и естествено ще сме в черния списък и ще бъдем "наказани" за непослушанието си. Виж - роботчетата в Скандинавските страни са богати, но надали могат да се зарадват на тези пари - прецакано семейство, студени деца, които принадлежат на държавата, никакви приятели. Единственото им удоволствие е да си пекат задните части на някой гръцки плаж и да бачкат по 12 часа за корпорацията си.

246

Анонимен

преди 2 години

Ние от край време сме най-умни, и затова неутрализираме всеки опит да се затрият българите от лошия запад, лошия изток. Защо ли пък сме най-бедни в ЕС като сме толкова умни?

245

до zagrijen

преди 2 години

Ало загрижения! Нали затова са мобилните пунктове, за да се "ваксинираш" бе за подадеш предварителна заявка. Или пак ние не сме разбрали идеята?

244

Анонимен

преди 2 години

Докторя все още не сте ваксинирани с ментета ,защо толкова много сте загрижени за народа бре гадове

243

zagrijen

преди 2 години

До Неразбрал 274драги ми смехурко, явно си от вълната анти-всичко, но хайде - нека обясня когато заявиш в поликлиниката/пункта/болницата, че ЖЕЛАЕШ да се ваксинираш, получаваш листовките с тази информация и четеш, ако можеш!!!!

242

Анонимен

преди 2 години

Докторите затвориха пункта и избягаха, въпреки, че имаше полиция и никой никого не е нападал. Така че медицинските фашисти сами са си виновни.

241

селски

преди 2 години

Утре съм на центъра на града, с бяла престилка и бусче с голям червен кръст. Елата да се ваксинирате. Въпроси не ми задавайте, кой съм, какъв съм, лекар ли съм, какво има в спринцовката. Напълно безплатно. Правя го от алтруизъм и за кеф.

240

Анонимен

преди 2 години

За тези, които не са чели вчерашните новини - "чудовищното" нападение всъщност е било задаването на въпрос към "медиците" в този пункт дали имат разрешително, което те не са предославили.

239

до 279

преди 2 години

По-скоро, докато не обявим някои държавници за престъпници няма да се оправим.

238

Мечо Кух

преди 2 години

Да манипулираш общественото мнение също е чудовищно.Дори и да приемем, че оня ден, някакви хора са попречили на други да се ваксинират в конкретен ваксинационен пункт, какъв е проблема тия другите да се ваксинират някъде другаде , тоест как точно им е отнето правото на ваксиниране?

237

Анонимен

преди 2 години

До Въпроси Или защото от десетилетия имат корумпирани политици. И въпреки това, не вярват на ваксините, защото наистина са най-умни.

236

Анонимен

преди 2 години

Докато държавата не обяви антиваксърите за престъпници няма да се оправим.

235

Въпроси

преди 2 години

Защо българите не вярват на ваксини? Защо бълагрите са най-бедни? Защо българите са с най-висока смъртност? Въпроси с аналогичен отговор - защото са най-умни.

234

Неразбрал

преди 2 години

Да разбирам, че имаме само право да се бодем, без да задаваме въпроси. Дори медиците на пункта да са били провокирани, са длъжни да покажат надлежната документация. Всеки има право на информация, за биопродукта който му се поставя. В конкретния случай, от доументацията на партидата може да се види срока на годност, съдържание, очаквани странични ефекти и т.н.

233

Бате Сечко

преди 2 години

Да ти отнемат свободата, да те насилват да се бодеш с отрова, да тормозят децата ни, да ходят с маски непрекъснато.. Това е чудовищно!!!

232

Оставка Каца

преди 2 години

Казах ли ви, че имаме министър антиваксър! Никакъв коментар от негова страна, нито възмущение от действията на колегире му антиваксъри, спрели работата вакскнационния екип!

231

Анонимен

преди 2 години

До Лола Само търсят по какъв начин да омаскарят неваксинираните... На кого точно му е "отнето правото да се ваксинира" - ваксини вече бият във всеки мол и във всеки ***...

230

Krom

преди 2 години

До Лола - ти прочете ли се? Пандемията няма "смисъл". Ако вкараш "смисъл" в това заболяване, излиза, че това е изкуствено създаден инструмент за премахване на хората които не са склонни да се подчиняват безприкословно на нечии заповеди. Това ли е "престъпно" според твоята извратена логика? Значи трябва да позволя някой да ми диктува живота, да ми пробутва експериментите си и така вече "не съм престъпник"? Такива като теб са идеалните о.Фце които да бъдат манипулирани. Бъди "щастлива"!