51

Апокалипсис

преди 2 години

Маркетинговото проучване на специалисти от HSBC доказа, че въпросната атомна съветска електроцентрала в Белене е абсолютно излишна и ще работи на загуба, тъй като няма предявен интерес към българска електроенергия. По същия начин руснаците ни начукаха Кремиковци, за да внасяме руда от БраЦкия СеСеСеРе.

50

пена

преди 2 години

Крайно време е германците да запалят пак атомките и да покажат среден пръст на рашките.

49

123

преди 2 години

Нали имаме АЕЦ, все още. Слава Богу! Спирай те перките на угоените, износа също така и какъв е проблема??? АЕЦ-а само за вътрешно потребление и Баста на всичките измекярски схеми за богатеене на дебелите "Бизнесмени"...

48

Анонимен

преди 2 години

Зеленият чорап до края на годината ще успее да направи голям шлем.ТОК, ПАРНО, Храни с 40% увеличение само за няколко месеца на власт.

47

Алекс

преди 2 години

До Натовеца Американската демократична газ е доста по -скъпа от диктаторската руска.В случая демокрацията ни дойде малко в повече.

46

Нане

преди 2 години

До реалиста позиналец...Аве улавец улав, Радев ли спря Белене и южен поток.... Толко сте фрости гробарите, че ви няма никъде на света...

45

Анонимен

преди 2 години

"Aзия купува по-скъпо. Русия в момента няма особен интерес да продава на ЕС."--------------Истина хортуваш. Особен интерес няма, но има договорни отношения с Еесовската Зона и железобетонно ги съблюдава. Русия предлагаше на всички дългосрочни договори за доставка на тръбен природен газ по $127 за 1 000 куб. м., но "умните" либерасти искаха диверсификация и залагаха на обещанията на шистаците.

44

Анонимен

преди 2 години

Какъв Орешарски бе ***, руснаците и днес могат да ти кажат, че Бойко Борисов със спирането на Южен поток е нанесъл щети за 800 милиона долара на Газпром. Ето това се казва пожарникарско управление. А щетите за България тепърва може да се изчисляват.

43

Цирк ес

преди 2 години

Защо сащ не достави евина газ а саботира и пречеше на СП-2 и стана тази беля?!

42

Хора

преди 2 години

Ама нали наложиха санкции на Русия че искаше да доставя газ на Европа през СП-2, сега защо пищят, луда работа...!!!

41

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Е нали уж, пазара щял да регулира и разнообразието на доставчици щяло да .........бля, бля, бля, бля! Психодесните нещо, а?

40

Анонимен

преди 2 години

Много лоши тези руснаци, секнаха парите на ЕС които бяха приготвили за пландемията. Първо ги праснаха афганите, сега и руснаците. Довиждане ЕС, не ми беше приятно да ви има.

39

Натовеца

преди 2 години

бърже внасяйте евтина и конкурентноспособна американска демократична газ :)

38

Анонимен

преди 2 години

ЕС сам се простреля в крака с газта.

37

Друга тема

преди 2 години

Човек, който има твърде големи лидерски качества, това не означава, че му идва нещо като информация от ГОРЕ или чрез ВИСШЕ !

36

Анонимен

преди 2 години

Руснаците мажели и сучели.Нали искахме пазарна икономика.Ето я.

35

Поп-фолк фен

преди 2 години

Токът на Европа поскъпва заради интересите на "едни хора" !

34

Анонимен

преди 2 години

Ниналата година газта струваше двуцифрено число, сега е 1000$.

33

Леле

преди 2 години

Няма какво да се лъжем Бойко Борисов спря и АЕЦ Белене и Южен поток и сега се чудим защо ни става скъпо!! За такива съд трябва бе, това са стратегически обекти от национална сигурност, а диктатора Борисов ги спря най нагло както всичко правеше 12 години!!

32

Анонимен

преди 2 години

Споко, според комисарите от Брюксел до зимата ученоите ще изнамерят нови зелени енергии и ще спрем да купуваме руска газ.