71

Чочо

преди 2 години

До АпокалипсисСъветска... Къде отиваш ти бе? Тенденцията в световен мащаб е покачване на консумацията. А нещата ще отидат на съвсем друго ниво, ако автомобилния транспорт започне масово да се електрифицира. И всичко това на фона на затваряне на въглищни централи. Както виждаш ВЕИ-тата се оказаха до голяма степен балон. И познай кой ще е в най-изгодната позиция. Ами този, който притежава ядрени мощности. Останалото е евтина демагогия. А ти да се благодариш, че имаме поне два реактора.

70

Анонимен

преди 2 години

"Маркетинговото проучване на специалисти от HSBC доказа ... " -- то е съчинено специално за магарета като тебе, на полето край банкя.

69

Анонимен

преди 2 години

Ако доходите не пораснат заедно с цените,скоро ще има перки и слънчеви панели по къщите бг *** знае две и двеста,но не всеки ще се реши все още,само ако има далавера

68

Анонимен

преди 2 години

дпг-гроб окупираха ВЕИ, десетки години лапаха от изгодните договори само за "богоизбрани".. и сега не работят на 100%, което води до дефицит.

67

Алекс

преди 2 години

До Апокалипсис Ако не е тока от АЕЦ,няма да можеш да чукаш глу=пости на клавиатурата.Ако не се построи АЕЦ Белене или още реактори в Козлодуй ще внасяме скъп ток.Тогава не се знае дали ще можеш да си позволиш да си включиш компютъра.

66

SS

преди 2 години

ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ТЕЖКА ЗИМА.И МНОГО ПРОТЕСТИ. ПИСАХ ПРЕЗ ЦЯЛОТО ЛЯТО. ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ ИДВАТ ЛОШИ ГОДИНИ ! ЗАПАСЕТЕ СЕ С ТРАЙНА ХРАНА . НЕ ХАРЧЕТЕ ПАРИ ЗА ГЛУПОСТИ. КОЙТО ЧЕЛ И РАЗБРАЛ ДОБРЕ ! ДРУГИТЕ ДА СЕ СЪРДЯТ НА СЕБЕ СИ !

65

Гошо

преди 2 години

До Анонимен9 Така де как беше тая Вола рие ама на врата му пада еле па полския вол

64

Бавареца

преди 2 години

От 1. ноември ми повишиха цената на газта с 17,5% въпреки СП2.

63

Анонимен

преди 2 години

Американската армия се освободи за война с Китай. Женската мода в Афганистан вече не ги интересува.

62

Анонимен

преди 2 години

Вярно е. Китай и Русия са виновни. САЩ, Великобритания и Австралия вече усещат, че обедняват от липсата на война и санкции към Русия и Китай.

61

Анонимен

преди 2 години

Войните и санкциите срещу Русия не са безплатни, те винаги накрая идват да си приберат полагаемото и трябва да се плаща, че и народен съд за виновниците също трябва да има.

60

Истината

преди 2 години

ЕС който казва, че конкуренцията определя цените на пазара купува газ от монополиста Газпром :))

59

Анонимен

преди 2 години

Тока поскъпва щото ЕС иска ,,пазара ,, да определя цената на газа . Заради ЕС поскъпва всичко.

58

хх

преди 2 години

Спрете зеленият рекет, само АЕЦ"Козлодуй" !!

57

Енергетик

преди 2 години

А токът в България поскъпва единствено заради неркадърността на служебното правителство ! Некадърници като Киро Харварда и Кокорчо ще си напълнят гушките и ще духнат нанякъде преди да ги линчуваме за идиотиите ,които почнаха и продължават да правят ! Кой им го позволи ????????

56

СС

преди 2 години

Еврозелките и Тиквата затвориха 2 реактора,а Белене стои недостроена !!! Зелена енергия рекета за бедните и глупави българи !!!

55

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВИСТИТЕ ВИ ЛЪЖАТ И ТО В ОЧИТЕ! ТОКА НЯМА НИЩО ОБЩО С ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ!

54

Шах

преди 2 години

Ток ,природен газ и всичко поскъпва защото ЕЦБ иска да поскъпне.

53

пияница мистик

преди 2 години

Аха, ясно. Значи сега за цената на тока не е виновен Фигуранта и некадърното му правителство, а Европа. Колко удобно само :))) Е, да, ама не. Виновен е точно той, защото Фигуранта освободи пазара. Преди това цените бяха регламентирани с договор. Борисов така ги беше направил нещата, сега обаче дрогарете от БСП като Кадиев от милионери, ще станат милиардери

52

Апокалипсис

преди 2 години

До пена --- не само швабите, но и франсетата имат 50 и кусур ядрени реактора, които могат да снабдяват с електроенергия цяла Европа. Дреме им за въшкавия съветски путински газ.