86

Ха!!!!!

преди 2 години

Като ви вкарат вас ваксинираните един ден в карантинни концлагери, друга песен ще запеете. И ще искате неваксинираните да ви подкрепят в протестите ви. И ще го направят. Защото знаят-повечето от вас бяха насила набодени. Просто ви е слабo човешкото достойнство. Ето:Vaccinated people are at risk of the new variants vaccinated people should be put in quarantine, Professor Christian Perronne"(бивш СЗО) its been proven now in several countries that vaccinated people should be put in quarantine"

85

Кал-Ел

преди 2 години

Тези експерименталки нямат разрешение да се прилагат на територията на Република България. Всеки който агитира или участва в схемата за доброволна евтаназия на излъганите ще си понесе последствията. Дори и да получат разрешително (което няма да се случи), в момента на прилагането и агитацията не са били законни.

84

Кал-Ел

преди 2 години

До 122 Защо напролет? Другите на коя игла ще са вече?

83

къде е кал-ен

преди 2 години

Да не отиде да боцне втора игла?

82

от 119

преди 2 години

Аз съм Мяу, а вие сте ваксинирани, най-късно до на пролет!

81

Анонимен

преди 2 години

До 119 Бау, пиши с истинския си никнейм.

80

тоя кал-ен

преди 2 години

Явно мама и тате го дундуркат и утре не е на работа, та седи и пише по нощите.

79

Анонимен

преди 2 години

Пианици наркомани и жени с спроблеми. Такива и да ги отстреля полицията няма да е загуба.

78

Кал-Ел

преди 2 години

До 113. Никога няма да има задължително инжектиране в България, защото няма да достигнем 50% инжектирани, което ще има тежеста на мнозиството и ще се тълкува като референдум. Също така, няма да има и 50% гласуващи на изборите и няма да имаме законно избрано правителство, което да бъде купено или принудено да въвежда античовешки закони от психопатите от СЗО.

77

до тапира долу

преди 2 години

Чакай да заповядат задължителна вакса, тогава нема да ти е смешно.

76

Кал-Ел

преди 2 години

Гледах видео от Варна, как будни граждани затвориха "ваксинационния пункт" - линейка :)) "Ваксините" нямат разрешително за прилагането им на територията на България. Очаквам платените пропагандатори - Бау, Програмиста, Работодателя, Златена, ГерманИцЪ, ВеганистЪ, Соларния хахавел и другите от Карлуково, да ни предоставят номер на разрешителното. Те са много начетени и громят 95% от населението.

75

Тц

преди 2 години

Ха ха ха е прав за бройката , минавах от там , наистина " жалка картинка" , хората минаващи от там ги подчиняваха без да ги поглеждат.

74

Кал-Ел

преди 2 години

24,526 умрели и 2,317,495 осакатени от ковид "ваксините" в ЕС до 11 септември. Да не забравяме, че в България няма датабаза за умрелите и повреддените от ковид експерименталките, процента щеше да е по голям.

73

Анонимен

преди 2 години

До Ха ха ха - Не, не е. Жалка е снимката, но това го правят редовно в тоя сайт. Понякога, като има протест, може да пуснат снимка с 10 човека, нищо, че са отишли 20 000, понякога правят обратното. Пускат снимка с 1000 човека, нищо, че еимало 8. Зависи от това, кой плаща.

72

Анонимен

преди 2 години

До шеумравечеотсмях 104 - Не е само той. Трябваше да се боря с една, твърдяш, ЧЕ БИЛА медицинска сестра и видяла, как "цялото населени, кеото се ваксинирало", изпитвало проблеми, как умирали хора. Направо ми дръна на Грета речта, че страдали. Каза, че от ваксинираните, поне 2-3 процента умирали и отключвали шизофриния. Аз и казах, че при 30 000 случаяа на починали и шизофриници, за последните 5 месеца МОООООЖЕ БИ, някой щеше да забележи.

71

Анонимен

преди 2 години

До шеумравечеотсмях Ако си поговориш малко повече с "човека" ще разбереш, че ваксините са му най-малкия проблем. Както каза Ралчев : " Немалка част от населението страда от психични заболявания, които не се лекуват."

70

Кал-Ел

преди 2 години

До 11 септември - 24,526 умрели и 2,317,495 осакатени от ковид "ваксините" в ЕС до този момент. Забележете, че това е далеч от реалния процент, защото "ваксиниран" се води този който е набоден и са минали 2 седмици от втората игла. Който е умрял през тези 2 седмици или е на първа игла, не се води умрял или осакатен от инжекциите.

69

Анонимен

преди 2 години

Представете си, че има 99.8% шанс да не се на*ерете в гащите, но да ви задължат да ходите с памперс. Толкова за "ваксините" и маските.

68

Анонимен

преди 2 години

Всеки агитирал за ваксиниране рано или късно ще пожъне последствията.Да се страхуваш ,че ще умреш в определени ситуации е нормално,но да се тресеш ,като бишкотена торта 24 часа и да си втълпяваш,че маските,т.н.ваксини и т.н социална дистанция ще те спасят от смърт си е голямо отклонение.

67

Що е то антиваксъри?

преди 2 години

Социопати ,които само имитират социално поведение и човечност, но реално за тях човешкият живот и здраве са без значение.