66

Дилър на Ваксини

преди 2 години

Хайде зомбита, първите игли са безплатни! Чакаме ви в дюнерджийниците.

65

Анонимен

преди 2 години

До 91 Ако не искаш да те плюят, не си навирай човката между хората. Увийсе във фолио и стой под дивана.

64

Кал-Ел

преди 2 години

До шеумравечеотсмях Имам съмишленици, дори повече от колкото ми трябват - 90% от българите. Хайде сега, словоблудствай с някакви които се интересуват от глупостите ти. Аз ти прскам един игнор. Когато му дойде времето, може и да се запознаем.

63

Анонимен

преди 2 години

Опита ли се някой да ме накара да сложа маска, или ваксина, ще му счупя ченето. И ще му е малко.

62

Явор

преди 2 години

Земетресения, епидемии, войни, не можеш да предотвратиш. Не, няма как, не зависят от теб. От теб зависи да се пазиш от болести. Не всички се опазиха от инфекцията. Тия какво твърдят, че някой им ограничавал правата?! Не разбирам защо го твърдят и протести организират. Аз винаги съм били свободен, защото не съм угодничил на никого, за да направя кариера. Любопитно ми е колко от тези на снимката, с тезите си, с претенциите си могат да се похвалят с това. За чии права са се борели някога?!

61

Кал-Ел

преди 2 години

Не можеш да омаловажиш престъпната си дейност с недъгава ирония. Не си мисли, че проксито ти ще те спаси. Не сте повече от трима платени, наблюдавам ви и не сте толкова умни. Копирал съм стотици от кооментарите ви, включително със скрийншоти. Ще натискам до край и ще намеря съмишленици които са юридически грамотни и собственици на алтернативни медии които имат аудитория за да не бъдете забравени. Само с това ще се занимавам, защото това което правите е гнусно и го правите срещу заплащане.

60

Явор

преди 2 години

Най-ужасният затвор е този, в който ти сам се поставиш. Ние, хората, се поставяме в най-различни затвори. Аз никога не съм се чувствал затворник, 2020 не се чувствах така. Свободният избор беше да спазвам карантината и да ценя здравето и живота; мой собствен избор беше това. С цената на много усилия, на много ограничения, дори на безсънни нощи съм се борел, за да имам това, което трябва да имам. Пандемията, маските, ваксините просто ми го припомниха. Най-ограничен щом съм бил, съм бил свободен.

59

Явор

преди 2 години

Радва ме, че са малко. Малко са, ала това са хора, които не познават живота. Той е суров. За фашизъм говорят, което са глупости. Свободата ние я имаме от 32 години, а други народи от още повече. Здравето е над нея. Преди Ковид-19 времената бяха лоши, сега също са такива. Пандемията ни напомни, тя ни припомни, че животът е суров, мачка те, изисква от теб. Затворът беше вкъщи, а преди това - вън. Затварянето нищо различно не беше за мен. Беше поредната ми борба за важното с умора и страх.

58

Кал-Ел

преди 2 години

До шеумравечеотсмях Значи не съм пубер? Сега съм метач? Не е лесно да си делириумно ковидзомби. Още малко ще сте анонимни в интернет. Аз няма да ви забравя. Когато започнат процесите, ще направя всичко зъзможно да не бъдете забравени. За пропаганда на препарати за евтаназия ще има обесени. Все пак става живи хора и прекъснатия им път и опитност.

57

Кал-Ел

преди 2 години

До 78. Може и с шило за лед във фонтанелата. Така е свършил идеолога и гуруто на психопатите от ЕС - Троцки.

56

Анонимен

преди 2 години

Историята показва, че тираните свършват с куршум в тила. Вид самоубийство. Няма нужда от драми. Нещата сами се случват.

55

Хах

преди 2 години

И като пишете, че сме ***, това как ще промени отношението ни по темата..Изведнъж ще се превърнем.в *** и ще хукнем да се ваксинираме ли?

54

Анонимен

преди 2 години

Слугите на фарма-мафията ще си платят!!

53

Анонимен

преди 2 години

Аргументът, че "всички го правят" и сме последни в ЕС, е смешен... Преди век радиоактивността е била нещо ново, вълнуващо и "полезно". Продавали са вода с радон и уранови одеяла (за артрит). И хората са купували, докато не са видели, че се умира от това. (добре че полуживотът на радона е твърде малък за да остане някаква радиоактивност в бутилка вода от бутилирането до търговската мрежа и докато някой я изпие... т.е. имало е и "измама").

52

Анонимен

преди 2 години

Дивото зове,назад към пра родината.

51

Алекс

преди 2 години

Аз успях да преброя 12 участника в т.нар."протест".Смях в залата.

50

Анонимен

преди 2 години

До 68 Имаме пандемия от нов вирус ...слаб - 2. Седни си.

49

Анонимен

преди 2 години

Имаме пандемия от нов вирус, може би генно модифициран, който обхвана за 2 месеца целия свят, мори от всички раси,убива наред,лекарство ефективно няма, затова пък направиха възможно най-добрите за тоя вирус ваксини, целият свят се надпреварва да се снабдява,икономиките рухват,здравните системи изнемогват...всички искат възможно най-скоро да се съвземат от кошмара. Благодарение на ЕС имахме късмета да ги получим още в края на декември , но видите ли,в бг ги е страх! Прозрели били коварния план

48

Анонимен

преди 2 години

До 64 Никъде в света инжекциите не са задължителни. Правителствата стават нагли когато се достигне до 50% инжектирани.

47

Кал-Ел

преди 2 години

До 62. Така наречените мерки, нямат тежеста на закон и никой не е длъжен да ги спазва, те са от пожелателен характер. Никога няма да има задължително инжектиране в България, защото няма да достигнем 50% инжектирани, което ще има тежеста на мнозиството и ще се тълкува като референдум. Също така, няма да има и 50% гласуващи на изборите и няма да имаме законно избрано правителство, което да бъде купено или принудено да въвежда античовешки закони от психопатите от СЗО.