86

Анонимен

преди 3 месеца

До Ха ха ха - Не, не е. Жалка е снимката, но това го правят редовно в тоя сайт. Понякога, като има протест, може да пуснат снимка с 10 човека, нищо, че са отишли 20 000, понякога правят обратното. Пускат снимка с 1000 човека, нищо, че еимало 8. Зависи от това, кой плаща.

85

Анонимен

преди 3 месеца

До шеумравечеотсмях 104 - Не е само той. Трябваше да се боря с една, твърдяш, ЧЕ БИЛА медицинска сестра и видяла, как "цялото населени, кеото се ваксинирало", изпитвало проблеми, как умирали хора. Направо ми дръна на Грета речта, че страдали. Каза, че от ваксинираните, поне 2-3 процента умирали и отключвали шизофриния. Аз и казах, че при 30 000 случаяа на починали и шизофриници, за последните 5 месеца МОООООЖЕ БИ, някой щеше да забележи.

84

Анонимен

преди 3 месеца

До шеумравечеотсмях Ако си поговориш малко повече с "човека" ще разбереш, че ваксините са му най-малкия проблем. Както каза Ралчев : " Немалка част от населението страда от психични заболявания, които не се лекуват."

83

шеумравечеотсмях

преди 3 месеца

До Кал-Ел Дай източник на тези цифри. Нещо официално имаш ли? Ти си цар на фалшивите новини.

82

Кал-Ел

преди 3 месеца

До 11 септември - 24,526 умрели и 2,317,495 осакатени от ковид "ваксините" в ЕС до този момент. Забележете, че това е далеч от реалния процент, защото "ваксиниран" се води този който е набоден и са минали 2 седмици от втората игла. Който е умрял през тези 2 седмици или е на първа игла, не се води умрял или осакатен от инжекциите.

81

Анонимен

преди 3 месеца

Представете си, че има 99.8% шанс да не се на*ерете в гащите, но да ви задължат да ходите с памперс. Толкова за "ваксините" и маските.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Всеки агитирал за ваксиниране рано или късно ще пожъне последствията.Да се страхуваш ,че ще умреш в определени ситуации е нормално,но да се тресеш ,като бишкотена торта 24 часа и да си втълпяваш,че маските,т.н.ваксини и т.н социална дистанция ще те спасят от смърт си е голямо отклонение.

79

Що е то антиваксъри?

преди 3 месеца

Социопати ,които само имитират социално поведение и човечност, но реално за тях човешкият живот и здраве са без значение.

78

Дилър на Ваксини

преди 3 месеца

Хайде зомбита, първите игли са безплатни! Чакаме ви в дюнерджийниците.

77

шеумравечеотсмях

преди 3 месеца

До Кал-Ел Ама това, че сам си слагаш по 9 10 плюса на всеки коментар не значи ще имаш реални съмишленици. Те са въображаеми, нали знаеш :D Няма как да се запознаеш с мен, защото сме в много различни социални среди. Теб те ползвам само за дневна доза смях, но иначе няма как да се получи диалог между нас.

76

Анонимен

преди 3 месеца

До 91 Ако не искаш да те плюят, не си навирай човката между хората. Увийсе във фолио и стой под дивана.

75

Кал-Ел

преди 3 месеца

До шеумравечеотсмях Имам съмишленици, дори повече от колкото ми трябват - 90% от българите. Хайде сега, словоблудствай с някакви които се интересуват от глупостите ти. Аз ти прскам един игнор. Когато му дойде времето, може и да се запознаем.

74

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 90 Ваксина никой не те задължава. Маска слагаш в магазините и затворени помещения. Не боли. Пазиш хората да не плюеш лиги върху тях. Елементарна култура.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Опита ли се някой да ме накара да сложа маска, или ваксина, ще му счупя ченето. И ще му е малко.

72

шеумравечеотсмях

преди 3 месеца

До Кал-Ел Хахахаха няма шанс да намериш съмишленици. Такъв луд като теб има само един в България :D Кажи сега за вирусите - има ли ги, няма ли ги? Айде, че ми е скучно.

71

Явор

преди 3 месеца

Земетресения, епидемии, войни, не можеш да предотвратиш. Не, няма как, не зависят от теб. От теб зависи да се пазиш от болести. Не всички се опазиха от инфекцията. Тия какво твърдят, че някой им ограничавал правата?! Не разбирам защо го твърдят и протести организират. Аз винаги съм били свободен, защото не съм угодничил на никого, за да направя кариера. Любопитно ми е колко от тези на снимката, с тезите си, с претенциите си могат да се похвалят с това. За чии права са се борели някога?!

70

Кал-Ел

преди 3 месеца

Не можеш да омаловажиш престъпната си дейност с недъгава ирония. Не си мисли, че проксито ти ще те спаси. Не сте повече от трима платени, наблюдавам ви и не сте толкова умни. Копирал съм стотици от кооментарите ви, включително със скрийншоти. Ще натискам до край и ще намеря съмишленици които са юридически грамотни и собственици на алтернативни медии които имат аудитория за да не бъдете забравени. Само с това ще се занимавам, защото това което правите е гнусно и го правите срещу заплащане.

69

шеумравечеотсмях

преди 3 месеца

До Кал-Ел Знам единствено, че си с увреден мозък. Може би така си се родил или заболяване, нямам идея, но е хубаво някой да те контролира.Може би родители или психиатър. И вземи се ваксинирай, може като страничен ефект да започнеш да мислиш :D

68

Кал-Ел

преди 3 месеца

До шеумравечеотсмях Ще се молиш за народен съд, психопат. Не забравяй, че аз никога не съм имал нужда да работя, разполагам с цялото време на света и ви наблюдавам от 2 години. Ще се учудиш колко активен ще стана когато му дойде времето. Мислите, че ей така ще ви се размине агитацията? Няма да се размине, аз ще се погрижа да не бъдете забравени, защото огромна част от вината е ваша. Знаеш ли, че склоняваш хората да си инжектират неизвестни препарати без разрешително?

67

Явор

преди 3 месеца

Най-ужасният затвор е този, в който ти сам се поставиш. Ние, хората, се поставяме в най-различни затвори. Аз никога не съм се чувствал затворник, 2020 не се чувствах така. Свободният избор беше да спазвам карантината и да ценя здравето и живота; мой собствен избор беше това. С цената на много усилия, на много ограничения, дори на безсънни нощи съм се борел, за да имам това, което трябва да имам. Пандемията, маските, ваксините просто ми го припомниха. Най-ограничен щом съм бил, съм бил свободен.