106

Ха!!!!!

преди 3 месеца

Като ви вкарат вас ваксинираните един ден в карантинни концлагери, друга песен ще запеете. И ще искате неваксинираните да ви подкрепят в протестите ви. И ще го направят. Защото знаят-повечето от вас бяха насила набодени. Просто ви е слабo човешкото достойнство. Ето:Vaccinated people are at risk of the new variants vaccinated people should be put in quarantine, Professor Christian Perronne"(бивш СЗО) its been proven now in several countries that vaccinated people should be put in quarantine"

105

До Кал-Ел

преди 3 месеца

Кой пък те агитира теб. Нормален ли си?

104

Кал-Ел

преди 3 месеца

Тези експерименталки нямат разрешение да се прилагат на територията на Република България. Всеки който агитира или участва в схемата за доброволна евтаназия на излъганите ще си понесе последствията. Дори и да получат разрешително (което няма да се случи), в момента на прилагането и агитацията не са били законни.

103

Заеbи

преди 3 месеца

До Кал-Ел Ваксинирането значи е нещо като референдум в представите ти, така ли е? Майко милаааа, в шок съм

102

кАления теб ще

преди 3 месеца

посрещна на входа на диспансера........психо диспансера.

101

Кал-Ел

преди 3 месеца

До 122 Защо напролет? Другите на коя игла ще са вече?

100

Тези "дамиИгосп

преди 3 месеца

на снимката ще ги посрещна с рози на входа на Орландовци.

99

къде е кал-ен

преди 3 месеца

Да не отиде да боцне втора игла?

98

от 119

преди 3 месеца

Аз съм Мяу, а вие сте ваксинирани, най-късно до на пролет!

97

Анонимен

преди 3 месеца

До 119 Бау, пиши с истинския си никнейм.

96

тоя кал-ен

преди 3 месеца

Явно мама и тате го дундуркат и утре не е на работа, та седи и пише по нощите.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Пианици наркомани и жени с спроблеми. Такива и да ги отстреля полицията няма да е загуба.

94

Кал-Ел

преди 3 месеца

До 113. Никога няма да има задължително инжектиране в България, защото няма да достигнем 50% инжектирани, което ще има тежеста на мнозиството и ще се тълкува като референдум. Също така, няма да има и 50% гласуващи на изборите и няма да имаме законно избрано правителство, което да бъде купено или принудено да въвежда античовешки закони от психопатите от СЗО.

93

Кал-Ел

преди 3 месеца

Този препарат има ли разрешително да се прилага на теритирията на България? Парламата на платените шизоиди не ме интересува.

92

до тапира долу

преди 3 месеца

Чакай да заповядат задължителна вакса, тогава нема да ти е смешно.

91

Кал-Ел

преди 3 месеца

Гледах видео от Варна, как будни граждани затвориха "ваксинационния пункт" - линейка :)) "Ваксините" нямат разрешително за прилагането им на територията на България. Очаквам платените пропагандатори - Бау, Програмиста, Работодателя, Златена, ГерманИцЪ, ВеганистЪ, Соларния хахавел и другите от Карлуково, да ни предоставят номер на разрешителното. Те са много начетени и громят 95% от населението.

90

шеумравечеотсмях

преди 3 месеца

До Анонимен 106 Хахахаха, на какви ли не неща се начетох последните дни. То поне да е нещо разумно, да се получи диалог, ами то ей такива нелепици пишат. Да се смееш ли, да плачеш ли.

89

Тц

преди 3 месеца

Ха ха ха е прав за бройката , минавах от там , наистина " жалка картинка" , хората минаващи от там ги подчиняваха без да ги поглеждат.

88

Кал-Ел

преди 3 месеца

24,526 умрели и 2,317,495 осакатени от ковид "ваксините" в ЕС до 11 септември. Да не забравяме, че в България няма датабаза за умрелите и повреддените от ковид експерименталките, процента щеше да е по голям.

87

шеумравечеотсмях

преди 3 месеца

До Анонимен 105 Вярно е много луд. Преди поне ги прибираха такива, сега са ги пуснали на свобода сред нормалните хора. Сещат се, че са луди чак като направят някоя глупост.