66

шеумравечеотсмях

преди 3 месеца

До Кал-Ел Уаууу, някакъв вид народен съд ли ще има :D Хахаха вдигаш левъла на психопатия. Смея се със сълзи с теб човече. Ти си уникален... по своему.

65

Явор

преди 3 месеца

Радва ме, че са малко. Малко са, ала това са хора, които не познават живота. Той е суров. За фашизъм говорят, което са глупости. Свободата ние я имаме от 32 години, а други народи от още повече. Здравето е над нея. Преди Ковид-19 времената бяха лоши, сега също са такива. Пандемията ни напомни, тя ни припомни, че животът е суров, мачка те, изисква от теб. Затворът беше вкъщи, а преди това - вън. Затварянето нищо различно не беше за мен. Беше поредната ми борба за важното с умора и страх.

64

Кал-Ел

преди 3 месеца

До шеумравечеотсмях Значи не съм пубер? Сега съм метач? Не е лесно да си делириумно ковидзомби. Още малко ще сте анонимни в интернет. Аз няма да ви забравя. Когато започнат процесите, ще направя всичко зъзможно да не бъдете забравени. За пропаганда на препарати за евтаназия ще има обесени. Все пак става живи хора и прекъснатия им път и опитност.

63

шеумравечеотсмях

преди 3 месеца

Калелчо прекалил си с лепилото моето момче. Утре ще те боли главата и пак няма кой да ти измете района.

62

Кал-Ел

преди 3 месеца

До 78. Може и с шило за лед във фонтанелата. Така е свършил идеолога и гуруто на психопатите от ЕС - Троцки.

61

Анонимен

преди 3 месеца

Историята показва, че тираните свършват с куршум в тила. Вид самоубийство. Няма нужда от драми. Нещата сами се случват.

60

Хах

преди 3 месеца

И като пишете, че сме ***, това как ще промени отношението ни по темата..Изведнъж ще се превърнем.в *** и ще хукнем да се ваксинираме ли?

59

Анонимен

преди 3 месеца

Грандиозен протест наистина. Епично.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Слугите на фарма-мафията ще си платят!!

57

Анонимен

преди 3 месеца

Аргументът, че "всички го правят" и сме последни в ЕС, е смешен... Преди век радиоактивността е била нещо ново, вълнуващо и "полезно". Продавали са вода с радон и уранови одеяла (за артрит). И хората са купували, докато не са видели, че се умира от това. (добре че полуживотът на радона е твърде малък за да остане някаква радиоактивност в бутилка вода от бутилирането до търговската мрежа и докато някой я изпие... т.е. имало е и "измама").

56

Анонимен

преди 3 месеца

Дивото зове,назад към пра родината.

55

Алекс

преди 3 месеца

Аз успях да преброя 12 участника в т.нар."протест".Смях в залата.

54

Анонимен

преди 3 месеца

До 68 Имаме пандемия от нов вирус ...слаб - 2. Седни си.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Имаме пандемия от нов вирус, може би генно модифициран, който обхвана за 2 месеца целия свят, мори от всички раси,убива наред,лекарство ефективно няма, затова пък направиха възможно най-добрите за тоя вирус ваксини, целият свят се надпреварва да се снабдява,икономиките рухват,здравните системи изнемогват...всички искат възможно най-скоро да се съвземат от кошмара. Благодарение на ЕС имахме късмета да ги получим още в края на декември , но видите ли,в бг ги е страх! Прозрели били коварния план

52

Анонимен

преди 3 месеца

До 64 Никъде в света инжекциите не са задължителни. Правителствата стават нагли когато се достигне до 50% инжектирани.

51

Кал-Ел

преди 3 месеца

До 62. Така наречените мерки, нямат тежеста на закон и никой не е длъжен да ги спазва, те са от пожелателен характер. Никога няма да има задължително инжектиране в България, защото няма да достигнем 50% инжектирани, което ще има тежеста на мнозиството и ще се тълкува като референдум. Също така, няма да има и 50% гласуващи на изборите и няма да имаме законно избрано правителство, което да бъде купено или принудено да въвежда античовешки закони от психопатите от СЗО.

50

Анонимен

преди 3 месеца

Ти гледай какво ще се случи като я направят задължителна...Няма да смееш и една дума да напишеш тик. А те ще я направят!

49

Анонимен

преди 3 месеца

Тея изтрещеняци от какво се оплакват. Никой нищо не ги задължава. Като не искат да се ваксинират тяхна си работа, само да спазват мерките. Само, че те хем не искат ваксина хем не спазват мерките.

48

Анонимен

преди 3 месеца

Българите, които живеят в чужбина са ваксинирани точно толкова, колкото и останалите в държавата, където са. Вероятно са 80%. -85%.Антиваксърите се перчат само в България. Петото колело...

47

Кал-Ел

преди 3 месеца

На лице е подстрекателство, склоняване, въвеждане в заблуда и принуда за използване на препарати без разрешително на територията на Република България от СТРАХ, заради измислен "вирус". Пропагандиращите тези препарати работят в синхрон от специализирани офиси, което е организирана престъпна дейност. Картела има логистика, рекламна и дистрибуторска мрежа, помещения за извършване на незаконни медицински манипулации и персонал. Ще има ного осъдени ваксобарони.