128

Ме

преди 2 месеца

Абе, вие като отидете в аптеката да си купите аспирин, искате ли разрешително издадено по надлежния ред? И знаете ли какъв е той въобще?

127

До Петко

преди 2 месеца

Петко, защото тук минава. Същите, като отидат там, където не минава, са по-стриктни и от местните в ония държави. Странно лицемерие е. В собствената си държава са наглеци, а там - послушници.

126

Анонимен

преди 2 месеца

До ПеткоНещо май не си доразбрал - не съм тръгнал за друга страна, а живея в моята си! Не искам никой да ме задължава да правя нещо против волята си. Аз не преча на никой да се ваксинира и не искам никой да ме задължава да се ваксинирам!Искам да се спазват правата ми!

125

Гарджока

преди 2 месеца

Пункта за "ваксинация" е бил затворен от повиканата полиция, иненно защото не е било представено надлежно одобрение за ползване на препарата ; )))

124

Гарджока

преди 2 месеца

https://rusenci.wordpress/2021/09/19/варненци-атакуваха-и-затвориха-пункт/Заглавието е подвждащо на горната статия е подвеждащо, пункта не е "атакуван", а граждани са изискали да бъде представено надлежно одобрено разрешение за препаарата, който масово сетитулова: "ваксина". Разрешение по надлежен ред не е издадено, защото тогава някой ще трябва да носи отговорност за евентуалните странични действия, а няма нищо, което всеки чиновник да ненавижда повече от ОТГОВОРНОСТТА. . :)))

123

Константин Христов

преди 2 месеца

До Кал-Ел Кажи си името бе Кре.тен! Аман от умрели от скука лапетии. Поне коментирай статията и не обиждай останалите!

122

Петко

преди 2 месеца

В България мерките са многократно по-леки от колкото са в Европа, Америка, Австралия и т.н, но има протестиращи срещу международното изискване за сертификат или тест при влизане в страната??? Питам: Защо при пътуване в чужбина спазвате изискванията за сертификат/тест, а при влизане в България не искате да спазвате същото? Ако всеки може да влиза в България без сертификат/тест, в България ще стане резерват за не ваксинирани, болни и умиращи от цял свят. Не, благодаря!

121

Черепа БНО

преди 2 месеца

Трябва повече хора и повече пари да им се плащат, за да протестират по-качествено и по-количествено. Трудно е от Дубай координацията.

120

Кви мерки

преди 2 месеца

То пък едни мерки...

119

Анонимен

преди 2 месеца

От кого са платени според теб?

118

Пиян залян

преди 2 месеца

Страшен протест от 20 тина платени лентяи!

117

Анонимен

преди 2 месеца

До: 142 Да, не е задължително. Но искат да го направят принудително. Не те пускат да се върнеш от чужбина ако не си ваксиниран, докато същевременно на летище София е хаос! Къде е логиката и какво му е "доброволното"???

116

Анонимен

преди 2 месеца

За какво протестират? Ваксинирането НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.

115

Анонимен

преди 2 месеца

Яаа, протест с хора. Това си е новина. Миналото лято- само палатки имаше.

114

Анонимен

преди 2 месеца

Чудно. НЕма го НОЩ,пък въведени мерки? Нали нЕмаше вирОз,Рундьо? Пълна излагация.

113

Анонимен

преди 2 месеца

До: 137 Бе и пари да ми дават няма да се ваксинирам бе, не го ли разбрахте??? Какво не ви е ясно??? Аз винаги се ваксинирам, но само със задължителни ваксини! Тази е доброволна! И въпреки че някои упорито се мъчат да я направят принудителна, тя е ДОБ-РО-ВОЛ-НА! ТОЧ-КА!

112

Анонимен

преди 2 месеца

По-тъпите от групата на най-тъпите са си направили седянка.

111

Българин

преди 2 месеца

Спрете се вечеХванете и се ваксинирайте Дано станат ваксините платениЗа да ги оцените

110

Анонимен

преди 2 месеца

Taka, като гледам ... Имат-нямат 20 човека ... Уплаших се ... Голем протест ...

109

Въпрос

преди 2 месеца

Вярно ли е че на морето вече имало ресторант с табела на входа: " Уважаваме и се гордеем с всички ваксинирани. Вашето здраве и живот са най-важни за нас защото знаем че сте уязвими за кавид. Но нашия ресторант е за НЕваксинирани, защото и те искат да се хранят. Това не означава че ще дискриминираме ваксинирани. Ако сте ваксиниран и искате да посетите заведението ни, трябва да подпишете информирано съгласие, както при ваксиниране. Добре дошли"