272

ББ

преди 2 години

До Terrance & Philiне е канадец...дете на България е...прогонено от мафията дпс-гроб,правещо успешен бизнес в чужбина...винаги се връщат...осъзнават...България е перла...Народа ни е велик...Петков и Василев са деца на България...осъзнали,че България има нужда от тях,че могат да им дадат,Подкрепа...ако обичате България и децата си!партийните и чужди *** ще сеят разделения,съмнения...искат България да я няма.имате глави на раменете..и cърца надявам се..Свободни хора сте..Бог да пази България!

271

Анонимен

преди 2 години

ПП ПРЕЦАКВАНЕТО ПРОДЪЛЖАВА

270

Не се карайте

преди 2 години

Не се карайте бе.

269

Terrance & Phili

преди 2 години

Ще гласувам за канадеца аз! Радвам се, че реши да влезе в политиката.

268

ББ

преди 2 години

До Анониментова че плющиш минуси и плюсове безразборно...не те прави силна...напротив...издава безпомощност...Справедлив Свят...заложено ни е генетично от Бог... и си мислите,че можете да победите ...Бог!прочетете историята на Света ни!нямате шанс...бягайте!

267

КЪСАЙ КИРИЛЕ!!!!

преди 2 години

ДАЙ БАЧИ КИКО! ПОЧВАЙ ГИ ПО ДОМОВА КНИГА БАЧИ! МАЧКАЙ КИРЯЧЕ!

266

пп ПП

преди 2 години

Бях за пп ИТН, но вече съм за пп ПП на Кирячето. Той ще ни оправи. ДАЙ БАЧЕ КИКО! ДАЙ! КЪСАЙ!

265

ББ

преди 2 години

До Анонименти знаеш всичко за мен...нямам офшорни...айти,нямам служби зад гърба си...много пъти съм ви канил на среща...правя го отново...елате ми на гости...да Обичаш България не е престъпление...да обичаш децата си не е престъпление...да обичаш кгб и малкото пари които ти плащаш да насаждаш омраза и разделение...е престъпление...а може да имам и повече от колкото допускаш...и те каня...ела да ме убиете...или

264

Анонимен

преди 2 години

До ББ Такива като теб винаги сте работили България да изчезне, а най-отвратителното е, че се кълнете в "името на децата си" , за да си вършите престъпното дело. Това, коет не осъзнавате е, че рано или късно това ще стане и тогава вече няма да можете даже да се преструвате - няма да има за какво.

263

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Василев...поне 70 %...бъдете сигурни,партийни и чужди *** тук вменяват какви ли не лъжи и манипулации...съвременни гьобелсовци...спирате им кражбите...навличате си врагове с офшорни...и убийци...добрата новина е,че Народа ни ви позна...с Вас сме...срещу империи сме се изправяли...срещу дребни офшорковци ли...и госпадарите им!Подкрепа!!!Обичайте България,дома на децата ни!

262

Анонимен

преди 2 години

Винету и другите апачи в затвора.ДПС ще им купим еднопосочен билет за Диарбекир заедно с предателя Цонев - да си пият шербета далеч от нашата,а не тяхната родина.*** псевдопрезидентът е време да се ожени пак,че поне нещо хубаво да се случва около него.Каскетът да лъска пода в затвора.

261

Анонимен

преди 2 години

Тримата измамници се имат за почтени. Кирчо измамил държава като подал декларация с невярно съдържание. Чака го затвор заради нарушаване на член 313 от НК. Асанчо измамил съдружниците си. Откраднал код от компютър и го продал. Съден и осъден. Отървал се със споразумение. Спецов измамил България като продал фалиралата си фирма с 1.5 милиона неплатени данъци. За другите им далавери друг път ще пиша, че са за 10 тома книга. Мисълта ми е, че промяната е лъжа. Те са изпечени лъжци и измамници.

260

Анонимен

преди 2 години

Още не е заглъхнало ехото от титаничния провал на ИТН и ИБГНИ и веднага попадаме във вихъра на поредния фалшив проект!

259

Ха ха

преди 2 години

Герб и ДПС автоматично отпадат.

258

Анонимен

преди 2 години

Цинизмът и наглостта на децата на комунистите нямат граници. Във всяка нормална държава киро щеше да бъде осъден за документна измама и вкаран в затвора. Тука обаче щял да носи промяна щото бил почтен измамник и с честно сърце! Борбата за баллъъцците гласували за чалгара ще е жестока.

257

Ха-ха

преди 2 години

"Почтеният" Петков кога ще си покаже декларацията, че е САМО български гражданин, докато е с двойно гражданство? Това се нарича наглост. А промяната им е - увеличение на цените на стоките, провал във ваксинацията, мигранти пред вратите ни, шуробаджаници във водещи финансови институции. Всички "почтени" ще се присъединят към тях.

256

Ми питам

преди 2 години

КАК СЕ ПРОВЕРЯВА ЗА ПОЧТЕНОСТ????!!! КАТО КАК СТАВА ТОВА , СИГУРНО Е НЯКАКВА ХАРДВАРСКА ИНОВАЦИЯ, ЗА КОЯТО НИЕ, ПР.ОС.ТИТЕ, НЕ СМЕ ЧУВАЛИ?!

255

Анонимен

преди 2 години

При герб няма обективно, всичко е с едно на ум.

254

Обективно

преди 2 години

БСП ПОДКРЕПЯТ РАДЕВ. ПП СЪЩО ПОДКРЕПЯТ РАДЕВ. ИЗЛИЗА, ЧЕ СА С ОБЩ ПРОИЗХОД. ОБЕКТИВНО И БЕЗ ЕМОЦИИ. И ТОВА - БЕЗ ИЗОБЩО ДА ЗНАЯТ КОИ СА ДРУГИТЕ КАНДИДАТИ. ПОДКРЕПЯТ ГО АПРИОРИ!!!!! ХА ХА ХА ХА! ИЗЛАГАТ СЕ! ПОНЕ ИМИТИРАЙТЕ, ЧЕ МИСЛИТЕ!

253

Анонимен

преди 2 години

След полагане на клетва в народното събрание, че ще работи за интересите на България, селянчето бойко веднага започва да работи за интересите на сащ. И никой не се впечатлява, че е нарушил клетвата си и трябва да влезе в затвора.