252

Анонимен

преди 2 години

След изборите какво ще каже вашият тартор -- "пак ги смачкахме". И след това отивате в девета глуха.

251

Дико Сашев

преди 2 години

Извинявам се много! Искам само да попитам дали е почтено човек да попълни декларация, в която пише че не е чужд граждани и, че носи наказателна отговорност от 3 години затвор, ако излъже и да се окаже, че е излъгал?

250

герберски трол

преди 2 години

До 282. Хи-хи-хи, виждаме го падането - отново първа политическа сила и то с преднина. Хи-хи-хи.

249

Имам чувството

преди 2 години

Този човек е с диагноза !! Ако си затвори голямата уста, може и да му повярвам.

248

Анонимен

преди 2 години

Онова некадърното едтоклетъчно от Банкя не може да се побере в кожата си и бълва злоба и отчаяност. А имаше цялото време на света да направи някоя реформа,, да вдигне доходите на хората които да отговарят на страна членка на ЕС, да подобри инфраструктурата, да построи истински магистрали и пътища. Но така е когато се помислиш за бог и недосегаем отиваш в .айната точно когато не очакваш. Съвет към ОПГ ГЕРБ не си давайте парите за *** няма да ви помогнат от скоросното падане.

247

Винету

преди 2 години

До 276. Ами давай да я видим тази "технология". Не само общи приказки. Щото нито служебното правителство, нито комисията на кюстендилската сливва намери кой знае какво. Дай ти да видим какво си изобретил бе, ***.

246

Анонимен

преди 2 години

Доказателствата са на повърхността -- само селяни не могат да ги видят, поглеждате външния дълг и след това лъжите на вашия крадлив бойко, че сте дясна партия, която пестяла парите на данъкоплатците.

245

Анонимен

преди 2 години

Слави и Нинова да оттеглят подкрепата си към Радев. Аман от шмекери.

244

Анонимен

преди 2 години

Тук можеш да пишеш всякакви простотии, няма проблем. Но ако обясняваш каква е технологията, с която герб са крали веднага ще ти изтрият коментара.

243

Анонимен

преди 2 години

А крали ли са наистина ГЕРБ?

242

Майна

преди 2 години

Изненадата в изборите ще е, че ДБ ЩЕ СА ЧЕТВЪРТИ, А ИБГНИ ЩЕ ИЗПАДНАТ ОТ ВЛАКА НАЙ- ПОСЛЕ!!! ОЗВЕРЕЛИ БАБИ НЕ ЩЕМ!

241

Анонимен

преди 2 години

Цвиченето на настъпените герберюги е музика за нашите уши.

240

О хо хо

преди 2 години

КИРО И АСЕН, И ДЕТСКАТА ГРАДИНА ЗАД ТЯХ, ТИЯ ЩЕ НИ РЪКОВОДЯТ КАК ДА БЪДЕМ СПОНСОРИ НА ЧУЖДИ / АЛБАНСКИ/ ФИРМИ ЗА АВТОМОБИЛИ, МАКАР ЧЕ В РУСЕ ИМАМЕ АВТОМОБИЛЕН ГЕНИЙ МНОГО НАПРЕД В ТАЯ РАБОТА! Това е почтено според тях! Пфу!

239

Анонимен

преди 2 години

Предвид увереността на Кокореца и Канадеца, че ще спечелят изборите с мнозинство за да направят самостоятелно правителство, предполагам, че вече са уредили програмата и машините на Мадуро са готови за изборите.....

238

Анонимен

преди 2 години

Дайте предаване с Русата, действа ми успокояващо, излагате се :))

237

Анонимен

преди 2 години

Може да си крадец или лъжец или данъчен измамник - важното е да си "почтен", т. е. да имаш благословията на Падре Радев, ръководител на братството на почтените измамници.

236

Анонимен

преди 2 години

До Не че нещо ...Нищо не ти се разбира от коментара, но понеже съм пич, нема да те обиждам :) Кажи ми как тези клоуни имат претенции към каквото и да е, щом народа не ги е избрал легитимно, тоест избори, обясни ми :)) Все едно да кажеш хоп, преди рибата да е в тигана, разбра ли сега, може би не.....хахахаха :)))

235

Анонимен

преди 2 години

Ало, лузери, "почтен" вече е търговске марка и само ние от ПП издаваме лиценз за нея. Оплачете се на арменския поп ако имате възражения.

234

Асан

преди 2 години

Вижте им биографиите на Кирю и Асан в Уикипедия.... Пълна скръб :)))

233

Анонимен

преди 2 години

САМ СЕ ИЗБИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ-..... ВОЕННО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО.... ВОЕННА ЦИК...... ВОЕННИ ПАРТИИ НА "ПРОМЯНАТА"....... ВОЕНЕН КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД........ ВОЕННИ ***..... ВОЕННА СМРАД В ОБЩЕСТВЕНИТЕ ОТНОШЕНИЯ.....