312

БЪЛГАРИН

преди 2 години

Петков и Василев като дърти масови непрекъснато повтарят думата "почтеност", но дали те са почтени като нито веднъж не отвориха дума за европейското развитие на България за бъдещи планове, относно нашата принадлежност към ЕС и НАТО, към Свободния свят. Лично аз нямам доверие на тези новоизлюпени политици, още повече, когато вече всички знаем чия креатура са.

311

ПЕНЮ

преди 2 години

До АнонименНе ни трябват тези от Харвард!Ние си имаме БАН!!!

310

А

преди 2 години

вие почтени ли сте,и двамата започнахте с ЛЪЖИ,единия съден за измами,другият канадец,всъщност още не знаем какъв си.

309

Релист

преди 2 години

ВЕВАЙТЕ НИ! ПОДМЯНАТА ПРОДЪЛЖАВА!

308

65

преди 2 години

Почтени хора в политиката? Абе хора ,вие нали от Харвард идвате ,не от Марс?

307

Анонимен

преди 2 години

Най-накрая да видим нормални млади физиономии на българската политическа сцена

306

до 360

преди 2 години

Захваща се, когато чашата прелее!

305

Анонимен

преди 2 години

То почтен човек с политика захваща ли се?

304

Анонимен

преди 2 години

В Айтос и имало полицейско насилие над протестиращи, ритали са една жена.

303

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме Подмяната!

302

Прозрял

преди 2 години

Ех колко добре си живеехме преди 10 години!Заплати,пенсии високи.Стотици чакаха по ГКПП за почивка в Гърция.Но след идването ГЕРБ всичко рухна.Заплати,пенсии-- всичко рухна.Цени на парно,ток,вода,газ,храни- всичко тръгна нагоре.А за Гърция не можем и да си помислим.А в хазната не оставиха и стотинка,та Асенчо и Кирчо дадоха от джоба си милиардите за новия бюджет.Добре,че дойде новото правителство и започна да оправя всичко.Цените тръгнаха надолу и няма да мислим за сметки,изхранване,лекарства.

301

Анонимен

преди 2 години

МУТРИТЕ МНОГО ГИ Е СТРАХ. КОМЛЕКСИРАНИ СА ОТ ХАРВАРД, БЕЗКНИЖНИЦИТЕ!

300

Анонимен

преди 2 години

Мoшениците винаги парадират с почтеността... Ако бяха почтени нямаше да са уволнени от Чорапа.

299

Честито

преди 2 години

И Милен Велчев надниква зад ъгъла. Честито качихте ГЕРБ 1-ва сила.

298

му-ха-ха

преди 2 години

Идват Голи и Боси в Политиката.....и Обзалагам се ще си тръгнат Несметно Богати като едни други юпита от НДСВ!

297

Щщщ

преди 2 години

Пълен срам! Нещата са толкова прости. Това което "проверяваха" три месеца, се проверява за пет минути, за ПЕТ!Как не ги е срам!!!За Спецов говоря, един мошеник.

296

МАРС и КУРВИТЕ

преди 2 години

Ако имаш предвид онзи припознал се като ЧЕРВЕН национал-социалист Адолф Хитлер по ДОКУМЕНТАЛНИЯ Хистъри Чанел преди над 10 години гледах негова реч в която казваше:"ВСИЧКИ СЛАВЯНИ ПРЕКЛОНИХА ГЛАВА И СТАНАХА СЕКСУАЛНИ РОБИ НА БОГ МАРС"!Дори Андреш Брайвик се кланя на Бог ТОР или на Бог Один и прочие но на МАРС НИКОГА!Адолф Хитлер германеца на Бог МАРС е КРАЙНА ЛЕВИЦА!БЪЛГАРИЯ може да се спаси само ако стане Швеция и прочие НОРД на Балканите!Исляма и Католиците Ви изкопаха гроба заради НОРДтрохите

295

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не ни пука от какво си отвратена! И ние 15 години се отващавахме от твоя вожд-мутра и престъпник, ама кой ни питаше?

294

анонимен

преди 2 години

Отвратена съм от вашия нов проект измамници Кирил Петков и Асен Василев! Отвратена съм от вашата почтеност! Отвратена съм от лъжата ти Петков за двойното гражданство, от осъдения в чужда държава Асен Василев за измами! Отвратена съм от Румен Радев, който ви назначи, от който се дистанцирате, но го харесвате и подкрепяте! Отвратена съм, че се прилепвате към чужди партии и непочтени хора като Мая Манолова, Слави Трифонов и Христо Иванов! Искате да бъдети леви, но с дясна политика! Не става!

293

от Христос до ИСЛЯМ

преди 2 години

Политик от САЩ действащ СЕНАТОР предлага да се взриви там Горе ПОЛУМЕСЕЦА да се подплашат мюсюлманските шефове на СССР и КПСС.....По късно имаше изказвания за ядрени бомбардировки над Медина и Мека пак от САЩ...............САЩ обърнали резбата по ислямски с убийства от висок покрив на деца приписвани на Исус Христос и уж многобройните психопати фенове на книгата "Спасители в ръжта" и видели доброволно надупения гол англоамерикански дирник ИСЛЯМА ги таковал на 11.09.2001