22

Анонимен

преди 2 години

Мнозина смятат, че хората, които са пуснали вируса и преувеличават пандемията с цел власт и пари, т.е. разни свръхбогати глобалисти, са най-злите в света. Нищо подобно! Вижте продажниците от ниските слоеве и ще се убедите, че те са 1000 пъти по-зли, но се мисли обикновено, че не е така, защото нямат много пари. Тези пропагандатори са съвършени и.зверги, без които това безумие няма как да се случва. Те са инструментите на господарите си.

21

Анонимен

преди 2 години

Кои са тези държави със задължителни ваксинации? В прословутия запад много от ваксините, които са задължителни за децата у нас, там не се поставят.По времето на соца можеше да се заблуждава народа, но сега хората пътуват по целия свят, много повече знаят чужди езици, има интернет - спрете да говорите половинчати истини и откровени лъжи.

20

Ай стига Ва

преди 2 години

Доцента в кавички съвсем спокойно може да разяснява колко притеснения не трябва да имат бременните от ваксината, щото ако недай си боже жените поменат или развият друг проблем с плода например, абсолютно е способен да докаже дали причината е от ваксината или друг процес.

19

123

преди 2 години

Тая в качеството си на каква се изказва толкова категорично??? Да не би да е участвала в изработването на тези "ваксини", които се оказа че не гарантират нищо! Или е работила по наблюдението на експеримента поне 10 години?! Колко бебета на ваксинирани майки е проследила поне 10 години след това? Пренатален специалист ли е? Да си затваря мръсната уста, ако не е участвала в по-горе изброените неща! Дреме и на някаква бабичка на "хранилка" за чуждите бебета!

18

Леша

преди 2 години

До 19 ...не мога, ще се кискам цял ден! Не искам да си представям как ги връщат обратно :]] Малко новини и от Италия. Мой познат ми каза, че е съобщено, че ще им махнат изискването за сертификат при 99% инжектирани! ха-ха

17

Анонимен

преди 2 години

Когато агитацията постига обратен ефект, спри и помисли.

16

Анонимен

преди 2 години

Бременните няма да се ваксинират никога!!!! Не са забременявали, за да родят увреден плод.

15

Анонимен

преди 2 години

С темповете, с които се развиват безумията на ваксинационната кампания, очаквам скоро да задължават раждащите се деца на излизане да представят ваксинационен сертификат за да ги пуснат да се родят.

14

Възмутен

преди 2 години

Почнаха и бременните вече...

13

От Анонимен 14

преди 2 години

Казва го професорът, ваксърче, още в края на 2020 г. в едно интервю във френска телевизия, което всеки знае. Така че и да слагаш минуси, няма да промениш това.

12

Анонимен

преди 2 години

За достатъчно голям опит ще говориш, когато сега родените деца на имунизирани майки навършат 12 години.

11

Леша

преди 2 години

В началото казаха, че "ваксините" защитават на 90%, дори имаше надпревара коя пазела повече, стигна се дори до умопомрачителните 98%. В момента си признават, че ваксинираните също могат да се заразяват, да бъдат приемани в болница и да умират? Нали бяха бронирани? Някой знае ли какво значи 98% сигурност. Тази лъжа е достатъчна за съдебен процес. Какво ще кажете на бременните след 6 месеца?

10

Анонимен

преди 2 години

Проф. Монтание, който е все пак един от най-известните вирусолози в света, а не някой си, казва, че дори и през поколение могат да се проявят страничните ефекти. Тоест след време внуците на тези жени може да развият рак или автоимунни заболявания.

9

Анонимен

преди 2 години

Пфайзера, който повишава 14 пъти риска от миокардит при подрастващите не е нещо за което да се тревожим?

8

Анонимен

преди 2 години

"За деца над 12 годишна възраст, съвсем спокойно могат да се използват наличните ваксини. Това е вече ясно, светът има достатъчно голям опит", каза още вирусологът."----------------Шест месеца слагане на ваксини било достатъчно голям опит според госпожата. Продължават да се правят на луди като игнорират дългосрочните ефекти.

7

ПроСоТо

преди 2 години

и колко години и колко хиляди ваксинирани бременни са били наблюдавани,та толкова да са категорични?!...Тия хора съвсем изперкаха!..Впрочем,бъркането на реалното с въображаемото, симптом на какво беше?

6

Анонимен

преди 2 години

Откъде знаете, че са безопасни за бременни? Да не би да е правено изследване? Или се надявате, че ще е безопасно? Ако е последното, сте престъпници! Знам за едно изследване само, за което бяха публикувани предварителни резултати от CDC (на които нямаме основание да вярваме и без това). Не съм видял финалните резултати.

5

АнонимеН

преди 2 години

6-ТА ТЕМА ЗА ВАКСИНИРАНЕ ДНЕС!!!! ЧЕСТИТО ,ВЕЧЕ ВАКСИНИРАТ И ЕМБРИОНИТЕ!!! :D СМЯТАХ, ЧЕ ЕМБРИОНИТЕ ЩЕ СЕ ИЗМЪКНАТ НО И ЗА ТЯХ ИЗМЪКВАЦИЯ НЯМА!

4

Селски

преди 2 години

Директно ще родят натурално ваксинирано дете.

3

Анонимен

преди 2 години

Долу ръцете от бременните, мръсни и продажни ...! Сега след децата и тях взехте на мерник, нали? Няма да успеете да ги набодете.