42

чети бе, Смехурко

преди 2 години

До Смехурко4.6 Фертилитет, бременност и кърменеБременностИма ограничен опит от употребата на Comirnaty при бременни жени. Проучванията при животни не показват преки или непреки вредни ефекти, свързани с бременността, ембрионалното/феталното развитие, раждането или постнаталното развитие (вж. точка 5.3). Приложение на Comirnaty по време на бременност трябва да се обсъжда, само когато потенциалните ползи надвишават всякакви потенциални рискове за майката и фетуса.- листовка на сайта на МЗ

41

Мерки забрана за

преди 2 години

Епидемични мерки забрана на забременяване ???

40

Бре Ненките

преди 2 години

Глоба че не са спазвали социална и физическа дистанция и задължителна ваксинация и техните деца не бива да се позволява да предават дефектите си генетично ще е разумно да се кастрират веднага след като се родят.

39

Бремененните

преди 2 години

ИМА за СЪВСЕМ ДРУГО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАТ, че са забременели по време на Епидемия и чумаво време и ще раждат Ковидончета мутанти и уроодчееета. Трябвало е просто да се въздържат от секс и да не забременяват докато трае епидемията просто е.

38

Анонимен

преди 2 години

А защо на 99% от хапчетата пише, че не са подходящи за бременни ? Ваксината е по-безобидна от стрепсилс за гърло ли ?

37

Лекар

преди 2 години

Бременните са рисков контингент за ковид инфекцията. Навсякъде си ваксинират и то приоритетно . След третия месец. Стига сте писали групости!

36

Анонимен

преди 2 години

Да наистина ,ако нямат нищо напротив новороденото да прилича на Куато от филма "Зов за завръщане" не виждам никакви поводи за притеснение.

35

Койчо

преди 2 години

Един професор от Казахстан /гинеколог/ го описа в обръщение към нацията. Когато си бременна, имунната ТИ система е ВИНАГИ ослабена. Природно АКО НЕ Е-ти НЯМА да можеш да износиш плода. А ТЕ ви бият НЕЩО си, което КАРА вашата имунна система не да "скокне", ДА направи "салто-мортале" И ПОСЛЕ ИСКАТЕ да ИЗНОСИТЕ ПЛОДА.Той си го каза-ДЕТЕУБИЙСТВО. При това почти УЗАКОНЕНО

34

Уточнение

преди 2 години

Отнася се за бременните с нежелана бременност.

33

Смехурко

преди 2 години

За бога модератори свършете си работата. Има държави, ваксинирани на 100% а тук се разпространява нациска пропаганда

32

От Берлин

преди 2 години

Вече хиляди умрели официално или увредени деца. Спрете новият Холокост!!!

31

Ванката

преди 2 години

В началото на ваксинационната кампания искаха становища от всички медицински научни дружества. Точно обратно е становището на АГ специалистите - бременни да не се ваксинират, както и жени, плануващи бременност в близките шест месеца. В Израел отчетоха 23 пъти по-висока смъртност при родилките!!!

30

ДртПрч

преди 2 години

Интересен съвет от жена, която никога не е забременявала.

29

Qanon

преди 2 години

Давам живот за свобода!

28

славянин

преди 2 години

В много държави било задължително брeменните да се ваксинират против сезонен грип! А няма ли да стане задължително бременните да ''подаряват'' новородените на държавата!? Аз пророкувам, че съвсем скоро нормалните хора ще направят задължително линчуването на самозабравилите се политически и медицински мафиоти!

27

Анонимен

преди 2 години

Хора!! Тук, в Англия ваксинираните са над 80 процента! Болните в момента растат и умират по 200 на ден!!! Отворете си очите за този геноцид и се борете за свободата и правата си!! Случва се нещо чудовищно! Събудете се!

26

Анонимен

преди 2 години

Не, бременните, а всички останали трябва много да се притесняват или по точно да зе замислят много сериозно че един път тръгнеш ли по тоя връщане на зад няма.

25

House M.D.

преди 2 години

Неуважаема другарко Педергирова, какъв хонорар взе от фармафията за да рекламираш експерименталните им отрови?

24

Хахахха

преди 2 години

Само заглавието прочетох

23

Анонимен

преди 2 години

Дори да докажат, че толкова очакваното и желано дете се е е родило с увреждания "благодарение" на ваксината, това как ще помогне на родителите и близките?Тези хора никога и с нищо не могат да бъдат обезщететени, дори да оставят детето за осиновяване, психическата травма остава до живот... Да не говорим колко семейства с безнадеждно болни деца се разпадат, понеже единият не може да издържи на денонощните грижи и безкрайните проблеми.