48

Анонимен

преди 2 години

Задава се следния глупав въпрос: Колко време ще трябва да мине, докато нашего брата българина разбере, че асенчо и кирчо са двама мошеници, дошли да опоскат каквото има останало в изтерзаната ни България? И да разграбят останалото от ВПК!

47

Диана

преди 2 години

Този лъжец отново спекулира с думите - трябва да има болшинство за почтените, но той и другия до него не са в тази категория...Така че, ако наистина искат почтените да победят, тези трябва да си заминат заедно с цялата непочтена БСП ***...Ко да праиш...Балканска история...пълна с мръсотия и гадости...БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! - поне веднъж в живота си бъдете почтени хора...

46

Киру Канадски

преди 2 години

*** Спецов е много надарен и с Кокорчо не можем му се насити...

45

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52Забележи това, немал време да основе партия, затова щял да се присламчи към някоя.......хахахаха :)) Естествено, овците са си овци, можеш да ги мотаеш безкрайно, обаче тук става въпрос за БГ :)

44

OMG_Lucker

преди 2 години

Айде успех. И най- важното: дано не сте поредните "спасители", които да ни "оправят" за 800 дни, които да се окажат жадни за власт схемаджии.

43

реалист

преди 2 години

До 49Кой подари 3 мрд лева за Турски поток? Точно вашата крадлива мутра, която уж е прозападен . Докато има п.р.ости хора ще го има и ГЕРБ.

42

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами за да има 121 депутата в така наречената "Коалиция на почтените" трябва всички налични партии от поредния провален парламент, без ГЕРБ разбира се, да се прегърнат и съешат и да бъдат поведени от Кирчо и Кокорчо, които все още си търсят партия но вече чертаят визии за развитие на държавата ... Комедията в българският политически живот под вдигнатия юмрук на фигуранта продължава с пълна сила преди да се трансформира в пълна и разтърсваща трагедия ... !!!

41

Анонимен

преди 2 години

Кирчо щял да проверява как съм изкарал парите си. Кире, свободата не се изкарва, тя се краде!!

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50 "Нормалните хора не искаме мутри да ни управляват и затова нормалните хора гласуваме против ГЕРБ, като най-голямото зло." Поинтересувай се как са свършили тия, които са изпълнявали твоята роля 44та. Да не кажеш, че не съм те предупредил. :)))))

39

Зозо

преди 2 години

Хахахахааааа, ще имате вълна на ГЗ :))))))))))))))))))))) Бокича ще ви такова с 200 :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

38

Анонимен

преди 2 години

Нормалните хора не искаме мутри да ни управляват и затова нормалните хора гласуваме против ГЕРБ, като най-голямото зло.

37

Анонимен

преди 2 години

До реалист "Ще гласувам за вас. Стига да ни управлявали преоблечени комунисти и прости хора. Всеки безпристрастен и обичащ родината, децата си и себе си ще направи същото." Нито си безпристрастен, нито обичаш родината си, щом искаш да я подариш на слугата на Кремъл.

36

Алекс

преди 2 години

Дано се случи.

35

реалист

преди 2 години

Ще гласувам за вас. Стига да ни управлявали преоблечени комунисти и прости хора. Всеки безпристрастен и обичащ родината, децата си и себе си ще направи същото. Да поставим управляващите престъпници там където заслужават.

34

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 Явно с "бабите ба село" ще ръководите държавата, защото нормалните хора полека лека започват да се изнасят при така очертаващия се авторитарен режим, който реално ни чака. Успех ви пожелаваме с изнамирането на оправдания кой ДРУГ ви е виновен, че помогнахте на Кремъл да дойде на власт, докато се редите на опашки за хляб.

33

Анонимен

преди 2 години

Пожелавам успех на всички антимутренски партии. На ГЕРБ мястото им е в затвора, а не в парламента.

32

Анонимен

преди 2 години

Излязоха мутрите на Мая и сега влизат мошениците на Киро язовири, Асан осъдения крадец. Браво!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Няма почтен човек, който да подкрепи преврата на проруската Хунта на Радев и ДС. Комунистите станаха меганагли и започнаха да лъжат с очевидни "проекти".

30

Анонимен

преди 2 години

Каквото и да си говорим, вече и на бабите на село стана ясно, че по-лошо от ГЕРБ и Бойко Борисов няма. Всеки друг е по-добър от мутрите.

29

Анонимен

преди 2 години

Шок и ужас тресе разбойниците от ГЕРБДПСБСП. Изгрява слънце и над България