Снимка: БГНЕС

В следващия парламент ще има над 121 депутати от коалиция на почтените, заяви Кирил Петков, който заедно с Асен Василев представят днес новия политически проект "Продължаваме промяната", предаде репортер на БГНЕС.

На никого от листите няма да крадем, няма да има задкулисни уговорки, увериха двамата бивши министри от служебното правителство и подчертаха, че мандатоносител им е нужен единствено, защото няма време за регистрация на партията до изборите. Те бяха категорични, че ще самофинансират изцяло своя собствен проект.

Това не е президентска партия. Ние много го харесваме Румен Радев, защото той преди 3 месеца ни даде пълна свобода на действие, заяви Петков, а на въпроса ще издигат ли собствен кандидат-президент, Василев отговори: Кандидатът ни за президент е Румен Радев.

Истината е, че следващото правителство на България най-вероятно ще е коалиционно. Разговаряме със 7-8 партии, с които да влезем в коалиция, каза още Асен Василев.

Коментари Напиши коментар

139

Анонимен

преди 1 месец

На този Радеф е писал сценария,вярва си повече отколкото трябва

138

ББ

преди 1 месец

До hahahизброените от вас са благодарение управленията на дс и обслужващи чужди интереси...от 30 г. ни закриват училища,държат хората бедни,без достъп до медицинско,купуват гласове за по 20-50 лева...назначават помачета за полицай с връзки деца на доносници на дс...нечовешко ,дпс са трояският кон в българия...прецакаха сдс...бсп...патриотите прецакаха...атака,вмро и симеонов...купиха ги,те ги създадоха,даваха им гласове...следите остават..има доказателства..САЩ просперират..Бог да пази САЩ!

137

hahah

преди 1 месец

За съжаление българина може да напусне Ориента, но Ориента никога няма да излезе от него. Искам да кажа, че този манталитет трябва да бъде изкоренени иначе нищо няма да се получи, ако ще и извънземните да дойдат..Освен всичко това липсва това усещане за справедливост в тази държава и не виждам как ще се промени това...