128

Анонимен

преди 2 години

На този Радеф е писал сценария,вярва си повече отколкото трябва

127

ББ

преди 2 години

До hahahизброените от вас са благодарение управленията на дс и обслужващи чужди интереси...от 30 г. ни закриват училища,държат хората бедни,без достъп до медицинско,купуват гласове за по 20-50 лева...назначават помачета за полицай с връзки деца на доносници на дс...нечовешко ,дпс са трояският кон в българия...прецакаха сдс...бсп...патриотите прецакаха...атака,вмро и симеонов...купиха ги,те ги създадоха,даваха им гласове...следите остават..има доказателства..САЩ просперират..Бог да пази САЩ!

126

hahah

преди 2 години

За съжаление българина може да напусне Ориента, но Ориента никога няма да излезе от него. Искам да кажа, че този манталитет трябва да бъде изкоренени иначе нищо няма да се получи, ако ще и извънземните да дойдат..Освен всичко това липсва това усещане за справедливост в тази държава и не виждам как ще се промени това...

125

hahah

преди 2 години

Жалки мерзавци сте всички вие, жалкото е че българите са достатъчно глупави и наивни да вярват на типове като тези...И каква промяна ще ни донесете точно че не разбрах? Хората имат реални проблеми...войната по пътищата, лоши пътища, некачествени ремонти, раздута и неефективна администрация , корупция на всяко ниво, нереофмирана здравна система, нереформирана съдебна система и т.н.

124

Анонимен

преди 2 години

До: номер 133 Блазе ти! Имаш си и пари, да се чудиш в коя банка да ги държиш! Дай Боже всекиму такива проблеми! А аз имам само кредити, и банката ми диша във врата...

123

12 години стигат!

преди 2 години

Ами то не може вечно да се краде...

122

Ха,ха,ха,ха....

преди 2 години

Аз вече си изтеглих парите и ги вложих в чужда банка!ПРОМЯНАТА ДГД!....

121

СМЕХ....

преди 2 години

ПРАВ СИ ПИЧ.....Т.Н." ПРОМЯНА"....ВЪРВИ КЪМВЪТРЕШЕН ТУПАНИК И ИСТИНСКИ КОФЧЕЗИ....ХАХАХААА ...

120

баба мара

преди 2 години

в българия няма партии а само корпорации кои са тези почтените дето купуватекогласнот ли не ви вярвам и няма да гласувам

119

Анонимен

преди 2 години

Ей, зализано объркал си надписа! Трябваше да пише "Продължаваме подмяната"!

118

Тъй, тъй...

преди 2 години

Каква почтеност, какви 5 лева у Киро лъжеца и Асен крадеца!

117

СЛЕД РАДЕВ И СИЕ...

преди 2 години

ТРЕВА НЕ НИКНЕ.... БИЗНЕС НЯМА..... (до 129)

116

Анонимен

преди 2 години

Откакто мутрите не са на власт, поне няма да отнемат чужд бизнес, както правеха от 2009 година досега.

115

Анонимен

преди 2 години

ВСЕКИ, който познава Петков в реалния живот, знае, че е ПЪЛЕН МОШЕНИК. Тоя ли ще говори за почтеност. Това е нагло дори и за комунистите, които по принцип са свикнали да наглеят.

114

БРУТАЛНИ КРАДЦИ..!!

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ И НЕГОВИТЕ МИНИСТРИ КИРО ПЕТКОВ И АСАН ВАСИЛЕВ.......".ПРОМЯНАТА" ВЪРВИ НА БОЙ....... НИКОЙ НЕ УВАЖАВА КРАДЦИТЕ.....

113

Анонимен

преди 2 години

До КонституцияПо-добре се въздържай от писане, защото не ти се отдава.

112

конституция

преди 2 години

Първо трябва да направи партия и срока за предстоящите избори е истекъл.

111

Патриот

преди 2 години

Почтени политици...Де ги бе брат? Ти ли си почтен? Стига майтапи.. Трябват ни кадърни управляващи, ама ти не си от тях.Стамболов е бил последният такъв. Та затова сме на този хал. Толкоз.

110

Анонимен

преди 2 години

Защо трябва да злобеете толкова, за мен това са хора на които се плаща да плюят. Герб получиха 12 години и сумата далавери направиха. Сега искам някой друг да дойде, ще ми се да знам, че ще са 100% читави, но в политиката няма как да си спокоен, но се надявам. Кирил Петков го знам от 5-6 години и винаги ми е правил много добро впечатление, има потенциал и от това ги е страх много хора.

109

Смешник

преди 2 години

Двойно тройно петторно граждатво ала балаОтказа се човека много малко биха го направили по скоро от бг гражданството ще се откажат.И на всички децата са им по чужбина а тяхнитв богати политици казват колко в добре в бг. Човека канадка доларал в пробитата софия и децата му растът тука тъйче ревете колкото щете.