108

Анонимен

преди 2 години

Добре се справиха като министри в служебния кабинет, но можеше да направят повече, ако имаше и главен прокурор, който да си върши работата, много повече можеше да свършат.

107

Анонимен

преди 2 години

Воят на мутрите е музика в ушите ни. На прав път са Петков и Василев.

106

Реалист

преди 2 години

Една държава се движи напред, когато има конкуренция. В България след 1989 година и а много партии, но няма конкуренция между лявото, дясното и центъра, защото всичките партии са десни партии, а БСП лъжеща, че е лява партия, реално е най-дясната от значимите партии. С идването на мутрите на власт през 2009 година, постепенно изчезна конкуренцията между различните кланове на мафията и остана само клана ГЕРБ.

105

честна пионерска

преди 2 години

Това е партия на Рундьо Радеф, без съмнение парите за нея идват от Дубай

104

вервайте ни

преди 2 години

Канадеца и Цъкльо ще ни опpавят за 400 дни

103

?!?

преди 2 години

Вижда се зад тия стоят медии и як ПР в момента. Ткова струва пари в България две хубави думи да кажат за теб трябва да си платиш, а тия са в епицентъра на медийното пространство. Така на мен ми писна от аранжирани проекти да си харчат парите лично аз ги пращам в ***.

102

До 34556

преди 2 години

Добре е да ваксинират всички възрастни, а не само почти половината както е сега.

101

Анонимен

преди 2 години

По-добре е коалиция преди изборите, отколкото след изборите, макар че може и двете.

100

34556

преди 2 години

Декларират най-нагло ,че ще ваксинират всички ни,за да им вървял бизнеса! При положение ,че 85% от хората твърдо не искат.Ще ни ги натрапят глобалистите,защото имат ваксърска мисия.

99

Анонимен

преди 2 години

Важното е мутрите да не помиришат повече власт, за да тръгне България напред. 12 години стигат!

98

?!?

преди 2 години

За почтеността: Човек от Харвард трябва да знае , че лъже, когато подписва декларация, че няма друго гражданство!За другия почтен: Той много добре знае,че Спецов е извършил ДДС измама, а с охота работи с него. Ако това е почтеността им то тогава наистина ще намерят лесно 121 "почтени" депутати като тях за мнозинство.

97

Анонимен

преди 2 години

Всеки сравнен с мутрите управлявали досега е много почтен човек. Факт.

96

Анонимен

преди 2 години

Партии има много. Повечето с малък електорат. На последните избори в парламента влязоха четири коалиции - Изправи се! Мутри вън!, ГЕРБ/СДС и БСП за България и Демократична България, както и партиите ДПС и ИТН, а освен тях имаше доста други, които не успяха да влязат в парламента.

95

Анонимен

преди 2 години

Истината е, че няма почтен човек, който да гласува за мутрите. За ГЕРБ гласуват само мутри и платените им избиратели от маалите.

94

Асан

преди 2 години

Разговарял със 7-8 партии ? Че те са само 6 - Тиквата, ***, Славуца, Тана мултачката, ДПСъ и Ристю грантаджията :)))

93

ХАХАХА

преди 2 години

Защо не "Коалиция на почтенните"? Звучи точно като Заложна къща "Честните".

92

sg

преди 2 години

121 ПОЧТЕНИ ДЕПУТАТИ??? Откъде ще намерят толкова почтени хора в това сборище на лакоми диваци?..това трябва да е е някаква шега

91

Анонимен

преди 2 години

Приказки за наивници.Той и Божков миналото лято говореше,че няма леви няма десни,и Трифонов също,сега и поредният политически клонинг същото.Парадоксалното е , че винаги се намират наивни шарани,които гласуват за такива.

90

Анонимен

преди 2 години

До Един тамТо и аз съм интелигентен, нищо че не съм бил 1 година на ОБУЧЕНИЕ в Харвард.....хахахаха :))) Нали правиш разликата м/у обучение и да завършиш Харвард :) Образованието зависи от първите 7 години, после се учиш от улицата :))

89

Анонимен

преди 2 години

То ще има, но ще могат ли да се разберат?