98

xaxsasб

преди 2 години

Няма ли вариант от днес вместо да ни занимавате с тази баба да проверите колко и кои политици са се ваксинирали? И като го направите няма ли вариант да ги изкараме в неплатен отпуск докато не се ваксинират? Не, че ваксината ме вълнува. Просто ще бъде забавно политиците да усетят психологическата гавра, която налагат на медицинските лица и учители на свой гръб. Кво беше на чужд гръб и сто тояги са малко? ;}

97

Анонимен

преди 2 години

Аз пък смятам, че въобще не се налага никаква игла, защото така или иначе всички ще придобием клетъчен имунитет. Иглите да си ги редят по задните части

96

Ани

преди 2 години

А защо никой не вижда,че двигателят на "пандемията" -ПиСиАр,всъщност не е тест за вируси?

95

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 94 Два минуса, значи два т?р.ола :) И защо минус на лекарството?

94

АнонимеН

преди 2 години

УРА! ОТ СУТРИНТА ИМАМЕ ВЕЧЕ 5 ТЕМИ ЗА ВАКСИНИРАНЕ! И ТОВА Е ВСЕКИ ВСЕКИ ВСЕКИ ДЕН БЕЗСПИРКА!

93

Анонимен

преди 2 години

До Сериозни са нещата 91 Не проследихте и не доказахте нито едно заразяване, дори нулевия пациент. Тези, които ходят по заведения, са млади. Възрастните само по суперите и докторите ходят. Значи там се заразяват. И точно те умират по стълбите.

92

Анонимен

преди 2 години

Айде сега пък вълна! Вчера бяха взривове, не знае човек каски ли търси или пояси.

91

Анонимен

преди 2 години

Училищата отново ще са основен разпространител, и двете ми деца учат в училище с 1600 ученичка, с персонала близо 2000 в затворено пространство и почти никакви противоепидемични мерки, пълна анархия и безобразие. След месец ще берем плодовете на това безумие на Кацаров-тотален некадърник а и на просветният *** от. Радев ги назначи тези пълни кавали.

90

Анонимен

преди 2 години

А за израелското лекарство ни дума. Защо така?

89

Анонимен

преди 2 години

Значи да приемем че лятото вируса си взема почивка и идва есента.То грипните вируси и те така.Сега на грипа викате коронавирус и плашите народа що познати имах отишли си преди много години от бронхопневмония,нищо там горе господ ще въздаде справедливост за лъжите ви.

88

Анонимен

преди 2 години

Тия пикове все есента зимата,и аз се разболевах по тва време,баси съвпадението.

87

Сериозни са нещата

преди 2 години

НО хората куфеят и вилнеят по ресторанти, клубове, фитнеси и спа. и после ще реват на умряло пред стълбите на болници, които няма да могат да ги приемат и ще лежат и умират на стъпалата и по градинките.

86

Иван

преди 2 години

Дано на никой не му се налага да попада в българска болница, това е най-лошото, което може да ви се случи!

85

Анонимен

преди 2 години

До Професор Нивото на герботроловете

84

Професор

преди 2 години

КОЙТО НЕ СЕ ВАКСИНИРА ВСЕ ПАК ДА ИМА ИЗБОР. ЖИВЕЕМ В ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ. ИЛИ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРА ИЛИ ЩЕ РАБОТИ В УРАНОДОБИВА. АКО НЕ ЖЕЛАЕ И В УРАНОДОБИВА ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ ИЗНАСИЛВАН ВСЕКИДНЕВНО *** ИЛИ ВАГИНАЛНО АКО ИМА ПOTKA РАЗБИРА СЕ. АКО НЯМА САМО *** ТОЕСТ В ГЪЗA.

83

Мамин сладък

преди 2 години

Тая баба май услужливо забравя, че в света между 25% и 50% от новите случаи са на ваксинирани, не знам защо в БГ тази информация не се дава. А и напоследък само тя и още двама пишман математици се изявяват- явно и докторите разбраха за какво иде реч ;)

82

Пророк Илия

преди 2 години

Предвиждам пик ноември,декември,предвиждам че тогава ще завали сняг,колкото и невероятно да ви се струва!

81

Анонимен

преди 2 години

Математика сие дал ваканция сега и децата плашат

80

Анонимен

преди 2 години

Да искам още вълни,да ни заливат непрекъснато,искам и пета и шеста,делта,гама да идват повече.

79

Абе яааа...!

преди 2 години

Абе преди месец тая пророкуваше, че пикът ще е сега. Сега пророкува, че ще е след месец. Май не знае много-много какво говори.