102

Татар от гр.Болгар

преди 3 месеца

Бабче,няма да има никакъв пик.Вашите лъжи са демоде.

101

Анонимен

преди 3 месеца

До хахсасб, как да се ваксинират политиците, като знаят какви здравословни проблеми ще имат след това. Пример е срещата на ООН в Ню ЙОРК сега, няма проверка кои са ваксинирани, няма проверка за сертификати, а за щата е забранено събиране на група от хора, ако не са ваксинирани?!?!? за кокошка няма прошка, за милиони няма закони- много правилно се пее в онази песен.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Съвсем спокойно им и си поставете този "биопродукт"(ПРОДУКТ), ни са плашети, казаха чи действа, по ТВ гу чух.

99

xaxsasб

преди 3 месеца

Няма ли вариант от днес вместо да ни занимавате с тази баба да проверите колко и кои политици са се ваксинирали? И като го направите няма ли вариант да ги изкараме в неплатен отпуск докато не се ваксинират? Не, че ваксината ме вълнува. Просто ще бъде забавно политиците да усетят психологическата гавра, която налагат на медицинските лица и учители на свой гръб. Кво беше на чужд гръб и сто тояги са малко? ;}

98

Анонимен

преди 3 месеца

Аз пък смятам, че въобще не се налага никаква игла, защото така или иначе всички ще придобием клетъчен имунитет. Иглите да си ги редят по задните части

97

Ани

преди 3 месеца

А защо никой не вижда,че двигателят на "пандемията" -ПиСиАр,всъщност не е тест за вируси?

96

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 94 Два минуса, значи два т?р.ола :) И защо минус на лекарството?

95

АнонимеН

преди 3 месеца

УРА! ОТ СУТРИНТА ИМАМЕ ВЕЧЕ 5 ТЕМИ ЗА ВАКСИНИРАНЕ! И ТОВА Е ВСЕКИ ВСЕКИ ВСЕКИ ДЕН БЕЗСПИРКА!

94

Анонимен

преди 3 месеца

До Сериозни са нещата 91 Не проследихте и не доказахте нито едно заразяване, дори нулевия пациент. Тези, които ходят по заведения, са млади. Възрастните само по суперите и докторите ходят. Значи там се заразяват. И точно те умират по стълбите.

93

Анонимен

преди 3 месеца

Айде сега пък вълна! Вчера бяха взривове, не знае човек каски ли търси или пояси.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Училищата отново ще са основен разпространител, и двете ми деца учат в училище с 1600 ученичка, с персонала близо 2000 в затворено пространство и почти никакви противоепидемични мерки, пълна анархия и безобразие. След месец ще берем плодовете на това безумие на Кацаров-тотален некадърник а и на просветният иди от. Радев ги назначи тези пълни кавали.

91

Анонимен

преди 3 месеца

А за израелското лекарство ни дума. Защо така?

90

Анонимен

преди 3 месеца

Значи да приемем че лятото вируса си взема почивка и идва есента.То грипните вируси и те така.Сега на грипа викате коронавирус и плашите народа що познати имах отишли си преди много години от бронхопневмония,нищо там горе господ ще въздаде справедливост за лъжите ви.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Тия пикове все есента зимата,и аз се разболевах по тва време,баси съвпадението.

88

Сериозни са нещата

преди 3 месеца

НО хората куфеят и вилнеят по ресторанти, клубове, фитнеси и спа. и после ще реват на умряло пред стълбите на болници, които няма да могат да ги приемат и ще лежат и умират на стъпалата и по градинките.

87

Иван

преди 3 месеца

Дано на никой не му се налага да попада в българска болница, това е най-лошото, което може да ви се случи!

86

Анонимен

преди 3 месеца

До Професор Нивото на герботроловете

85

Професор

преди 3 месеца

КОЙТО НЕ СЕ ВАКСИНИРА ВСЕ ПАК ДА ИМА ИЗБОР. ЖИВЕЕМ В ДЕМОКРАТИЧЕН СВЯТ. ИЛИ ЩЕ СЕ ВАКСИНИРА ИЛИ ЩЕ РАБОТИ В УРАНОДОБИВА. АКО НЕ ЖЕЛАЕ И В УРАНОДОБИВА ТОГАВА ЩЕ БЪДЕ ИЗНАСИЛВАН ВСЕКИДНЕВНО *** ИЛИ ВАГИНАЛНО АКО ИМА ПOTKA РАЗБИРА СЕ. АКО НЯМА САМО *** ТОЕСТ В ГЪЗA.

84

Мамин сладък

преди 3 месеца

Тая баба май услужливо забравя, че в света между 25% и 50% от новите случаи са на ваксинирани, не знам защо в БГ тази информация не се дава. А и напоследък само тя и още двама пишман математици се изявяват- явно и докторите разбраха за какво иде реч ;)

83

Пророк Илия

преди 3 месеца

Предвиждам пик ноември,декември,предвиждам че тогава ще завали сняг,колкото и невероятно да ви се струва!