142

Анонимен

преди 3 месеца

То е ясно че предстои 15 дни до края на септември и още толкова до 15октомври вече всички могат да смятат

141

Анонимен

преди 3 месеца

Ами то преброителите ще вървят от врата на врата и ще разнасят заразата! Тази глупост трябва да приключи!

140

СВОЙ

преди 3 месеца

Вируса е ужасен безспорно вируса е ужасен,биооръжие,към което трябва нашата имунна система да се приспособи и явно тя го прави.Смъртните случаи във България не са малко,но смятам,че заразените са в пъти повече от официалните и от там % смъртност е доста по малка.Делта варианта дойде от Индия, а там има под 30000 заразени и 250 починали на ден.Отнесено към България е под 150 заразени и под 2 починали.

139

Един

преди 3 месеца

До Митко Любопитко 139Скоро е била на посещение д-р Аргирова в предприятие, където работи брат ми. Доколкото помня е споделила, че се е ваксинирала с ваксината на Астра Зенека.

138

до 142 от славянин

преди 3 месеца

Изпълняването на ид.отски мерки не е отговорност към обществото, а самоунижение! Утре ще кажат, че от отговорност към обществото ще трябва да се кастрираме!

137

Анонимен

преди 3 месеца

Ни една статия не видях за усложненията и леталните изходи при ваксинирани хора 10-20 дни след поставянето, а такива има..

136

До 142

преди 3 месеца

След като се доказа, че ваксинирани и неваксинирани заразяват еднакво, за каква обществена отговорност говорим? По мединските правила, до сега никога не се е правила ваксинация по време на епидемия. Да не говорим за абсурда - ваксини в молове, супермаркети, на входа на паркове. Без необходимите хигиенно-санитарни изисквания. Отговорността, включва мислене, а не само сляпо следване на телевизионната пропаганда, момче!

135

Ддд

преди 3 месеца

До 133Грешиш мойто момче. Става въпрос за ОТГОВОРНОСТ! Първо към семейството. Второ към обществото. Не ги разбирате тия работи. Кой съм аз, че да Ви уча.И да. Ако 100% са ваксинирани, тогава 100% от болните и умрелите ще са ваксинирани. Проста математика. Въпроса е в този случай ще има ли нови щамове, които да заобикалят ваксините, ще имали вълни и колко ще стигат до болница и ще умират. Ей на тез въпроси си отговори.А за чипиране, експерименти и др. тъпотии не пиши.

134

Анонимен

преди 3 месеца

До До 126 127 Страх ни е да не заприличаме на вас, герботроловете :)

133

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 137 Това е добра идея, защото точно в болниците убивате хората.

132

Митко Любопитко

преди 3 месеца

Тази красавица дали се е ваксинирала ?! Или ни проповядва йезуитски неща ,в които и тя самата не вярва ?! "За каквото и да ти говорят - става дума за пари !"

131

До 137

преди 3 месеца

То и на теб трябва ти забранят да разнасяш заразата ама...нали си от отбора на Луцифер и си в играта им! Абе ,ти че теш ли кво има в тези еликсири че си толкоз нахъсан? Нещо като графен, клетки от аборт,човешки ембриони, Нано мрежа , ясни ли са ти тези неща или аз съм прекалено *** май ...,да да ,аз съм *** ,не се занимавай с мене,извинявай господин наука!

130

Анонимен

преди 3 месеца

Време е на антиваксърите да се забрани всякакъв достъп до здравеопазване.Болем си, щот си много умен и информиран + еми ходи на ходжа или пали свещи, вън от болницата, вън от аптеката.

129

До 133

преди 3 месеца

Браво браточка!

128

До 134

преди 3 месеца

Брао брато!

127

До 127

преди 3 месеца

Иска ви се на вас всички да се прецакат, както вие сте го направили. Много е кофти да си малцинство, и да се чудиш защо е така. Страхът не спира да те прояжда. Друго си е, всички около теб да са набодени, и да спиш спокойно. Ама, нъц! Ние, нежелаещите да бъдем експериментални мишки, не ни притеснява нито Ковида, нито смотаните ваксини, нас ни притесняват фашистките мерки, терора върху децата и загиващата икономика! Разбра ли!

126

Прилича

преди 3 месеца

На Зомби, 20-та игла!

125

Анонимен

преди 3 месеца

Какви са тия глупости, няма ваксинирани хора в болниците.Статистиката от Жълт Шок и Фейсбук не е истина.Но какво да се очаква от чалгари с основно образование които вярват във вещици, врачки, пият отвара от билки брани от пияни роми и си вярват че са много умни.Една такава умна вместо да се лекува от рак на гърдата в стадий 1 с химиотерапия, почна да се лекува с хомеоПАТКИя и умря за 1 година.От велик ум си отиде.Хайде време е Антиваксърите да последвате съдбата си-поп и гроб.

124

До 126

преди 3 месеца

Умирате от страх антиваксърите. От две молекули ви е страх. Експериментални били, опасни. НасирАте се от страх да Не ви бъгне една нищо и никаква ваксина. Какво толкова миже да ви стане? Да ви порасне мозък? Едва ли!

123

До Ддд

преди 3 месеца

Уважаеми, аз въобще не се притеснявам. Бил съм отървал кожата. Разсмя ме. Въобще и не смятам да си инжектирам експериментален препарат. Вие, ваксинираните умирате от страх, и затова се набодахте набързо. Погледни данни от Великобритания, Израел и други, там масово в болниците са двойно ваксинирани. Минавате на доживотен 6 месечен абонамент за инжекции. Това си е руска рулетка всеки път, кога ще получиш сериозни странични реакции. Чети форуми в Щатите - десетки хиляди смразяващи истории.