122

ганЮ сланината

преди 3 месеца

вЕрва на врачки и правачи....науката му пречи....измислена за да му пречи....пфу.

121

Ддд

преди 3 месеца

До Анонимен 122.Всички антиваксъри пишещи тук имате 4-5 до 10 познати умрели след ваксинация. Преброих Ви и направих изчисления. Отговора на твоя въпрос е: в България има 100 000 умрели от ваксини срещу ковид. Доволен? Успокои ли се вече, че си отървал кожата?

120

Мария

преди 3 месеца

На моя колежка синът и снахата,живеещи в Лондон,заедно с децата боледуваха май месец от Ковид/лек вариант /. Месец юни си сложиха първа игла ваксина а по късно и втора игла .Всички минаха през болница , като снахата е на апаратно дишане а синът и е изписан вече ,но след изключително тежко каране на болестта .В момента инфото ,което получава от Лондон е ,че има много болни и ваксинирани и неваксинирани ........

119

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен"Колко от ваксинираните съоъветно са починали в рамките на 14 дни след втора доза, и колко общо до сега от стартта на ваксинацията?"Не се безпокойте. Всички ваксинирани ще умрат.

118

Анонимен

преди 3 месеца

Мен ме интересува, колко от ваксинираните са преболедували? Колко от постъпващите в болници са ваксинирани преболедували, и колко са ваксинирани непреболедували? Колко от ваксинираните съоъветно са починали в рамките на 14 дни след втора доза, и колко общо до сега от стартта на ваксинацията? На каква възраст са? Каква е средната възраст хората, които са ваксинирани? Защо в БГ се правят 3-4 по малко тестове от други развити страни, и съответно имаме 4% смъртност. Давайте конкретни данни!

117

Анонимен

преди 3 месеца

Започва да става от странно по-странно.Вече имаше няколко пика, което означава, че вирусът е минал през доста хора, отделно и доста ваксинирани има вече.По всяка научна логика следва да очакваме драстичен спад на епидемията, а не увеличаване на случаите.Плюс това,вече две години върлува това чудо, дори испанския грип преди сто години не е бил толкова упорит, а са починали ужасно много хора.Значи,или лабораториите измислят постоянно нов силно заразен вариант на вируса или статистиката е измислена

116

Марсел Попов

преди 3 месеца

До АнонименЩе бъдеш ваксиниран, Зайо!

115

Анонимен

преди 3 месеца

Вируса шествал,а като за последно тръбят за ваксинация,тия нещо са луди,че с колко ще изпреварят вируса,че с още вирус във ваксина да натоварят неваксинираните,които по правило сами ще се преборят без допълнителни объркващи спрямо реакцията на организма дозировки защото едно е вируса в натурално появяване друго е нещо изкуствено съставено.

114

сокол

преди 3 месеца

Дайте пълна статистика за ВСИЧКИ други болести ,не само този измислен ковид!Лъжи за пари.

113

До 115

преди 3 месеца

Ако ти се наложи да те интубират в Covid отделение - предполагам ще искаш медицинска сестра по жартиери да свърши това? Трай си и гледай да си късметлия да не попадаш там.

112

Анонимен

преди 3 месеца

Тази професорка на колко е? Като я гледам гони 80-те, т.е. отдавна е навършила години за пенсиониране. Та докога ще я държат в тая болншцо си питам? Или и тя като другия гербаджийски пенсионер Кантарджиев не и стига пенсия + заплата, та заработва допълнително и от про-ковид пропаганда?!

111

Анонимен

преди 3 месеца

Предстои пикът на четвъртата вълна. След това предстои пикът на петата вълна. Пикът на шестата вълна е веднага след това и разбира се - и пикът на седмата вълна. Осма, девета, десета вълна, пик... И така докато изкука и последния "експерт".

110

До солар пауър

преди 3 месеца

Ами, значи трябва да ти се.е изяснила ситуацията, Тука 80% са бедни и няма да се ваксинират, точно щото са бедни и нямат кво да губят.Тия дето имате какво да губите,вече сте се ваксинирали.Стреса си остава за вас.Честито.

109

Анонимен

преди 3 месеца

Опа ,бабке пили си лекарствата

108

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 107"Повече ме е страх, като видя тази на снимката, отколкото от Ковид"A представи си ако я срещнеш в тъмното. Пък и ако му е цапнала няколко ракии...

107

Анонимен

преди 3 месеца

Те и много хора го минаха, ама ти още не си разбрала

106

Solar Power

преди 3 месеца

До Анонимен: Аз пък знам и видях,че всички богати се ваксинираха. Изводите оставям на теб :) Може да конспирираш до край.

105

Анонимен

преди 3 месеца

тебе няма ли кой да те пенсионира, като развалени гръмофонни плочи

104

Анонимен

преди 3 месеца

Повече ме е страх, като видя тази на снимката, отколкото от Ковид.

103

Анонимен

преди 3 месеца

По нейни прогнози..бля...бля...бля.Пиковете на вълната според нея...На боб ли гледа, карти ли нареди?Смешници, озаптете се,