118

Ддд

преди 2 години

До Анонимен 122.Всички антиваксъри пишещи тук имате 4-5 до 10 познати умрели след ваксинация. Преброих Ви и направих изчисления. Отговора на твоя въпрос е: в България има 100 000 умрели от ваксини срещу ковид. Доволен? Успокои ли се вече, че си отървал кожата?

117

Мария

преди 2 години

На моя колежка синът и снахата,живеещи в Лондон,заедно с децата боледуваха май месец от Ковид/лек вариант /. Месец юни си сложиха първа игла ваксина а по късно и втора игла .Всички минаха през болница , като снахата е на апаратно дишане а синът и е изписан вече ,но след изключително тежко каране на болестта .В момента инфото ,което получава от Лондон е ,че има много болни и ваксинирани и неваксинирани ........

116

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"Колко от ваксинираните съоъветно са починали в рамките на 14 дни след втора доза, и колко общо до сега от стартта на ваксинацията?"Не се безпокойте. Всички ваксинирани ще умрат.

115

Анонимен

преди 2 години

Мен ме интересува, колко от ваксинираните са преболедували? Колко от постъпващите в болници са ваксинирани преболедували, и колко са ваксинирани непреболедували? Колко от ваксинираните съоъветно са починали в рамките на 14 дни след втора доза, и колко общо до сега от стартта на ваксинацията? На каква възраст са? Каква е средната възраст хората, които са ваксинирани? Защо в БГ се правят 3-4 по малко тестове от други развити страни, и съответно имаме 4% смъртност. Давайте конкретни данни!

114

Анонимен

преди 2 години

Започва да става от странно по-странно.Вече имаше няколко пика, което означава, че вирусът е минал през доста хора, отделно и доста ваксинирани има вече.По всяка научна логика следва да очакваме драстичен спад на епидемията, а не увеличаване на случаите.Плюс това,вече две години върлува това чудо, дори испанския грип преди сто години не е бил толкова упорит, а са починали ужасно много хора.Значи,или лабораториите измислят постоянно нов силно заразен вариант на вируса или статистиката е измислена

113

Марсел Попов

преди 2 години

До АнонименЩе бъдеш ваксиниран, Зайо!

112

Анонимен

преди 2 години

Вируса шествал,а като за последно тръбят за ваксинация,тия нещо са луди,че с колко ще изпреварят вируса,че с още вирус във ваксина да натоварят неваксинираните,които по правило сами ще се преборят без допълнителни объркващи спрямо реакцията на организма дозировки защото едно е вируса в натурално появяване друго е нещо изкуствено съставено.

111

сокол

преди 2 години

Дайте пълна статистика за ВСИЧКИ други болести ,не само този измислен ковид!Лъжи за пари.

110

До 115

преди 2 години

Ако ти се наложи да те интубират в Covid отделение - предполагам ще искаш медицинска сестра по жартиери да свърши това? Трай си и гледай да си късметлия да не попадаш там.

109

Анонимен

преди 2 години

Тази професорка на колко е? Като я гледам гони 80-те, т.е. отдавна е навършила години за пенсиониране. Та докога ще я държат в тая болншцо си питам? Или и тя като другия гербаджийски пенсионер Кантарджиев не и стига пенсия + заплата, та заработва допълнително и от про-ковид пропаганда?!

108

Анонимен

преди 2 години

Предстои пикът на четвъртата вълна. След това предстои пикът на петата вълна. Пикът на шестата вълна е веднага след това и разбира се - и пикът на седмата вълна. Осма, девета, десета вълна, пик... И така докато изкука и последния "експерт".

107

До солар пауър

преди 2 години

Ами, значи трябва да ти се.е изяснила ситуацията, Тука 80% са бедни и няма да се ваксинират, точно щото са бедни и нямат кво да губят.Тия дето имате какво да губите,вече сте се ваксинирали.Стреса си остава за вас.Честито.

106

Анонимен

преди 2 години

Опа ,бабке пили си лекарствата

105

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107"Повече ме е страх, като видя тази на снимката, отколкото от Ковид"A представи си ако я срещнеш в тъмното. Пък и ако му е цапнала няколко ракии...

104

Анонимен

преди 2 години

Те и много хора го минаха, ама ти още не си разбрала

103

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Аз пък знам и видях,че всички богати се ваксинираха. Изводите оставям на теб :) Може да конспирираш до край.

102

Анонимен

преди 2 години

тебе няма ли кой да те пенсионира, като развалени гръмофонни плочи

101

Анонимен

преди 2 години

Повече ме е страх, като видя тази на снимката, отколкото от Ковид.

100

Татар от гр.Болгар

преди 2 години

Бабче,няма да има никакъв пик.Вашите лъжи са демоде.

99

Анонимен

преди 2 години

До хахсасб, как да се ваксинират политиците, като знаят какви здравословни проблеми ще имат след това. Пример е срещата на ООН в Ню ЙОРК сега, няма проверка кои са ваксинирани, няма проверка за сертификати, а за щата е забранено събиране на група от хора, ако не са ваксинирани?!?!? за кокошка няма прошка, за милиони няма закони- много правилно се пее в онази песен.