43

Кои ?!

преди 2 години

Умните !!! Богатите разбира се , никой с нормално мислене , няма да съсипе икономиката, здравето и хабитата на народа си , заради грип !!!

42

Анонимен

преди 2 години

Битката ще е между антиваксърите и фашистите. Ваксърите не са фактор - биомаса с преброени дни.

41

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 (за битката) И къде точно е минала пандемията? UK, Испания, Израел са от най-ваксинираните държави. Как си обяснявате, че последната вълна имат хоспитализации и смъртност почти колкото предишните им вълни? След 80% ваксинация и преболедували. Също, кажете как виждате бъдещето ако ваксърите победят? Постоянно излизащи нови варианти, постоянен страх след новините, бустери на половин година?

40

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден като отворите сутрин справката са ваксинирани по 10 000. Всеки ден антиваксърите намаляват с по 10 000. Това трови форумните руски ***. Може и рак да ги хване от яд

39

Анонимен

преди 2 години

Оттук насетне битката ще е между ваксъри и антиваксъри. От победата на първите ще зависи живота в България - пандемията ще мине, от победата на вторите - КОВИД поне още 10 - 20 години.

38

ваксаджия

преди 2 години

до 43- Кислород не е допустимо да дишаш свободно от въздуха. Затова има и задължителни маски, дори по две! Кислород можеш да дишаш само при интубиране, и то след като маските съсипят имунната ти система. Активен джогинг или фитнес с две маски помага най-добре. Не се научихте ей!

37

Анонимен

преди 2 години

И не слагайте лайкове. Нека троловете сами да си ги слагат.

36

Анти Вакса

преди 2 години

Пишете по-малко и не се обяснявйте със зомбирани, така ще намалим облъчването за ковид и ваксините. Нашата позиция е ясна и е непроменена.

35

Анонимен

преди 2 години

Масово антиваксърите са преболедували и изтъкват,че ваксините пазели 6-8 месец ,ама нас само ни убодоха,а вие какво ще правите ,пак ли 2 седмици ще се тръшкате на легло и ще се молите ?

34

ваксаджия

преди 2 години

***, да не си споменала Швеция, че пляс. Сакън, щото там не имало локдауни никога, училища не са затваряни никога и не са носени маски никога. И никога не е имало дискриминация на неваксинирани. А и най-нагло абсолютно се отказаха вече и дори от няколкото символични безмислени препоръки. Споменеш ли Швеция, цялата добре същита с бели конци статийка, отива на кино.

33

До 44

преди 2 години

Ами, вие с вашата пасивност и типична българска черта затривате нацията. Много млади хора уморихте! Ковид затри над 30% от хората на възраст - 25-40 г. за няколко месеца! Замислете се!

32

Анонимен

преди 2 години

До ВаксърНали си ваксиниран, какъв ти е проблема ?

31

Анонимен

преди 2 години

До Ваксър Кислородът не ни е даден от вас, или правителството, че да имате претенции с кого да го делите. Надявам се не мислите, че с коментарът ви е градивен и постигате нещо добро с него.

30

Анонимен

преди 2 години

Всеки коментар храни мисирките и тролите.

29

Ваксър

преди 2 години

Докога трябва ние ваксинираните хора да споделяме кислорода, който дишаме с неваксинираните?!

28

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Парица е царица! Пътеката за лечение на КОВИД е 4000 лева за 6 дни! Кой е луд да изпуска такива лесни кинти платени от НЗОК, демек - от държавният бюджет, сиреч- от данъците на хората. Нищо чудно, че в България болните са толкова много, все пак, това е страната на неограничените кражби и безкрайните абсурди.

27

Анонимен

преди 2 години

До ШибиРиби, много си ограничен, горкият, сигурно страдаш вече и от деменция, като чета какво си писал. Не виждаш ли, че сценарият се повтаря, само подкупните управници не се предават. Дойдоха и други на власт, но офертата на Евросъюза остава- да се усвоят 29 милиарда, но искат и ползване на ваксините, и ограничителни мерки, т.е. да им играем по свирката.Заради тези пари сега и служебното правителство се е напънало с ограниченията, но прекалиха, на хората им писна, искат нормален живот.

26

Анонимен

преди 2 години

До #32, ти си един жалък ***, поне разбрал ли си това? Обърни внимание, че страните, приели да отворят границите и заживеят с ковид, нямат никаква зависимост от евробюрокрацията и производителите на ваксини? Разбираш ли с празната си кратуна за какво ти говоря? Тук, в Европа , се опитват да ни правят на оФце в пълният смисъл на думата, станахме слуги на производителите на ваксини, защото шепа хора са подкупни и позволиха този геноцид срещу човечеството.

25

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Лукашенко отказа офертата на МВФ и СЗО да обяви Ковид пандемияи в Беларус си живяха съвсем нормално! В Куба също! Както и в редица страни! И без ваксинации!

24

Анонимен

преди 2 години

Не им хвалете датчаните тук слушат само Слави Трифонов и сценаристите по 7/8 каквото кажат е закон.