103

фашизъм

преди 2 години

всеки, който по задълбочено анализира ситоацията стига до иазвода ,че това е пълен цирки се гордея с повечето бългаи, че не се оставят толкова лесно да бъдат ограничавани от безмислени мерки. Свободата не е даденост и човек трябва да се бори за нея не го забравяйте !!!!

102

Анонимен

преди 2 години

За жалост много хора замениха основни човешки свободи за уж по голяма сигурност от мед. гледна точка! Резултатите са, че вече не сме свободни нито сме по- сигурни за бъдещето си! Вече много трудно ще се върнем към нормалното докато управляват мед. Фашисти винаги ще има нови варианти, нови вълни и N-та доза от препарата приготвен от палачите ни!

101

Оффф!

преди 2 години

До Анонимен Самият факт,че..."седнали по пет човека на маса без маски"...ти прави впечатление вече показва,че си облъчен и зомбиран!!!!

100

Анонимен

преди 2 години

по зле от дъщеря к....ва е син ваксър

99

Анонимен

преди 2 години

егати тиквеника си бе 117 и 118 - ходи търси ваксинирни с блутута на телИфона си, как въобщи ви ги раждат главите такива глупости - ама то не лесно да си антиваксър -ахахах

98

Анонимен

преди 2 години

До Пепе - И още нещо, за да не пишеш, че отслабването на имунната система било конспирация, пиши в гугъл "Модерна листовка" и виж страничните реакции. Погледни какво пише на страница 6. "Нарушения на имунната система - честота неизвестна"...

97

Анонимен

преди 2 години

До Пепе - А ти разбери, че точно това беше целта т.е. 70% да се набоцкат, за да може да им отслабят имунната система, да пуснат нов вирус и след това да обвинят него за проблемите им. Целите от Парижкото споразумение и зелената сделка за по-малко СО2 и по-малко замърсяване на планетата могат да се изпълнят, ако намалиш консуматорите, които пък живеят в богатите държави. Да се ваксинираш и да помниш, че следващият вирус ще е по-проблемен, особено за боцнатите. Лошото мина, идва по-лошото...

96

Пепе

преди 2 години

Пак манипулативно заглавие. А защо РЕШИХА да махат ограничения и да си живеят живота, защото са ВАКСИНИРАНИ!!!Разберете го почитатели на конспиративните теории 80%..., както ви нарече един професор!!

95

Анонимен

преди 2 години

ЕС ни лъже, че ни приема като пълноправен член, ние пък го лъжем, че спазваме мерките, които ни налагат. Нещо като аз го лъжа, че работя, той ме лъже, че ми плаща. По ирония на съдбата точно държава от бившия СОЦ-лагер като България показва на западняците какво е демокрация и свободно общество. Който иска се ваксинира, който не, не. Който иска носи маска, който не, не. Уж има някакви глоби и проверки, но предполагам, че всеки, който си наеме адвокат, накрая не плаща нищо. Супер сме... :)

94

Анонимен

преди 2 години

Така трябва да бъде навсякъде, а и вируса е безобиден за 99% от световното население. Разкарайте малоу.мн.ите си мерки, ваксинки, сертификатчета и тем подобни глупости, и престанете да пречите на хората да живеят нормално.

93

daaa

преди 2 години

До vivre...1 по умрели и на принципа нищо не правим пък кой оцелей оцелей

92

"Отвориха се&qu

преди 2 години

"Властите започнаха да облекчават някои ограничения през август, позволявайки на напълно ваксинирани хора да се хранят в ресторанти и да се събират в групи от по пет.""Чуждестранните туристи ще могат да влязат, при условие че отговарят на определени изисквания и се изолират за пет дни при пристигане."Мдаа, отвориха се...

91

vivre

преди 2 години

България е за пример. Никога не сме се затваряли, никога не сме спазвали ограничения, никога не сме имали вирус, никога не са ни трябвали ваксини, никога не сме се "поддавали" на световните манипулатори. "Ние сме номер 1"!

90

Скептик

преди 2 години

Just another brick in the wall

89

Анонимен

преди 2 години

То и ние бяхме натам ама властта реши да ни върне в "правия път"

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"В Белорус никога не е имало локдаун и затваряне..." . Там явно са демократи и в Занзибар е така. В изостанала и недемократична Европа едно кафе не може да пиеш. Друго си е свободата в Беларус.

87

Анонимен

преди 2 години

До СинаАбсолютно вярно. Като чета на кое викат отваряне, се чудя ние освен пролетта миналата година малко изолация, друго имало ли е?. Всичко е разпасано, да не говорим за ресторанти, които гледам какво постижение е, че седнали 5 човека на маса без маски.

86

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 107 ("Просто трябва хората да мосово да не ги спазват и да видим дали охраната в мола ще зъби на 50 човека влезли наведнъж без маски.") Не знам дали сте били скоро в мола, но охраната също ходи без маска :D

85

Питане!

преди 2 години

Аз да питам, кво става в Шведско, измряха ли вече? А Беларус?

84

Анонимен

преди 2 години

ДАНИЯ КАТО ПРИЗНАВА ДЕЦА ЗА ОСИНОВЯВАНЕ ОТ ЛГБТ ДВОЙКИ, НОРМАЛНО ЛИ Е? АКО СКОЧИ ДАНИЯ ОТ 6 ЕТАЖ, И НИЕ ЛИ ДА СКАЧАМЕ?