83

Анти Тяло

преди 2 години

С текущата инфлация няма защо да отваряте нищо...то пара няма...скоро и хазната ще изпраним и ще цъфнем с нови и нови заеми!!! А вие си купувайте ваксини и ПСР...

82

Анонимен

преди 2 години

Мерките ще паднат и в България.Просто трябва хората да мосово да не ги спазват и да видим дали охраната в мола ще зъби на 50 човека влезли наведнъж без маски.

81

Анонимен

преди 2 години

демек с мерки- без мерки - все тая!

80

Ходеща антена

преди 2 години

Освен неподлежащия на освобождаване графенив оксид във ваксините има белтък и като разредител, за да се омешат хубавичко има полипропилен Гликол, който се явява разредител и забавител и миещо за бои и мастила. Подобно нещо има и в антифриза. Всеки може да прочете какво пише на етикета на бутилката антифриз, както и на етикетите на боите и мастилата.

79

Алекс

преди 2 години

Кои държави решиха да се отворят?Отговор:ВАКСИНИРАНИТЕ.

78

МАЙМУНСКИ ГРИПъ

преди 2 години

Българинът най го е страх да не настине и да не се мине. Затова най-голямата болка на ваксърите е да не излезе, че само те са се минали и затова гледат да прецакат колкото може повече да се ваксинират, чеда се скрият в тълпата.

77

Чоко

преди 2 години

Трябва да се сложи край на този терор в световен мащаб. Долу мерките !!

76

до 99

преди 2 години

нямаш късмет

75

Анонимен

преди 2 години

И днес пропагандата е пълна - има статии с блянове за край на пандемията ако се ваксинираш, има леко заплашителни намеквания за задължителна ваксинация, има страшни прогнози ("епидемиологични взривове"), има изказвания на математици, има примери с починали без придружаващи заболявания, има вменяване на вина, че сме последни в ЕС по ваксиниране.

74

Каква е разликата?

преди 2 години

Между човек свил 565 милиона (по 50 милиона на ***) и човека свил обурдване за 1000 лева от училище?Разлика няма. Разликата е в мащаба. Приликата е в наглостта. Наказанието е същото.

73

Леша

преди 2 години

До 94 Много се пляскате в последно време. Изнервихте ли се? Да не секнаха стотинките?

72

МВР копеляците

преди 2 години

Надявам се всички служители на МВР да се заразят с чума и да се пренася само от милиционер на милиционер

71

До 93

преди 2 години

Ти си лягай, да не те напляскат!

70

Леша

преди 2 години

До 92 Нали беше пубер? Разберете се там в офиса на платените.

69

До Кал-Ел

преди 2 години

Ти нямаш ли жена, деца? Понеже си доста активен и през деня. Явно не те интересува семейството ти.

68

Леша

преди 2 години

До Джорджина "Няма лошо, но поне мааалко съображения. :)" Ко речи? Защо пиете евтина ракия бе хора?

67

Джорджина

преди 2 години

До анонимен 88 Не, не ходих. Понеже вече като че ли изчезна. Миналата седмица - всеки ден се появяваше. Тази НЕ. Но иначе форумът на dnes. bg, се е превърнал в месинджър. Няма лошо, но поне мааалко съображения. :)

66

Кал-Ел

преди 2 години

До 86. Това с хлапето не минава, макар, че всички платени го повтаряте, което говори за координация и е доказателство, че сте платени пропагандатори или един и същ човек с мултипъл персоналити дисордър. Интересното е, че разбрах защо се озлоби днес, защото попитах - Видяхте ли някоя от държавите да задължава пaрaзитирaщитe на социални помощи да се инжектират? Вече знам какъв си. Хайде, чао.

65

Анонимен

преди 2 години

До Джорджина Ти ходи ли на лекар, стягаше те в гърдите нещо помня? (от една друга статия тук :))

64

Анонимен

преди 2 години

Доста развити познания за Света и околните има за едно хлапе. Сигурно е някой 45 - годишен чичко, на който му е омръзнало от децата и жената, и си търси препитание във форумите - като нас. ха-ха-ха-ха