120

до оня

преди 2 години

Би ли привел данни които да подкрепят твърдението тиСравнение между смъртността да кажем 2та седмица на юни,юли и август за годините преди ковид и последните две, АКо въобще намериш данни за тези от тази година разбира се.Иначе просто си плямпаш

119

Оня

преди 2 години

До до оня. Време беше да се разочароваш :) вземи да мислиш малко и може да се оправиш. Успех

118

Анонимен

преди 2 години

До 110 Стъкмистика,сър! Ако ми дадеш достъп до няколко човека на точните места и достатъчно финикийски знаци ще ти изкарам какъвто резултат поискаш! Гарантирам, че ще скрие топката и на оня козлобрадия математик!

117

Анонимен

преди 2 години

каква ли му е тарифата на мангърката. изглежда ми много надежден антиваксър.

116

Анонимен

преди 2 години

Ангел Кунчев миналата есен: Училищата не са голям развъдник на вируса. Ангел Кунчев малко по-късно след лавинообразната смъртност, благодарение на Тиквата: Училищата са главен развъдник. Витанов май месец: дойде ли индийският вариант, веднага ни е спукана работата. Витанов чак през юли: вълната се задава, но може да не е толкова голяма.

115

Анонимен

преди 2 години

Чудя се какво очаква тези, които сега агитират хората да се ваксинират, след няколко години, когато стане ясно, че всъщност са ги призовавали да се самоубият.

114

до fool 114

преди 2 години

Да съм изказвал мнение относно смъртността при ваксинираните случайно?

113

Да бе да

преди 2 години

Тоя отдавна трябваше да си е скъсъл дипломата.Факта че спорят за един човек само починал-ваксиниран е достатъчен за докзване че ваксините са ефикасни.А тоя трябва да му се търси отговорност за лъжите който плещи.

112

До оня

преди 2 години

Ау разочарован съм, че ще си замина непереспективен в твоите очи каква голяма лична драма за мен, че няма да дочакам вируса да ме тръшне преди да съм научил данните за великите постижения на магическата отвара.

111

Оня

преди 2 години

До 107 Даже не съм казвал че е по показател. Има рязък скок на общата смъртност точно когато започва ковид кризата и не спада през цялото време. Това казвам и това са фактиески данни. Като виден аналитик си мисля че моооже и да има нещо общо с новия смъртоносен вирус... или са пуснали много кофти партида вафли в лидъл вече 2 години ба ли го...ти ми кажи

110

до 107

преди 2 години

Аз може да не разбирам анализ колкото като теб, обаче ако ти твърдиш, че можещ да обвързваш повишената смъртност въобще, само на база един показател, значи си по-зле и от мен.Факт е, че умишлено не се съобщават данни за починалите от други заболявания, нито общата бройка за всеки ден, което би позволило да се направи качествен анализ на реалната обстановка. Като виден аналитик сигурно имаш и обяснение защо е така.С радост ще се запозная с него , ако случайно решиш да го споделиш

109

Анонимен

преди 2 години

До Грозен и *** "Коронавирусът ще изчезне през юни. Тази прогноза даваше през цялата пролет шефът на детското отделение на столичната Инфекциозна болница доц. АтанасМангъров." А ваксърските докторчета се кълняха, че няма да има насилствена ваксинация! Но излъгаха. При 70% ваксинирани падаха маските и идваше старият начин на живот, но излъгаха!

108

Анонимен

преди 2 години

Какво трябва да извърши още този човек, за да бъде уволнен дисциплинарно?....................Две години антидържавна и антинародна дейност не стигат ли?

107

Оня

преди 2 години

До до оня. Не си много перспективен. Ще ги запазя за някой, който има потенциала и наистина има смисъл. Щом можеш да ползваш кумпютур ще си ги намериш сам.

106

fool

преди 2 години

До до foolИ по същата логика един починал ваксиниран не е частен случай така ли?

105

Анонимен

преди 2 години

Кой лъже сега??? Червенякова май ще последва Балтов. Схемата е ясна - здравният министър сменя директора на Инфекциозна, бившият директор вдига кръвно, след един месец новият директор уволнява бившия.

104

До оня

преди 2 години

Ами ти като по интелектуално извисен покажи ми ги тези данни да мога и аз да се ограмотя.

103

Оня

преди 2 години

До до оняПитай мангъра. Той знае всичко но не може да смята. Помогни му.

102

Оня

преди 2 години

До до оня Това че нямаш данни и не знаеш къде да ги намериш изобщо не ме интересува :) напъни се и ще се разочароваш от себе си и интелекта си.

101

човекоподобно

преди 2 години

До Анонимен 106 Ми затри автофилтъра! Ужас!