100

До оня

преди 2 години

И къде има данни колко ваксинирани има в болница и колко неваксинрани да си направя тази сметка?

99

Оня

преди 2 години

До до foolКоето изобщо не е вярно, понеже има очевиден рязък скок в общата смъртност когато започв ковид... и ок нека има грешки и така нататък но това съвпадение как ще го обясниш?

98

Анонимен

преди 2 години

До до fool "че среднодневно бройката на починалите е такава каквато е била примерно колкото е била за същия ден или седмица и в предишни години" В това изречение няма НИКАКЪВ логически смисъл. Не може да е "среднодневно" и да е "за един конкретен ден". Може да е среднодневно за цялата година, но, разбира се, това няма да даде никаква база за сравнение. Не знам къде си учил да правиш анализ, но аз бих ти поставил Слаб 2 за опита тук.

97

Оня

преди 2 години

До До оня. Направи една проста сметка и виж кое ще излезе по-евтино. Средния престой на ваксинирани в болница и средния престой на неваксинирани. Не е зле да помислиш за хората които няма да могат да влязат в болница когато имат нужда, заради невероятно гениалните противници на ваксините. Математиката не те подкрепя ама хич.

96

Анонимен

преди 2 години

До fool "Има си официална статистика, която Мангъра не казва" Не я казва, защото това му е цялата игра: да пропуска да даде представа върху цялостната картина и да се фокусира само върху нещата, които подкрепят анти-ваксърството. Може да се каже, че факта, че успя да направи от ЕДИН потенциален смъртен случай на ваксиниран в такава голяма работа е всъщност успех за дневния му ред: никой не говори за тази сметка, която направи и че всъщност един от 132 показва КАТАСТРОФА за антиваксърите!

95

до fool

преди 2 години

ако се изнасяха коректни данни за смъртността, а именно днес починали общо х на брой от тях толкова от инфаркт, толкова от инсулт, толкова от онкологични заболявания, толкова от ковид 19, толкова от други, може и да ти направи впечатление, че среднодневно бройката на починалите е такава каквато е била примерно колкото е била за същия ден или седмица и в предишни години.Да правиш извод само на база обявени починали от ковид е все едно от частен случай да правиш генерални изводи.

94

До оня

преди 2 години

А ако си ваксиниран и се разболееш тежко лечението ти по евтино ли ще е?

93

Анонимен

преди 2 години

Мангъров ще смачка лъжливите ваксъри като куцо пиле домат!

92

Оня

преди 2 години

До 94И твоята ваксина е платена и дали си я ползваш си е твой проблем. Но лечението ти ако не я ползваш ще ни излезе доста солено. И не само лечението.. дундуркането в 6 месечното ти възстановяване и хленчене също.

91

Антивакс-Плоскоземец

преди 2 години

Грозника от снимката стана за смях! Всички разбраха,че само лъжи излизат от смрадливата му устица! Изяде ли си дипломката вече, мангъропитеко? Беше обещал!

90

Анонимен

преди 2 години

До До 87/94 Не трябва, защото ти вече си направил най-доброто, което е известно да може да бъде направено. Оттам нататък не е в твоя контрол.

89

Анонимен

преди 2 години

според официалните данни общо заразени в цял свят до момента- 220 млн души, демек около 3% от популацията, Починали 4,5 млн.-0,06% от популацията. Явно потвърждение на твърдението, че 80% от световното население са генетично резистентни към всякакви коронавируси, понеже същите са зооноза и биотопа им засяга влечуги, птици и някои бозайници, не хората.Това е ноторно известно на всички занимаващи се с епидемиология и поради тази причина твърденията за пандемия са леко смешни.

88

До 87

преди 2 години

А ако си ваксиниран и се разболееш не трябва ли да си плащаш лечението сам, защо ние да ти го плащаме след като вече веднъж сме ти платили и ваксината?

87

Анонимен

преди 2 години

92 около 15 милиона

86

антиваксъра

преди 2 години

А за колко още не знаем, ехеее..........!

85

Анонимен

преди 2 години

пак повдигате тема, да не ви лекували, плащаш ли здравни? ако плащаш ще те лекуват, квото и да ти има, за тва плащаш, а тарикатите кат мен ходят частно и не им пука за такива мнения, но поне мога да защита по бедните, които са избрали личния си имунитет.

84

Оня

преди 2 години

Има един дето се е задавил с вода... ВОДАТА НИ УБИВА!!! Спрете да я пиете !!!

83

Анонимен

преди 2 години

Тоя Мангъра е за затвора

82

fool

преди 2 години

До АнонименИма си официална статистика, която Мангъра не казва. Значи вчера са починали 132 човека ако има 1 ваксиниран това значи, че 131 не са били. Ваксинираните починали могат много лесно да се сметнат (1 / 132) * 100. Простата математика показва, че 0,7% процента от ваксинираните имат шанс да загинат от корона. Мангъра не знам от коя дупка изпълзя, но трябва веднага да се върне в нея и да не се показва повече, че се излага ...

81

Анонимен

преди 2 години

До Аз не мога да раз-- Няма лошо да всеки сам да си решава. Но ако не си ваксиниран и се разболееш - плащаш си лечението и нямаш право на болнични!