140

До оня

преди 2 години

Както и да се въртиш *** ти все е отзад.Факт е че, пандемията има само по телевизора. Точно общата смъртност в световен мащаб го потвърждава.Ай, лекинка и със здраве да си носиш последствията от ваксината.

139

Анонимен

преди 2 години

Води се война. Ако не сте разбрали. Мангъров както винаги НЕ ЛЪЖЕ.

138

Оля

преди 2 години

до 142 благодаря ви :)

137

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха! Това може да го каже всеки на пазара или на беседката пред блока... Ваксината не осигурява безсмъртие.

136

Оня

преди 2 години

До 135. Имай предвид че процента ваксинирани в световен мащаб расте а на локално ниво не. Вероятно има връзка със разликата в смъртността.

135

Анонимен

преди 2 години

доц. Мангъров, браво за смелостта ви и благодарим, че се борите за нас! Ваксъри, не стига че човекът се опитва да спаси живота ви, а вие с цялата си наглост го плюете... Айде да вземете малко да мислите! Това да не пиеш кола, защото "не знаеш какво има вътре", ама да се набоцкаш, е меко казано идиотщина...

134

Оня

преди 2 години

До Оля ами забавлявайте се... Доста хора които лично познавам така се хвалиха и след двуседмичен престой в болницата малко започнаха да премислят дали не са се били объркали... Вие си знаете :) успех

133

Оля

преди 2 години

Не съм ваксинирана и купонясвам в дискотека 33! А вие?

132

Анонимен

преди 2 години

смятай колко неефективни лекари имаме които реват за пачки по стотачки, бойко е виновен, и те искат чекмеджета

131

Ваксърчетата

преди 2 години

много се страхуват от лъжите на Кантарджиев, Кунчев, Симидчиев и т.н. и панически слагат минуси, за да ги отрекат. Не става, ваксъри!

130

Анонимен

преди 2 години

искаш ваксини да набутваш, поеми отговорност тогава, и портфейл, дебел портфейл

129

до Оня

преди 2 години

80% от популацията е резистентна към коронавирусите и това е ноторно известно.Ама ти си лалай.Смъртността е функция на лечението.Повишената смъртност у нас означава единствено, че лечението на територията е нефелно

128

Асан Герберджията

преди 2 години

Мангърестият ако знае колко надарени ромулли го чекат в Централния...

127

пак до оня

преди 2 години

Всичко което твърдиш, дори и да е вярно е на местно/локално ниво.В световен мащаб данните показват че завишена смъртност няма.Досега от новата чума са починали къмто половин промил/0,06% 8от световната популация.Като виден анализатор трабва да си наясно че подобни стойности са в рамките на статистическата грешка, и няма как да говорим за пандемия.

126

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев и Кунчев миналата пролет: Вирусът ще изчезне през лятото. Кантарджиев през лятото: идва есенна вълна. Костадин Ангелов януари тази година: Ваксинираните би трябвало да не разпространяват вируса. Коцето по-късно: Вирусът ни опровергава за всичко до сега, каквото и да сме казали. Въпрос: А опровергава ли ви за ваксините? Коцето: Ааааааа, не, не, не!!!

125

Питър

преди 2 години

До Прав е"Никой не говори за лекарство", защото ти четеш избирателно... Съвсем скоро Файзер пускат лекарство във форма на хапче, още няколко са готови за пазара или чакат одобрение.

124

Шаши

преди 2 години

Достоен човек. За достойна кауза. Да запази хората здрави и живи.

123

Анонимен

преди 2 години

До до оня "Би ли привел данни които да подкрепят твърдението тиСравнение между смъртността да кажем 2та седмица на юни,юли и август за годините преди ковид и последните две" Това е погрешна методология за сравнение, защото пиковете на Ковид не са в едни и същи седмици по години. Така НИЩО не можеш да разбереш. Слаб 2.

122

Анонимен

преди 2 години

До до 107/118 "Факт е, че умишлено не се съобщават данни за починалите от други заболявания, което би позволило да се направи качествен анализ на реалната обстановка." Нямаш НИКАКВА идея за какво лалаш. Даването на групите починали по причина на смъртта извън Ковид няма да ни каже нищо ПОВЕЧЕ. Общата смъртност се грижи за това да получиш информацията как се движат ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ причини за смъртта и тя СЕ ЗНАЕ. Точно за да се разбере ефекта на Ковид се налага той като причина да се ОТДЕЛИ.

121

Прав е

преди 2 години

Теорията за силната имунна система и фатален край при Ковид може да е вярна.Наш близък здрав спортен тип прихвана вируса и за нула време почина на 50г.в болница.Далаверата с ваксините щяла да ни преследва до 2024г.Защо никой не говори за лекарство, а за ваксини. Едни милиарди ще се лапнат. Мангъра е прав, че по-добър вариант от естествената устойчивост на организма няма.Без насилствена имунизация, домашно лечение и само при усложнение в болница,за да те довършат.Говоря от личен опит. Прекарах го