281

ВОС 1000

преди 8 месеца

Едва ли? Не са поставяни задачи от такъв характер!

280

импийчмънт и съд

преди 8 месеца

Добре дошли в държавата превзета от мутрите.

279

Нато

преди 8 месеца

Така служим в НАТО....

278

Анонимен

преди 8 месеца

ДУНЬО *** ПЛУЖЕКА, РАЗПРОСТРАНЯВА КЛЕВЕТИ С ХИМЕРИЧНАТА НАДЕЖДА НЯКОЙ ДА МУ ПОВЯРВА!!! НО КАКВО БИХМЕ МОГЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ДУНЬО *** ОСВЕН ЛЪЖИ В СТИЛ 11.9.2001 - КОЛКОТО ПО-ШОКИРАЩИ, ТОЛКОВА ПО-ЕФЕКТНИ! АХ,ЪХ ПРОСТО ГЕРБАДЖИЙЧЕ, ЛАЕЩО ПО ПОРЪЧКА НА БОСА БУДА!!!

277

Анонимен

преди 8 месеца

Ако утре се намери убиец и има присъда, на следващия ден той ще бъде помилван от Радев, ето такава е държавата, той и това само прави - помилва престъпници!

276

Анонимен

преди 8 месеца

То ако Фигурантчика беше чист и даваше прозрачност, още при първата проверка преди протестите вместо "Мутри вън", щеше да каже нека има проверка, но ако няма нишо Гешев гори. Сами се досетете защо не направи така.

275

Makedon

преди 8 месеца

Vreme e Daniel Mitov da kazi... kolku ima izedno Bojko Borisov za rucek DECA od BEGETO

274

Анонимен

преди 8 месеца

При тоталитарните комунистически режими тези неща са нормални!

273

Анонимен

преди 8 месеца

Манчев е станал жертва на диверсията, която проруските офицери в българската армия спретнаха на американците, като ги насочиха към фирмата: за да ги компрометират като партьори и вероятно с надеждата да се стигне до инцидент и не дай Боже някой сакатлък. Не си е замълчал, и няКОЙ е дал заповед да го очистят с контролен изстрел в главата. Така работят руските слуги в българската армия.

272

Търпение!

преди 8 месеца

До истината не може да се достигне докато метежниците държат властта. Дори и след изборите истината за това убийство няма да бъде разкрита. Едва след първите заседания на Военния трибунал истината ще излезе наяве, а както се знае по време на война отмяната на смъртното наказание от цивилната власт е невалидна.

271

Анонимен

преди 8 месеца

Абе ей! Вие забравхите ли уе! Збарваихте ли, че преди Бойко Борисов, хората умриха от ГЛАД ПО УЛИЦИТЕ УЕ! Имах от моя клас три деца, дето умряха от глад, щото нем ожеха ги хратнят! Забрахтие, НАЛИ! ГЕРБ ЗАВИНАГИИИ!@

270

Анонимен

преди 8 месеца

Най-вероятно извършителите са си имали чадър в Сливенската военна прокуратура и са разчитали, че всичко ще се замаже, както е станало първоначално. Явно е, че замазването и почистването на уликите е било в синхрон на Военна Полиция, които са най-вероятния извършител и Сливенската военна прокуратура, които е трябвало да осъществят разследването. Еднте са чистили следите и уликите, вторите са си затворили очите.

269

Анонимен

преди 8 месеца

Бащата на лейтенант Манчев пише писмо, в което казва, че те му оказват огромен натиск и се страхува, че ще го убият. Полк. Георгиев пише доклад , който вместо да бъде взет под внимание, се връща от министъра към тези, които са уличени с този доклад. След това лейтенантът е убит, а убийството му е представено като сймоубийство от Сливенската военна прокуратура, но когато миризмата става достатъчно силна, се заема софийската военна прокуратура и вероятно тя е изискала ексумацията.

268

Анонимен

преди 8 месеца

Горчивият факг е писмото на бащата на лейтенант Манчев, което полк. Диманов представя пред висшестоящите, които или не му обръщат внимание, или умишлено го неглижират и потулват. След това бащата се оказва прав в най-тежките си опасения, а длъжностните лица, неглижирали този сигнал, са ясни. Разследване, затвор и позор за службогонците, в най - добрия за тях случай са виновни заради безхаберие, а може да се окаже, че имат и пряка вина в организацията на това убийство. Радев, позор!

267

gosho

преди 8 месеца

amerikantcite narochno byaha nasocheni v chastnata firma bez da znayat za neya ,pod diktovkata na proruskite radevi protejeta v armiyata.tova e napraveno da budat komprometirani amerikantcite i nato.momcheto yavno ne e mulchalo i zatova sa go premahnali

266

Анонимен

преди 8 месеца

Еманация на българщината...

265

Анонимен

преди 8 месеца

Явно и майор Терзиев и това нещастно момче Манчев са знаели неща, които е трябвало на всяка цена да бъдат прикрити. Румен Радев е уволнил полк Георгиев от военна полиция, който е водил разследването само няколко дни след ексхумацията на Манчев.

264

мак

преди 8 месеца

Радев е диктатор, а сега и "кръСНик". Абзацът от "Формалното разследване" идеално пасва на т.лупа и негова политика, само вместо "убийство" да впишем далавери като къщи за тъщи и скапани скъпи ремонти и строителство. Нека да има сериозно разследване и тогава да се изказваме. Жалко за човека, не знам, кой и защо е имал интерес да го убива, ако това е вярно.

263

Киро Х

преди 8 месеца

Рундю Червения подскача на токчетата от яд! Няма мърдане, май!

262

бай ганю

преди 8 месеца

брех ти да видиш...тези са запознати със аутопсията и предстоящото разследване още преди всичко да започне.Какъв мехлем за душата е да ги слушаш злословейки по адрес на Радев. Явно вожда им не може да се примири че има някой по свестен над него.Реалността е че просто няма със какво да омаскарят Радев и изсмукват от пръстите си едни небивалици. Явно като страна в опозиция единственното което са в състояние да произведат са арогантни интриги