301

Анонимен

преди 7 месеца

до 296 импийчмънт и съд --- червените мутри и червената мафия - скрито-покрито

300

Анонимен

преди 7 месеца

Абе дайте го случая на Мая Галева Костибродска, тя ще разследва "както требе"

299

Станка

преди 7 месеца

До Д.ИВАНОВАМай все още има ***, вкл. тук, които вярват и на зле скалъпеното видео с някакви пачки. Жалко за вас. Кой си държи пари в офисажили в незаключено чекмедже? В случая - в държавния апартамент, където не живее постоянно, по цял ден го няма и където влизат чистачки, сервитьори, охрана и прочее, особено в негово отсъствие? Много сте изостанали, "вервате" на всякакви тъпотии. Но за всяко престъпление има мотив - тук е да омаскариш, за да седнеш на мястото му. При уредена държава.

298

Анонимен

преди 7 месеца

Оставки трябва да има защото е имало убийство, за което бащата на убития е предупредил, че може да се случи, както и за другите факти в докладната на полк. Диман Георгиев. Министърът е бил сезиран, а той вместо да осигури някаква защита на лейтенанта, направо е препратил докладната точно до тези, които са му оказвали натиск - неговите преки началници. Те са разбрали, че имат защита от най-високо и са се задействали. Това е много грозно и не зная как този министър може да спи с чиста съвест.

297

Ами

преди 7 месеца

Тия тримата гепирасти са образец за безкрайна тапота. Толкова им личи, че са с купени дипломи, че повече няма накъде. Военна полиция не разследва, бе, както и всяка друга. Разследва прокуратурата, ама гепирастка мисъл не вдява, тя може единствено да сипе плюнки и отрова, нали.

296

гербаджия следовател

преди 7 месеца

Какво стана с разследването на атентата срещу Алексей Петров през 2015 г.? Кой нареди стрелбата?А да бъде убит Петър Христов?

295

Т.Т.

преди 7 месеца

Толкова симпатичен млад човек. Много, жалко за погубения живот. Дано има възмездие.

294

Анонимен

преди 7 месеца

ГЕРБ уби проектанските фирми на архитектите.

293

Случаен минувач

преди 7 месеца

Според мене - искали са да го убият в мафиотски стил, така, че да изглежда като самоубийство. Направили са го некадърно обаче... Явно толкова си могат организаторите.

292

Случаен минувач

преди 7 месеца

Ф.С.В., във всички случаи някой от шефовете му има интерес да го очисти. Най-вероятно е знаел прекалено много. Нали знаеш - хората, които знаят прекалено много, не живеят дълго.

291

Случаен минувач

преди 7 месеца

Между другото, може да се определи и от какво разстояние е стреляно. И ако се окаже, че е стреляно от повече от 1 метър, тогава става интересно...

290

Ф.С.В.

преди 7 месеца

Е ?? Кой им ИНТЕРЕС ДА ГО УБИВА? Неговият пишман началник ? янките?

289

Случаен минувач

преди 7 месеца

Е да, ако куршумът е влязъл отгоре на главата, това не може да е самоубийство. Никой самоубиец няма да вдигне пистолета отгоре на главата си и така да се простреля. Всеки ще го вдигне хоризонтално, до слепоочието. "Самоубили" са го.

288

Ямболски цървул

преди 7 месеца

Аха....значи отгоре надолу човек не може да се гръмне ....Желязна мисъл ....ГЕРБ счупиха тъпом ера!!!!!!

287

Д.ИВАНОВА

преди 7 месеца

ГЕРБ,защо не говорите за чекмеджето с пачки по 500 евро,БАРСЕЛОНАГЕЙТ,ВАНЬО ТАНОВ,МИШО БИРАТА,МЕТО ИЛИЕНСКИ и т.н?!

286

Анонимен

преди 7 месеца

Бойко от къде намери Митов, двойник на станишев.

285

политикани-ГЕРБ

преди 7 месеца

Да направят есхумация и на Тодор Димов-Чакъра, за да се разбере отгоре-надолу ли са го гърмяли с гранатомет, отдолу-нагоре ли. Бойко Борисов да каже, нали беше главен секретар тогава.Покрай това да разследват и смъртта на Мишо Бирата, жена му, Вальо Танов - отровата и тя ли е сипана отгоре-надолу..

284

ОПГ ГЕРБ МАФИЯ

преди 7 месеца

Много е важно мнението на ГЕРБ :DСилно се надявам тази ОПГ партия ГЕРБ да спре да съществува и вярвам че само тогава България има минимален шанс да има реално бъдеще

283

1000

преди 7 месеца

Диман навърши предела за длъжността.

282

Радев е отговорен

преди 7 месеца

Аз съм дълбоко убеден че морален извършител е Румен Радев. Той мълчи и за смърта на Майор Терзиев. Спотайва се като се надява обществото да забрави, както забрави за 2012 при предишните избори. Можем да очакваме още "самоубийства".