270

ВОС 1000

преди 2 години

Едва ли? Не са поставяни задачи от такъв характер!

269

импийчмънт и съд

преди 2 години

Добре дошли в държавата превзета от мутрите.

268

Нато

преди 2 години

Така служим в НАТО....

267

Анонимен

преди 2 години

ДУНЬО *** ПЛУЖЕКА, РАЗПРОСТРАНЯВА КЛЕВЕТИ С ХИМЕРИЧНАТА НАДЕЖДА НЯКОЙ ДА МУ ПОВЯРВА!!! НО КАКВО БИХМЕ МОГЛИ ДА ОЧАКВАМЕ ОТ ДУНЬО *** ОСВЕН ЛЪЖИ В СТИЛ 11.9.2001 - КОЛКОТО ПО-ШОКИРАЩИ, ТОЛКОВА ПО-ЕФЕКТНИ! АХ,ЪХ ПРОСТО ГЕРБАДЖИЙЧЕ, ЛАЕЩО ПО ПОРЪЧКА НА БОСА БУДА!!!

266

Анонимен

преди 2 години

Ако утре се намери убиец и има присъда, на следващия ден той ще бъде помилван от Радев, ето такава е държавата, той и това само прави - помилва престъпници!

265

Анонимен

преди 2 години

То ако Фигурантчика беше чист и даваше прозрачност, още при първата проверка преди протестите вместо "Мутри вън", щеше да каже нека има проверка, но ако няма нишо Гешев гори. Сами се досетете защо не направи така.

264

Makedon

преди 2 години

Vreme e Daniel Mitov da kazi... kolku ima izedno Bojko Borisov za rucek DECA od BEGETO

263

Анонимен

преди 2 години

При тоталитарните комунистически режими тези неща са нормални!

262

Анонимен

преди 2 години

Манчев е станал жертва на диверсията, която проруските офицери в българската армия спретнаха на американците, като ги насочиха към фирмата: за да ги компрометират като партьори и вероятно с надеждата да се стигне до инцидент и не дай Боже някой сакатлък. Не си е замълчал, и няКОЙ е дал заповед да го очистят с контролен изстрел в главата. Така работят руските слуги в българската армия.

261

Търпение!

преди 2 години

До истината не може да се достигне докато метежниците държат властта. Дори и след изборите истината за това убийство няма да бъде разкрита. Едва след първите заседания на Военния трибунал истината ще излезе наяве, а както се знае по време на война отмяната на смъртното наказание от цивилната власт е невалидна.

260

Анонимен

преди 2 години

Абе ей! Вие забравхите ли уе! Збарваихте ли, че преди Бойко Борисов, хората умриха от ГЛАД ПО УЛИЦИТЕ УЕ! Имах от моя клас три деца, дето умряха от глад, щото нем ожеха ги хратнят! Забрахтие, НАЛИ! ГЕРБ ЗАВИНАГИИИ!@

259

Анонимен

преди 2 години

Най-вероятно извършителите са си имали чадър в Сливенската военна прокуратура и са разчитали, че всичко ще се замаже, както е станало първоначално. Явно е, че замазването и почистването на уликите е било в синхрон на Военна Полиция, които са най-вероятния извършител и Сливенската военна прокуратура, които е трябвало да осъществят разследването. Еднте са чистили следите и уликите, вторите са си затворили очите.

258

Анонимен

преди 2 години

Бащата на лейтенант Манчев пише писмо, в което казва, че те му оказват огромен натиск и се страхува, че ще го убият. Полк. Георгиев пише доклад , който вместо да бъде взет под внимание, се връща от министъра към тези, които са уличени с този доклад. След това лейтенантът е убит, а убийството му е представено като сймоубийство от Сливенската военна прокуратура, но когато миризмата става достатъчно силна, се заема софийската военна прокуратура и вероятно тя е изискала ексумацията.

257

Анонимен

преди 2 години

Горчивият факг е писмото на бащата на лейтенант Манчев, което полк. Диманов представя пред висшестоящите, които или не му обръщат внимание, или умишлено го неглижират и потулват. След това бащата се оказва прав в най-тежките си опасения, а длъжностните лица, неглижирали този сигнал, са ясни. Разследване, затвор и позор за службогонците, в най - добрия за тях случай са виновни заради безхаберие, а може да се окаже, че имат и пряка вина в организацията на това убийство. Радев, позор!

256

gosho

преди 2 години

amerikantcite narochno byaha nasocheni v chastnata firma bez da znayat za neya ,pod diktovkata na proruskite radevi protejeta v armiyata.tova e napraveno da budat komprometirani amerikantcite i nato.momcheto yavno ne e mulchalo i zatova sa go premahnali

255

Анонимен

преди 2 години

Еманация на българщината...

254

Анонимен

преди 2 години

Явно и майор Терзиев и това нещастно момче Манчев са знаели неща, които е трябвало на всяка цена да бъдат прикрити. Румен Радев е уволнил полк Георгиев от военна полиция, който е водил разследването само няколко дни след ексхумацията на Манчев.

253

мак

преди 2 години

Радев е диктатор, а сега и "кръСНик". Абзацът от "Формалното разследване" идеално пасва на т.лупа и негова политика, само вместо "убийство" да впишем далавери като къщи за тъщи и скапани скъпи ремонти и строителство. Нека да има сериозно разследване и тогава да се изказваме. Жалко за човека, не знам, кой и защо е имал интерес да го убива, ако това е вярно.

252

Киро Х

преди 2 години

Рундю Червения подскача на токчетата от яд! Няма мърдане, май!

251

бай ганю

преди 2 години

брех ти да видиш...тези са запознати със аутопсията и предстоящото разследване още преди всичко да започне.Какъв мехлем за душата е да ги слушаш злословейки по адрес на Радев. Явно вожда им не може да се примири че има някой по свестен над него.Реалността е че просто няма със какво да омаскарят Радев и изсмукват от пръстите си едни небивалици. Явно като страна в опозиция единственното което са в състояние да произведат са арогантни интриги