178

Do 211

преди 2 години

Обиййциииии Ожбийййцииииииии! УУУУ

177

Анонимен

преди 2 години

Всички гейове са ваксинирани, познавам 20, но не е коректно да ги изброявам, това ще им навреди.

176

АнонимеН

преди 2 години

ОПИТАХА ДА ГО НАЛОЖАТ СЪС ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ НО ТАМ УДАРИХА НА КАМЪК! СЕГА ЩЕ ГО НАЛОЖАТ СЪЩОТО СЪС ПРИЕМАНЕТО НА ТАЗИ *** РЕЗОЛЮЦИЯ КОЯТО ПРИЕТА ОТ ЕС Е ПО-ВИСШ ЗАКОН ОТ КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ И АВТОМАТИЧНО ЗАДЪЛЖАВА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ПОДЧИНИ! И РАЗБИРА СЕ, СА ПРИГОТВИЛИ ЕДНО 10 МИЛИАРДА АКО СМЕ ПОСЛУШНИ ПАРИ БЕЗ ДА СЕ ВРЪЩАТ УЖ ЗА КОВИД НО ЧИСТ РУШВЕТ ЗА ПОДЧИНЕНИЕ!

175

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН- еми значи трябва да черпиш!!!

174

Анонимен

преди 2 години

Не тря има никкяви браков. Вървежните батки тбря ада заплодяваме не десетки, и СТОТИЦИ жени! И така ще са облагодориди роду. Нямаш ли сикс пак миска пак, не си ли висок и як баткааа ... нямаш ли мерцедесс .. нивки деца , че ще стана панелни таласами кат тебя!

173

Стела

преди 2 години

Е как пък не искат изравняване на заплатите в целия ЕС.

172

Анонимен

преди 2 години

До 204 - Не бате! Социаопатите бяха вървежните, ама *** изкараха хората, дето мислеха първо за сбее си, кат ебило вовеки веков, за лоши, щот не сикал да хранят наквак бедни червйй.

171

Анонимен

преди 2 години

Приемам гйовете, не приемам ваксинаторите.е Първите поне не ми влияят на зсдравето, което засега е желязно.

170

Стига глупости, бе!

преди 2 години

право на наследяване - има нотариуси за тая работа, прехвърляй си сметките и имотите на когото искаш, даже може да имаш споделена обща сметка в банката с когото си искаш, без роднинство и брак; ползване на отпуск ако се наложи да се грижи за болен партньор - нарича се отпуск по семейни причини и се дава само с декларация пред работодателя, няма изискване за справка за брак от общината. Други аргументи имаш ли, освен осиновяване на деца от извpaтеняци, което няма как да се случи!!!

169

xaxsasб

преди 2 години

До 182 до xaxsasб - Повтарям ти - преди 3 дни гледах как двойка ХЕТЕРОсексуални правят секс на Кристал и не ми пречеха. Имаше и над 100 други на площада, но никой не им обърна и капка внимание. Аз съм хетеро по собствен избор и никой не ми забранява да бъда хомо? На мен ми е разрешено да се бракувам въпреки, че не желая, но на онези на които им е забранено го искат? Нещо за забранения плод чувал ли си? Когато едно нещо е забранено, предизвиква интерес, защото е табу.

168

Анонимен

преди 2 години

Искат специални привилегии и да започне един тормоз над нормалните.

167

Анонимен

преди 2 години

Педирунгилското лоби е много силно в САЩ и ЕС. Те управляват, те командват.Искат сичкото народ да е зомбирано, ваксинирано, извратено и бездетно. Така лесно се управляват масите, а елитът си живее добре.НАРОДЕ .....???

166

АнонимеН

преди 2 години

СВЕТА Е ПРЕТРЪПНАЛ ПОКРАЙ КОВИД И НЯМА СИЛИ ДА СЕ БОРИ С ДРУГИ ПО-МАЛОВАЖНИ ВЪПРОСИ ОТ ПАРИ И КОВИД! СЕГА Е ИДЕАЛНОТО ВРЕМЕ ДА НАЛОЖАТ *** ИДЕОЛОГИЯТА ВЪВ ВСИЧКИ СТРАНИ ОТ ЕС! ЩОТО Я ИМА НЯКОЙ ЕДНОДНЕВЕН ПРОТЕСТ Я НЕ СЛЕД КАТО ПРИЕМАТ РЕЗОЛЮЦИЯТА И УЛЕСНЯТ ТОТАЛНО СКЛЮЧВАНЕТО НА ТАКИВА БРАКОВЕ В ЕС!

165

Край

преди 2 години

Добре де ама мъжете що имат зърна.

164

Асан

преди 2 години

Да разнасят СПИН свободно значи :)))

163

Lan

преди 2 години

202, а защо си мислиш, че в християнството е различно?

162

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН-Това е добра новина за вас,ти ежедневно ни съобщаваш че си хомосексуалист и се гордееш с това!

161

Анонимен

преди 2 години

Ужас! Налагат ни извратеното!Какво изобщо дирим в тоя гомоорски съюз?

160

Край

преди 2 години

Какво ще ги признаваме бе. Направо да ги правят задължителни че да се свършва.

159

Анонимен

преди 2 години

А имаше времена когато социопатията беше болест,а социопатите подлежаха на лечение!Как го допуснахме болни мозъци мислещи се за богове да управляват цял свят?